Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szarka996
tag
válasz
Gadgetfan_ #2642 üzenetére
Nálam szinte ugyanez volt, csak kicsit radikálisabban. Az egyik hívás közben minden rendben volt, aztán hirtelen kénytelen voltam fülessel telefonálni, mert csak sistergést hallottak a túloldalon.
Én bevittem a Telekomba ahol vásároltam, és bár 2-3 hét elment, de postáztak egy újat helyette.
A kemény, hogy amikor bevittem még a Telekomba is volt egy csajszi akinek ugyanaz volt a problémája, mint amit az előbb leírtál. -
szarka996
tag
válasz
Skorpio.59 #2099 üzenetére
A legnormálisabb szilikon tok szerintem az Apple szilikon tokja. Egyetlen egy baja van, hogy rohadt drága.
-
szarka996
tag
Sziasztok.
i8 Plus tulajoktól kérdezném, hogy valakinél történt e olyan hogy egyik hívásról a másikra egyszer csak nem hallották a túloldalon a beszédet. (csak recsegés van) Először a Telekom 4G hangra gyanakodtam mert nagyjából annak a bekapcsolása után jött a hiba, de próbáltam Voda-s kártyával is és ott is ugyanezt produkálta. A Siri, és a diktálás tökéletesen működik ugyhogy a mikrofon nem lehet a ludas. Hard reset, restore megvolt. Van bármi esély, hogy szoftverfrissítéssel javítani lehessen? Mert garancia természetesen van de az minimum egy hét, lehet hetek mire újratelefonom lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- Honor magic V5 (Elopták,megtalálonak 100.000ft jutalom )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest