Új hozzászólás Aktív témák
-
-
206 cc
senior tag
-
spawn21
veterán
válasz
TheBikerider #1883 üzenetére
én is pluszt vettem. Majd megvárom a következő gen.-t , az már jobb lesz.
-
talamasca
senior tag
Nem tudom, nekem a következők a meglátásaim:
- Elsőre, mivel új külsőt kapott tetszik. De, mivel embert nem fogsz látni tok nélkül hordani, ezért marad a kijelző.
- Kijelző: Plushoz képest kicsi tartalmat fogyasztani (főleg videók esetén).
Ne, ne jöjjön nekem senki, hogy a képet ki lehet rakni teljes kijelzőre, mert az a 16:9-es videó alját és tetejét nemes egyszerűséggel levágja, bal oldalon meg még a sziget is belóg...
Nekem az oled is visszalépésnek tűnik, főleg úgy, hogy nem várható rá jövőre sem az iPad Pro 120Hz-es kijelzője. Mondjuk ezt beletehették volna a 8-ba, persze, akkor az X pl. böngészéskor még nagyobb hátrányban lenne...
- Fotózás, videó: Szelfi portré mód biztos f@sza, de annak eddig sem én voltam a célközönsége, Hátsó kamera esetén meg csak annyi a különbség, hogy mindkét objektív stabilizált. Hurrá ez jó, csak kb. zoomolásnál hasznos csak, távoli téma esetén, amit szintén nagyon ritkán használok.
- Processzor, RAM: ua.
- Méret: Ez az egy pozitív az X esetén, de a 16:9-es arányt hiba volt feláldozni---»Lásd., amit a kijelzőknél írtam.
- Animoji: Van pl. a supermoji app., azzal is csak annyit szórakozik vele valaki, amíg újdonság, aztán elmarad.
- Egyedi háttér és csengőhang: Hagyjuk.
- Biztonság: Marha jól megcsinálták a faceID-t, szuperül működik, de csak vertikálisan és a TouchID kb. ugyanolyan gyors, ellenben sem ikertesó, sem gyerek nem nyitja ki.Kb. a megjelenésig mérlegeltem az X megvételét, de ha ezeket őszintén figyelembe veszem és levonom az újdonság varázsát, akkor rá kell jöjjek, hogy 80e Ft-tal olcsóbban a 8 Plus racionális szempontok alapján tökéletes vásárlás volt. a 6s után meg még mindig nem tudom elhinni az akksi teljesítményt és a hangerőt.
-
Myself
újonc
Nektek nincs kicsit olyan érzésetek, hogy az X kicsit gagyi lett? Az a króm keret a szélén abszolút nem iPhone-os, kicsit olyan érzést kelt, mint pl. a 2015ös Samsung J5. Nem lett meggyőző szerintem. Amennyire egyben van az i8 / i8+, annyira nem jön be az X. Főleg ennyiért
-
PeteePeti
őstag
Arról van valakinek tapasztalata, hogy az iGlass féle 3D üvegfólia mennyire passzol a gyári bőr illetve gyári szilikon tokokkal? Egy ilyen kombót akarok a telefonra, de bizonytalan vagyok kicsit!
-
bylow
senior tag
Sziasztok!
I8-ra engedtétek már frissíteni a 11.1.2 -t?
Észrevétel?
Csak azért kérdem mert ha ez is valami béta vagy...
Nem szeretnék úgy járni mint a 6S-nél, hogy utána kínlódás legyen... -
Ricardo
titán
válasz
Solange0818 #1849 üzenetére
"de szerintem a 8 plus is jobb lett mint a 7 plus,és nem csak külsőre."
Miben változott a 8 plus külsőre a 7 plushoz képest?
-
Ricardo
titán
válasz
TheBikerider #1883 üzenetére
Miért akartál váltani?
-
-
OCTAMD
őstag
válasz
TheBikerider #1879 üzenetére
8+ ról X-re biztos nem tenném
-
válasz
TheBikerider #1879 üzenetére
Én is még bizonytalan vagyok az X-ben. Megnéztem a múlt héten egy 8 Plust asztroszürke színben és piszkosul tetszett!
Nagyon szép az X is, de még korainak érzem. De, lehet ez az én parám csak! -
-
totopad
senior tag
1,5 hónapja nyúzom a 8 Plus-t és messze a legjobb akksi időt produkálja ever. 10 éve vagyok szifonos, az 5-ös szériát kivéve, mindegyikből vót...
Bitangúl összerakták ezt a vasat, talán a 4S-t imádtam ennyire utoljára.Egyetlen problémám van vele, hogy baromi gyorsan koszolódik az üveg, és naponta kell törölgetni, de ezt leszámítva, hibátlan készülék. Nem bántam meg, hogy nem mentem rá az X-re
-
-
válasz
TheBikerider #1872 üzenetére
Látom árulod a 8 Plusod. Miért válsz meg tőle?
-
-
válasz
TheBikerider #1848 üzenetére
Hat igen egyebkent ez eleg nagy blama. Ez engem is idegesit egy ilyen kategoriaju kutyutol. Raadasul nekem a video fontosabb mi t a fenykepezo igy ez nagyon duhit. Mar az is megfordult a fejembe megyek droid frontra , de a rendszer hianyozna. Meg ugye itt az iwatch meg ipad is....
-
14 ezer forint,9 féle színben.
A gyári bőr tok is minőségi,de az csúszós a kézben,legalábbis nekem csúszott. -
Apple oldalára menj fel,ott az iPhone tartozékok között vannak a szilikon tokok...Más is forgalmazza...meg vigyázni kell,mert hamisítják is. Itt a hardveren is tudok olyat,aki hamisítványokat árul. Mondjuk nem is írja,hogy gyári...
-
jilian
addikt
válasz
TheBikerider #1867 üzenetére
Ez melyik is pontosan?
-
Én gyári szilikon tokot használok. Stabil,biztos fogást nyújt,egy kicsit sem csúszik,tudok fogást váltani egykézzel anélkül,hogy kiesne a kezemből,nekem ez a legjobb. Tudom drága,de ez tényleg jó. Biztos van olcsóbb is,Spigen,Nillkin,stb...de én ezek közül nem találtam ilyen tapadós felületűt. Van még OtterBox is,de az ha elmegyünk kirándulni,vagy ilyesmi,mert az egy túlélő tok.
-
jilian
addikt
8 Plus-ra melyik az a tok amelyik még nem növeli meg túlságosan a telefon egyébként is nagy méretét?
Most a sima i7-en UAG van ami maximálisan megvédett eddig mindentől de az i8+ ra már szerintem hatalmas lenne ez a márka...
-
misi111
tag
Sziasztok valaki tapasztalt már olyat hogy hivást inditok, levált 4g-röl 3-ra,egy csomóideig a kicsörgést sem hallani,majd mikor meg felveszik a telót én hallok de engem nem hallanak,utána meg már inkább lerakom és ujrahivok,de utána ugyanez történt? Vodafone hálozaton vagyok. Gyári független i8-al? köszönöm a választ
-
-
PeteePeti
őstag
válasz
nbukta77 #1859 üzenetére
Nekem két hónapja van meg a Note 8 és egy mikro karc sincs az ujjlenyomat olvasón! Pedig kizárólag azzal oldom a készüléket! Szal a nálad tapasztalható jelenség nem általános azért! Tudom, hogy ez téged nem vígasztal, de azért az erős túlzás, hogy a Note 8 nem minőségi darab! Ez persze csak az én véleményem!
-
nbukta77
addikt
válasz
TheBikerider #1853 üzenetére
Nem volt egy hetes es tiszta karc volt az ujlenyomat olvaso ugy,hogy nem is hasznaltam. Es maximalisan vigyazzok mindenemre.
-
PeteePeti
őstag
válasz
nitro16 #1855 üzenetére
Már néztem ezt, csak sajnos fekete nincs raktáron nekik ahogy az xprotectornál sincs! Várni viszont nem szeretnék sokat a védelemmel! De, ha jó rá a 7 Plus féle is lehet be szerzem azt! Ötezerrel olcsóbb, mint a 8 Plus féle! Mondjuk, ha teljesen kompatibilis mindkettő egymással kicsit lehúzás szagú a dolog így!
dension: köszi neked is
-
PeteePeti
őstag
Érdeklődni szeretnék, hogy a az iGlass féle 3D fóliából a 7 Pluszra való 100%-ban kompatibilis a 8 Plusszal vajon? Mert árban azért van köztük különbség! De ha teljesen ugyanaz mindkettő, akkor feleslegesen nem veszem meg rá a drágábbat!
-
-
hemaka
nagyúr
válasz
Solange0818 #1849 üzenetére
Az arany es ezuston nem latszanak, mert vilagos az uvceg mogotti resz, de az enyemen a feketen, borzalmas... bar anno volt i4-em, az is hasonlokeppen viselkedett.
Siman a gmail fiokot hozza tudod adni, de az icloudba nem tudod beletenni. -
Taci
addikt
hemaka, monguz: Köszönöm.
-
Solange0818
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja vagyok iPhone 8 Plus Gold tulaj....
én eddig imádom. Aksija nagyon jól bírja,4 nap alatt 1 x volt töltve.
Nagyon féltem hogy majd a hátlap mindig csupa maszat lesz mint pl Samsung S8-telefonoknál..de nem. A színe is csodaszép.ez a nem gold de nem is rosegoldDe az tény hogy a X-lett most igazán új, de szerintem a 8 plus is jobb lett mint a 7 plus,és nem csak külsőre.
Kérdés, icloud fiókhoz hozzá lehet rendelni valahogy a gmailt fiókot? köszi
-
-
gilfoyle
őstag
Én. 8+.
Nem használtam ki a ceruzát, valamint ami nagyon dühített, hogy a gmail értesítések össze-vissza érkeztek meg (elég nagy szarság az, h a gugli saját emilje a saját rendszerén szar) Volt hogy azonnal, volt h amikor felélesztettem a telót, vagy olyan is, h 4 email akkor jött meg amikor elindítottam az email appot. Nem mintha akkora fehér lovon járó bizniszmen lennék, h ez életbevágó, de akkoris...
Aztán... Akkuidő. Ez jobb. note is stabilan egy napot bírt, azzal nem volt gond, csak ezzel este veszem le a töltőről, utána olvasok, reggel a napot 98-100%-on kezdem a note-tal 90-93...
Amúgy a note jobb fogású, trendibb, a 6,2" a WQHD felbontással verhetetlen.
Ez meg a 4:3 képarányával, nekem olvasáskor jobban bejön.Meg apróság, de céges exchange jegyzetekhez simán hozzáférek az alap jegyzettel, nem kell plusz progi.
-
Taci
addikt
Van köztetek olyan, aki Note 8 (vagy S8+) helyett/után választotta ezt a telefont? Miért, mi motiválta a váltásra, és főleg hogy érzi, jól döntött?
-
jilian
addikt
-
-
jilian
addikt
Helló!
A 7-es UAG tok felmegy a 8-asra?
-
-
nitro16
senior tag
válasz
Szellem. #1836 üzenetére
Köszi
Rendeltem még Vasárnap Spigen Neo Hybrid 2 tokot írtak 2-4 nap beszerzést de még sehol semmi, így gondoltam lemondom. Aztán máshol találtam készleten a fentebb említett spigen tokot meg még ezt is néztem CASEOLOGY de nem tudom milyen lenne. A nillkin 3d üvegfólia már megvan, így mindenképpen olyan tok kellene ami nem nyomja fel.
-
-
-
-
misi021
tag
Ti milyen tokot használtok iPhone 8 Pluson ?
-
-
hemaka
nagyúr
válasz
TheBikerider #1827 üzenetére
Apple things...
-
-
hemaka
nagyúr
válasz
TheBikerider #1825 üzenetére
Szerinted?
majd jovore bejelentik, mint k*rva nagy ujdonsagot, ahogy a sztereo hangszorokat. -
A 7 is? Az összes visszafelé?
Hát ezt nem tudtam.
-
hemaka
nagyúr
válasz
TheBikerider #1823 üzenetére
i8/8p is mono, belul nincs nagy kulonbseg a 3 mobil kozt, foleg nem a plus es az X kozott.
-
-
hemaka
nagyúr
válasz
TheBikerider #1821 üzenetére
igaz
-
-
-
nbukta77
addikt
Ma megrendeltem az x- et. Tokkal foliaval. Kivancsi vagyok milyen lesz.
-
jeromosi
aktív tag
válasz
TheBikerider #1809 üzenetére
Köszi, most ujraraktam, de megint csinálta tegnap este és most éjszaka föltöltöttem meglátjuk milyen lesz.
Szerintetek ha nem szűnik meg magától akkor gari? -
-
jeromosi
aktív tag
Sziasztok
Ezt már iPhone topicban is megkérdeztem de ott még nem jött rá válasz, ezért gondoltam ittis megkérdezem.
Érdekes jelenséget vettem észre az i8-amnál.
Amikor töltőre rakom pl 30%-on, akkor fölugrik 34-re rögtön, és ha lezárom majd újra föloldom akkor 30% mint amennyin töltőre raktam.
Hogyha meg lezárva rakom töltőre akkor a lezárási képernyőn megint ezt a 4%-al magasabb adatot írja, de ha föloldom azt amennyin töltőre raktam.
Mindig 4% ez az ugrás.
Ez valami szoftveres vagy hardveres hiba lehet? -
Hitch
senior tag
Sziasztok!
Prediktív szövegbevitelt belehet állítani magyar nyelv esetén is?
Nem találom a beállításoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hővezető paszták
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Napelem
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128/8GB Pink Gold
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1 hónap Gar./Akku 100%/
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest