Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Újabb patch, újabb hiba – ezúttal a videólejátszásban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeteePeti
őstag
Arról van valakinek tapasztalata, hogy az iGlass féle 3D üvegfólia mennyire passzol a gyári bőr illetve gyári szilikon tokokkal? Egy ilyen kombót akarok a telefonra, de bizonytalan vagyok kicsit!
-
PeteePeti
őstag
válasz
nbukta77 #1859 üzenetére
Nekem két hónapja van meg a Note 8 és egy mikro karc sincs az ujjlenyomat olvasón! Pedig kizárólag azzal oldom a készüléket! Szal a nálad tapasztalható jelenség nem általános azért! Tudom, hogy ez téged nem vígasztal, de azért az erős túlzás, hogy a Note 8 nem minőségi darab! Ez persze csak az én véleményem!
-
PeteePeti
őstag
válasz
nitro16 #1855 üzenetére
Már néztem ezt, csak sajnos fekete nincs raktáron nekik ahogy az xprotectornál sincs! Várni viszont nem szeretnék sokat a védelemmel! De, ha jó rá a 7 Plus féle is lehet be szerzem azt! Ötezerrel olcsóbb, mint a 8 Plus féle! Mondjuk, ha teljesen kompatibilis mindkettő egymással kicsit lehúzás szagú a dolog így!
dension: köszi neked is
-
PeteePeti
őstag
Érdeklődni szeretnék, hogy a az iGlass féle 3D fóliából a 7 Pluszra való 100%-ban kompatibilis a 8 Plusszal vajon? Mert árban azért van köztük különbség! De ha teljesen ugyanaz mindkettő, akkor feleslegesen nem veszem meg rá a drágábbat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Revolut
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest