Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsuri89
őstag
Az a helyzet, hogy a Media Martknak az online webshopja totál külön van az offline üzletektől. Én üzletben dolgozok és nálunk minden telefon, amit eladunk azt ki kell írnunk egy bizonylatra, amire az IMEI számot is ráhúzzuk, a másik dolog hogy a vevőszolgálaton pedig egy garanciajegyet is kapsz. A garjegyen a telefon típusa, imei-je és vásárlás dátum/helye rögzül, tehát plusz egy IMEI-s bizonyíték, hogy hol is vetted az adott készüléket.
Annyit tudok javasolni, hogy akár facebookon lehet írni a Media Markt online-nak, vagy befárd az illető valamelyik üzletbe és kérelmeti a garanciajegyet. Egy jó tanács, ha esetleg máskor rendel valaki és lehetősége van rá, akkor üzletben vegyétek át, mert amiket fentebb írtam, ugyan úgy fognak zajlani.

-
hemaka
nagyúr
En a mai napig nem ertem mi is ez a szavatossag pontosan, valami mondvacsinalt garancia?
Anno amikor az mm-ben meloztam imeit mi irtunk a szamlara, aztan nem tudom, hogy most mi a helyzet.
Telekomnal eleve ugy nyomtattuk a szamlat es garijegyet, de most az elektronikusban is ott van, bar naluk mindig magyar regios volt. -
Richard
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Futás, futópályák
- Okos Otthon / Smart Home
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hogwarts Legacy teszt
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi