Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Karc teszt. "Zafír"
-
-
Skorpio.59
aktív tag
Egyet kell értsek veled, mert én is így voltam vele.
Sőt azt kell mondjam, mióta a pluszt használom nem is értem miért nem vettem meg eddig.
Természetesen megértem, hogy a méret mégiscsak számít, 😜de nekem még szoknom sem kellett annyira kézre áll.Pedig kicsi kezem van.Azt mondom, hogy akik vacillál vegye meg nyugodtan a nagyobbat mert nem fog csalódni benne. -
lezu20
tag
De aki nem akar ennél nagyobb kijelzőt, vagy éppen nincs annyi pénze annak tökéletes ez is. Nekem lett volna de számomra tökéletes ez a telefon a sima 8. Munkatársam megvette tényleg nagyon brutálisan jo telefon. Aksiját nagyon dicséri. De akinek ez a méret nem jön be annak szerintem a sima i8 is tökéletes. Olvasni ezen is szeretek semmi bajt nem látok ezzel sem.
-
Skorpio.59
aktív tag
Az i6 után nem tűnt nagynak,sőt érdekes módon valahogy ez tűnik telefon méretnek.
Megnéztem a “Mr.X”-et is,hát mit mondjak,engem nem győzött meg.
Nyilván nem vagyunk egyformák ,nekem a 8 plus jobban bejön...de hogy ne találják rá egy normális szilikon tokot,meg egy üvegfóliát hát az nonszensz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A51 Dual kártyafüggetlen dobozában karácsonyra is! :)
- iPhone 16 Pro Max 256GB Natural Titanium 2028.-ig Garancia 100% akku
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4592
- iPhone 15 Pro 128 GB (Natúr titán)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)