Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
válasz
Dzsuri89 #3836 üzenetére
Az erdekes. Nekem a kinai gagyim valami lg 1.5A-es toltofejjel kb 3 ora alatt tolti fel 0-rol.
Igazabol ez a kinai cucc biztos nem tamogatja a gyorstoltest, mert a huawei 2.5A-es toltofejjel is 3 oran keresztul tartott.
De mondjuk engem nem is nagyon erdekel, mert a kenyelem amit ad, hogy csak radobom mindent meger. -
SharpSA
veterán
válasz
Dzsuri89 #3224 üzenetére
Eddig sem nagyon vettem észre laggolást (főleg feloldáskor...
) kivéve külső programoknál, de tény, hogy nekem nincs ilyen lag fétisem, mint sokaknak (igen, vannak ilyenek bőven, amikor például abszolút életszerűtlen "tesztet" készítenek) és kimeredt szemmel keresik a mikroszekundumos akadásokat.
Én a tartalommal foglalkozok, akkora laggal meg nem találkoztam, amely miatt használhatatlan lenne a készülék.
-
SharpSA
veterán
válasz
Dzsuri89 #3221 üzenetére
Mert az változott? Észre sem vettem. És komolyan ez akkora nagy dolog?
Ezek az animációk olyan feleslegesek számomra. Mi változott benne? Most az előbb megnéztem, mert eddig nem kimondottan figyeltem milyen, de nem látom mit kellene látni...
Na ezután sem fogok az animációkkal foglalkozni.
-
-
Endless
aktív tag
válasz
Dzsuri89 #2722 üzenetére
Nálam valamiért most nagyon belassult a billentyűzet ha az ékezetes karaktereket akarom gépelni. Hosszan kell ugye ahhoz nyomni a betűn de várni kell egy darabig míg feljön amiből választani lehet, meg nem olyan gördülékeny. Nemrég átállítottam a nyelvet angolra (egy alkalmazás miatt, csak így frissült le) lehet amiatt van a hiba?!
szerk. Dzsuri89 bocs nem neked szántam válaszként, félrenyomtam
-
-
talamasca
senior tag
-
tboldi
nagyúr
válasz
Dzsuri89 #2183 üzenetére
Nekem is Plus van, az adatlapomon láthatod is. Bár én minden egyes frissítés után csinálok egy force restartot.
szerk.: Mellesleg bétázok is, de most éppen a végleges 11.2 a legújabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged