Új hozzászólás Aktív témák
-
joefasalasso
aktív tag
Szerintetek cégként honnan érdemes beszerezni az i8-at? Úgy értem, ebben az esetben 2. év szavatosság nem él, igaz? Lehet, a Telekomtól (függetlenül) jobb döntés lenne vidékiként, ha a szervizelést nézzük.
Köszi...
-
-
PiE137
senior tag
válasz
janeszgol #475 üzenetére
Mégis az iphone X-től van lázba mindenki, ami azt mutatja, hogy a szoftveres fejlesztés mellett a hardveres is ugyanolyan fontos, és kell az embereknek.
És ne akarjunk már lejárt technikát letolni újként az emberek torkán, lásd kijelző felbontás.
És az iphone X nem az évtized telefonja, meg jövőbe készült álommobil, hagyjuk ezt a fals marketing dumát.
Az a telefon a jelenlegi versenyben éljátékos, a jelennek készült csúcsmobil, 2 év múlva lesz jobb. Azzal kellett volna alapba kijönni 2-3 méretben, mint i8, és a régi mobil kinézetet elfelejteni. És nem 400k-ért adni, max 250-300-ért. -
minek?:S
őstag
Itt nehezen olvasnak tesztet, max személyes tapasztalatokat olvasni jönnek a teszt alapján. Egyébiránt meg, ha fogalmad sincs az Androidról nem is értem milyen jogon írsz cinikus választ.. ezzel nem csak saját magad mutatod be, de így a közösségre is vetítesz egy képet, akik között vannak olyanok is, akik pontosan tudják az előnyöket-hátrányokat mind a 2 rendszereknél.
Hát engem az idei generáció nem győzött meg, a tesztet elolvasva mondjuk az i8P érdekes lehet még, de egyiknél sem érzem azt az átütő erőt, hogy, ha majd lesz rá pénzem, akkor gondolkodás nélkül vegyem.
-
Lacy6
senior tag
Írj egy dolgot, hogy mibe látom egyoldalúnak?
Milyen fröcskölődésre gondolsz?
Megint egy kötekedés, de semmi konkrétum...
Ha a (#459) hozzászólásomra érted ezt, akkor azt csak hozzátettem a (#457)-es íráshoz, mert az volt egyoldalú. Így lett kerek
Természetesen ami a 457-be van, azzal is tökéletesen egyetértek, de csak egy oldalról nézte.(#468) PiE137:
Igen, volt több ismerősöm aki Iphone-t használt és utána váltott androidra és nekik is ez volt a véleményük.
Sőt lassan eljutunk arra a szintre, hogy androidon se kell csúcs telefont venni, hogy használható telefont kapjunk.
Azzal a résszel, hogy az X-nek kellene I8 árba lennie tökéletesen egyetértek.
Abból kellett volna több méretet kiadni, úgy lett volna korrekt lépés.(#472) h1mpi: Ahhoz, hogy megítéld kell viszonyítás alap.
Tájékozódni meg fontos, mert csak úgy tudsz érdembe dönteni.
Nem lehet egyoldalúan nézni a dolgokat, ezzel a struccpolitikával. -
-
janeszgol
félisten
"A régen híres innovációjuk mára szoftveres vonalra korlátozodott, de korszakalkotót már ott se tesznek le."
A második tagmondattal nem értek egyet. Amúgy én pont ezt várom tőlük és mástól is, hogy szoftveresen mutassanak valamit. Persze jönnek a gyorsabb SoC-k, több ram, meg a "tökömtudja", de ez unalmas. Kivéve, ha az valami szoftveres pluszt is az (3D Touch). Most itt ez az AR, ahogy az Apple gondolja. Tök jó. Így már tetszik és látok benne fantáziát. A VR továbbra sem érdekel engem.
-
asysoft
aktív tag
Az általad hivatkozott cikk pontatlan. Alapesetben működik minden további konfiguráció nélkül az említett gesztus. Két esetben nem: ha a fejlesztő letiltotta (mert mondjuk egyik képernyőn sok jobb-bal swipe-ot kell használnia a felhasználónak, és nem lenne szerencsés, ha véletlenül lépne vissza), illetve ha modálisan kerül egy új képernyő megjelenítésre (ekkor szokott a "Vissza" gomb helyett más szerepelni; egyébként nem túl gyakori). Én úgy saccolnám, hogy felhasználó által napi rendszerességgel használt funkciók esetében 99%-ban működik.
-
PiE137
senior tag
Én 4 év iphone 5S és 6S használat után tértem vissza ódzkodva a droidhoz.
Semmi különösebb bajom nem volt az iphone-nal, csak egyszerűen untam.
Szerintem az Apple már nagyon a fanatizmusra épít, és ezzel kissé hülyére veszi a népet.
Jó mobilokat gyárt, az kétségtelen, de hogy az i6 óta nem sikerült a dizájnon semmi változást létrehozniuk, az egyszerűen vicc. A régen híres innovációjuk mára szoftveres vonalra korlátozodott, de korszakalkotót már ott se tesznek le. Most jutottam el arra a pontra, hogy nem vagyok hajlandó újból 220ezret kiadni egy ugyanolyan mobilért, ami mindenben kicsit jobb, de igazából semmi változás. Az iOS-t egy 6S hardver is simán viszi, akkor mire adjak annyi pénzt, a jobb kamerára?Van abba igazság, amit írsz. Mára az android igaz combosabb hardverrel, de egy 100ezer forintos Honoron úgy fut, hogy csak nah. Ugyanaz a gördülékenység, amit iOS-on megszoktam. És szerintem fél év múlva is gyors lesz. Az emui nagyon barátságos rendszer, mert félig iOS koppintás, félig droidos. Van benne mindkettőből vegyesen.
Én pl az Apple helyében többféle méretet csinálnék, mert szerintem a 4,7 és az 5,5 közé nyugodtan belőhetnének egy köztes méretet, mert egyik kicsi, másik nagy. És 1-2 koncepcióból meríthetnének ötletet, mert lehetne mást is csinálni, nem csak egy megunt forma mögé új hardvert dobni.
Vagy ha már annyira nem hajlandóak változtatni, akkor az áraik számomra komolytalanok, és hülyére veszik vele az embereket. Gyakorlatilag ugyanazon a gyártósoron xarják a telefonjaikat az i6 óta, és évről-évre eladják ugyanannyiért.
Az iPhone X is túl van misztifikálva. De azt még elfogadom, mivel teljesen új telefon, de véleményem szerint annak kellene kb i8 árban mennie. -
válasz
Parallaxis #452 üzenetére
“...Az Android kiszámíthatóságán azt érted, hogy 4-5 nap használat után már számolhatsz azzal, hogy váratlan hibák jönnek elő, esetleg belassul, akadozik, vagy "érdekes dolgokat" művel? Mert akkor igazad van...”
Figyu. Ez marhaság. Ez így nem igaz. Ne általánosíts. Nekem volt S8 és S8 plus is nemrég. Semmi probléma nem volt velük. Lehet egy olcsóbb androidos úgy viselkedik,amit írsz,de ott akkor a hardver a gyenge.
Ma vettem egy i8-cat,i7-ről váltottam. Laggol,darabos a rendszer. Most akkor szarozzam le? Tudom,hogy szoftveres a gond és nem a telefon gyenge. Komoly amit itt “nyomtok” a topikban.
És mielőtt megmar valaki,nem vagyok fan,se ez,se az. Szeretem az Apple termékeit és nincs bajom az androiddal sem. Inkább a készülékek közt teszek különbséget,vannak márkák,amit soha többé nem veszek.
( mert szinte volt minden nálam )
-
Totheground
addikt
válasz
enginev3.0 #465 üzenetére
Arra ott az X.
-
enginev3.0
félisten
Azért 3? év után illő lett volna kicsit több módosítás a külsőben
-
Lacy6
senior tag
Néztem, tudom melyik topik.
Érdekel a telefon, azért vagyok itt.
Android topikba is le szokták írni, hogy az IOS miben jobb vagy rosszabb.
Továbbra is javítanom fogom a hibás és elfogult hozzászólásokat mindkettő oldalról, mert zavar hogy óvodás szinten van a fórum.Elhiszem, hogy idegesít az előző hozzászólásom mert nem csak egy oldalról nézem a dolgokat, de viseld hősiesebben
-
Tibee86
nagyúr
Nézted esetleg, hogy melyik topikban vagy?
Érdekes, ha megnyitom az S8 teszt topikját, de nézhetjük bármelyik andoidos topikot akkor azokban nem azt látni, hogy az iPhone felhasználók több száz kommenten keresztül hajtogatják, hogy az iOS mennyivel jobb.minek?:S: A MA fórum színvonala karcolja egy ovis csoport színvonalát nagyjából.
Elég megnézni azt a kommentet amire válaszoltam.
-
őstag
Persze.. én ebből az "iphoneszarazandroidjó" korszakomból kinőttem.. amikor rájöttem, hogy mind a 2nél van(volt) jobb rendszer
. Sőt majdnem vettem is egy SE-t, mert az közel tökéletes árérték arányban van, de amikor valaki azzal jön, hogy az android ennyi pénzért sz@r, lassú meg sokszor kell újraindítani a telefonokat stb, erősen felmerül bennem az az érzés, hogy vajon MA! fórumban vagyok-e vagy facebookon.
(#461) LyonnaisFan1
Én már látom mi lesz belőle: User Error, vegyél újat.
Ugyanez a facebookon a kommentek alatt: A Note7 meg felrobban jajajj.
-
LyonnaisFan1
őstag
Ennek a folytatására kiváncsi leszek
Szétnyíló iphoneok, fincsi
-
Lacy6
senior tag
Meg azzal, hogy itt jó pár iPhone felhasználó mint valami hittérítő próbálja győzködni az embereket, hogy az az isten és aki androidot vesz/használ az egy hülye. Mert persze azt 3-4 nap után újra kell indítani mikor már teljesen használhatatlan lesz stb.
Ahelyett, hogy elfogadná azt, hogy sok embernek nem felel meg az Iphone, vagy egyszerűen nem tetszik neki, vagy a rendkívüli rossz ár/érték arány miatt nem kell neki és akár csak ezért androidot használ. -
jozsi252
veterán
Köszi!
Az a baj hogy nagyon világít. Elég szarul alszok, aztán még a Syno NAS-nak is a kék ledje zavaró a szobába éjszaka. Jó lenne olyat venni amibe nem nagyon van led, vagy max nagyon pici. Mint a Belkin Boost Up-ba pl.
Amúgy tegnap este vettem át az ezüst 8 Plus-t. De nagyon szeretem már most. Egy sima i7-et váltott le, féltem hogy nagyon nagy lesz, de még ez pont belefér számomra abba a határba amit el tudok viselni zsebbe kézbe. Egy gyári éjkék bőrtokot vettem hozzá, színben nagyon jól passzol hozzá!
-
Tibee86
nagyúr
válasz
minek?:S #455 üzenetére
"de ennyi pénzért bármit tudsz venni és igen, ennyi pénzért android vonalon is van jó, szép és megbízható"
Ezzel szerintem senki nem is akar vitába szállni. A baj azzal van, hogy itt jó pár android felhasználó mint valami hittérítő próbálja győzködni az embereket, hogy az az isten és aki iPhone-t vesz/használ az egy hülye.
Ahelyett, hogy elfogadná azt, hogy sok embernek nem felel meg az android, vagy egyszerűen nem tetszik neki és akár csak ezért használ iPhone-t. -
mondomén
őstag
Jó sok mindent megtanulhattunk ezekről a happy meal-es telefonokról. i8-ról is van valami hasznos infótok? Vagy azt másik topikban tárgyaltátok ki?
-
őstag
és (#452) Parallaxis
Nekem tényleg az ég egy adta világon semmi bajom nem volt az SGS6E-mmel és most a BB Privemmel sincs, egyiket sem kell újraindítani 3-4 naponta... persze, mikor az ICS-es Xperia U-m volt, azt igen kellett, ja de hogy annak már 4 éve és ja, hogy azt nem negyed millió forintért vettem, csak 50ezer forintért?
Persze szakmai dolgot értelemben nem tudnék sokat írni, és ahogy látom ti sem. Mégis a hétköznapi használathoz tökéletesen megteszi az Android, nehogy már 250ezer forintot kelljen kiadnom, aztán még venni mellé 30e ftért kiegészítőket, hogy tudjon gyorstöltést, meg egy kis sz@r kábelt cipelnem a jack dugó miatt... elhiszem, hogy hű de fasza meg szép meg jó, de ennyi pénzért bármit tudsz venni és igen, ennyi pénzért android vonalon is van jó, szép és megbízható, amiben a gyári töltőfej tud gyorstöltést( vagy max 10.000 Ft-ért veszel adaptert+usbt) és van alapból jack dugó rajta, gyors, kényelmes, szép stbstb.
-
Lacy6
senior tag
HTC One X-nél még volt egy két problémám, de a HTC One M8 már tökéletes volt működés szempontjából.
Ez 2014-es telefon. Most egy P9-et használok és a stabilitással nincs problémám.
De ezzel nagyon sokan így vagyunk...
Megint csak azt tudom mondani, hogy ne nekem hidd el, hanem tájékozódj, informálódj és ha már nagyon sok helyről van információd akkor ész érvek alapján be fogod látni.
Ha meg nem akarsz informálódni és nem is akarod elfogadni, akkor ne terjesszed a hamis, megtévesztő nézeteidet.
Köszönöm.(#452) Parallaxis :
Nem tudom miről beszélsz
A HTC M8 közel 1,5 éve nem volt újraindítva és olyan gyorsan működött mint az újonnan kibontott P9-em.
Kár hogy összetört...
Nem használtam rajta semmilyen rendszer optimalizáló progit...
Családba nagyon sok androidos telefon van és egyiknél se voltak ilyen gondok amiket írtál. -
Parallaxis
addikt
Stabilitás, kiszámíthatóság?
Olyan dolgokról beszélsz amit az android már 4 éve tud...Az Android kiszámíthatóságán azt érted, hogy 4-5 nap használat után már számolhatsz azzal, hogy váratlan hibák jönnek elő, esetleg belassul, akadozik, vagy "érdekes dolgokat" művel? Mert akkor igazad van.
iOS alatt nem kell 2-3 naponta újraindítani a készüléket, meg cache-t törölni, hogy hibátlanul működjön.
(A Samsung ezt annyira komolyan veszi, hogy a gyári szoftver része, hogy időközönként újraindítsa a készüléket a teljesítmény javítás érdekében)
fogalmad sincs a mai androidos telefonok megbízhatóságáról
Hát ezek szerint neked se.
-
Ricardo
titán
válasz
kbadam83 #448 üzenetére
Ha gondolod hozz pár képet a Fotók, videók mobillal topikba.
Biztos többeket érdekelne rajtam kívül is, hogy milyen fotó képességekkel rendelkezik.
-
Lacy6
senior tag
Lehet van szebb, jobb akkus, szebb képet csináló, okosabb mobil, de ezt a stabilitást és kiszámíthatóságot semmi más nem tudja.
Stabilitás, kiszámíthatóság?
Olyan dolgokról beszélsz amit az android már 4 éve tud...
(Hozzáteszem hogy gyári rendszerrel, csak kiveszed a dobozból.)
Ha ennyire le vagy maradva és csak az Iphone-ról van infód az utóbbi időben, akkor ne nyilatkoztass ki mindenféle dolgokat. Leírod hogy az iphone a legjobb, legstabilabb stb úgy hogy fogalmad sincs a mai androidos telefonok megbízhatóságáról és tapasztalatod egy 6 éves SONY telefon alapján írod... -
kbadam83
senior tag
1 hetes használat után bátran ki merem jelenteni, hogy nagyon jó készülék lett az i8 Plus! ( nálam i7 Plus-t váltott ), és érezhető a fejlődés bárki, bármit is ír! Nagyon sok képet készítettem vele, és a még beta állapotba lévő stúdió effekt is tökéletesen hasznàlható ( az effektel kutyust, cicát, lovat ) is fotóztam és nagyon szép képek születtek! Az akksija az iOS 11-el jobban bírja mint az i7 Plus-é, bàr számomra nem mérvadó mert minden nap melóba feltöltöm.
Egyedül amit észrevettem az az, hogy a facebook app legutóbbi frissítése óta, ha sokat használom az appot elkezd kicsit melegedni a jobb felső-középső része de nem vészesen.
Aki átlátszó szilikon tokot szeretne rá én bátran ajánlom a Nilkin tokot. -
madgie
titán
válasz
ChuckyCheese #442 üzenetére
Dobj be egy Snickerst
-
törölt tag
Fejezzétek már be ezt a vitát...
Ha valami nem tetszik miért vagy itt?
Normálisan használjátok a fórumot. Tapasztalatokat, véleményeket várunk, nem hatereket és vitát. -
ChuckyCheese
tag
válasz
talamasca #440 üzenetére
Megint csak a fölényes duma. Nekem te ne gratulálj. Nem vagy a tanárom, sem az apám, sem a főnököm! Én is gratulálhatnék. Csak nincs mihez.
Ahogy a "telefonhoz" sem. Mivel ezt úgy cseszték el, ahogy egyiket sem ezelőtt.Staker: Szóval ha egy nagyképű, semmitmondó szövegre megkapj a reakciót, akkor mindjárt hater vagyok. Értem. Ez is tipikus.
Miért vagyok itt? Ez a te fórumod, vagy most mivan? -
talamasca
senior tag
válasz
ChuckyCheese #438 üzenetére
Keress rá, hogy mikor mondtam Apple termékre, hogy tökéletes.
De egyébként a válaszom nem neked ment, akinek meg szántam, egyértelmű, hogy milyen rendszerű telefont használ. Talán ezért írtam.
Ügyes vagy, egyébként! -
törölt tag
-
talamasca
senior tag
-
Szvetozar
újonc
6S+ lett cserélve 8Plusra, tegnap érkezett. sokkal gyorsabb és nagyon jó az üveg hátlap. sajnos normális átlátszó tokot még nem sikerült venni hozzá. ha van bármilyen kérdés, megpróbálom megválaszolni.
-
-
h1mpi
félisten
válasz
pumpedlix #424 üzenetére
Egy generációt sosem érdemes váltani, én is kihagytam a 7-et, de a 6S után az i8 azért nem kicsi előrelépés.
(#407) Lacy6: 3GS-el léptem be az Apple userek közé, aztán amikor a gyerek megsemmisítette gyorsan vettem egy Sony Androidos telefont 140K-ért, mert azt mondta mindenki milyen jó. Fél év múlva már 2-3 mp volt mire egy fényképet megnyitott. 70K-ért gyorsan el is adtam.... és megfogadtam, hogy maradok iphone vonalon, mert még sose csalódtam. Amit elvárok azt tudja, én nem akarom hegeszteni, szétpimpelni abból már kinőttem...
Lehet van szebb, jobb akkus, szebb képet csináló, okosabb mobil, de ezt a stabilitást és kiszámíthatóságot semmi más nem tudja.
-
vicze
félisten
válasz
TheBikerider #405 üzenetére
Fejből meg nem mondom, és másfél hétig nem lesz iPhone a kezemben. De pl. ha valami webview-t nyit akkor csak felső sarok marad. Illetve gondolom MS appokra volt, mivel azokat használjuk, ami külső. Legnagyobb problémám az inkozisztencia egyszer így lehet egyszer úgy, ami nagyon idegesítő mert találgatni kell.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
ChuckyCheese #427 üzenetére
Van az mindkét oldalon...mindkét oldalra értettem, nem volt ebben semmi kapufa...
Én igaz nem használnék droidot, de elismerem a rendszert, sőt sok droidos telefon tetszik is, de az én igényeimet jobban kiszolgálja az alma, annak ellenére, h azt is elismerem, h sok szempontból jogosak az iPhonokat ért kritikák.
De egyesek csak "ájfosozni" tudnak semmi mást, ész érv meg nuku...természetesen mindenzt 0 perc iOS használattal...
-
pumpedlix
tag
Ohh olvasom az új i8 plus már kettéosztódással szaporodik. Ha pedig iPhone 7em lenne tuti nem váltanák. Nincs marginális különbség a 7 és a 8 között.
-
Totheground
addikt
Na, mire ki akartam nullazni a postot, toroltek. Vegre.
-
Fricy78
tag
Ó hogy mindenki túrkál a másik zsebében. Tipikus magyar mentalitás. Nem mindegy ki mennyiért milyen telefont vett? Használja egészséggel és kész. Nem akartam újabb feszkót gerjeszteni, de már ez iszonyatosan unalmas, oldalakon keresztül mást sem lehet olvasni, csak a pofozkodást oda-vissza.
Más a páromnak az se-jét én lecseréltem egy i8-ra. Azóta szinte folyamatosan nyomkodja, nagyon tetszik neki. Ha valami kérdésetek van, akkor kérdezzétek és megpróbálom elkérni tőle megnézni a dolgot.
-
Malachi
veterán
Ja nem, nem. A készülék az havi 4-5k, a maradék maga a telefonszámla. Szóval mindig azt veszem, amit megkapok a szolgáltatótól kb. 150-160 ezerért - az előzőt ugye eladom 40-50-60-ért, ahogy sikerül, ezt beleteszem az árba, a maradék két évig pedig ennyi, kamat nélkül. Most 7 ezres csomagban vagyok, minimális telefonálás, 4 GB net.
Az más kérdés, hogy havi 10-ért a T Ausztriában ingyen adja az iPhone-t a csomaghoz és szinte korlátlan minden. De hát mi jól élünk, ki tudjuk fizetni ezt is, mi az nekünk.
-
vulnrea
aktív tag
Szerintem csak simán be kell húzni a fájlokat. Ugyan még én sem próbáltam, mert mikor próbálkoztam, akkor nem működött még a dolog. Van, mikor elfelejtettem, hogy itt nem működik a flac. Viszont akkor ezek szerint már működő képes, ha gép közelben leszek ki is próbálom. Rengeteg flac albumot vásároltam és tárolok a gépemen.
-
Malachi
veterán
Oké, de ha jól figyeltél úgy kezdtem, hogy havi 12k, minden esetben. Mielőtt megjelent az iPhone akkor is havi +10k-s csomagban voltam. Nekem a telefon/net ennyi minden hónapban, kb. fixen. Évi 150 ezer. Ez van. Ha mondjuk ugyanígy kiszámolnám, mennyit költöttem sörre az elmúlt 10 évben, lehet akkor sírva is fakadnék, de hát mit tegyek.
A telefon legalább tervezett költség. A sör nem az.
Más cigire, VGA-ra, fene tudja mire szán ennyit. Én a telefonálásra+telefonra. Így van belőve.
-
moma
őstag
A 2 giga ram azért meglepett 😂
-
kakas93
csendes tag
Tudja valaki, hogy ez a FLAC lejátszás, hogy működik? Csak simán behúzom az iTunesba a fájlt, mint az MP3-nál, vagy ki/be kell pipálni dolgokat és fel kell tenni hozzá 1500 plugint?. Eddig iOS 10-ig nem igazán sikerült kivitelezni a gyári zenelejátszóval. Ez az iOS11 az újdonsága, vagy csak lemaradtam valamiről?
Köszi előre is a segítséget -
Lacy6
senior tag
válasz
Robertoq #391 üzenetére
Profitmaximalizálás érdekében teszik ezt amit valamilyen szinten meg is lehet érteni ha ember belegondol hogy nincs konkurenciája.
Nyugodtan lehet mondani, hogy a rendszer miatt hozza a nagyobb akkumulátoros androidos üzemidőket és mossák a kezüket. Az hogy ez változzon kettő féle módon lehetne elérni.
1. Nyomást gyakorol a vásárlók nagy része a cégre összefogással.
2. Versenytárs IOS rendszerű telefonnal.
Mindkettő halott ügy, szóval a jövőben is csak az elégséges üzemidőt fogják hozni az újabb típusok.
Ez van sajnos, ha nincs rendes piaci verseny -
Magnat
veterán
Szia,
"és hiába írtam le már ezerszer, hogy ésszel nem kell milliókat költeni a telefonra" - olvasva a matekot amit levezettél, feltéve, h a használt telefon eladásából be tudtad fedni a következő indulóját, 10 év alatt havi 12k-t részletbe fizetve majdnem másfél millát tapsoltál el telefonra.
-
Lacy6
senior tag
Lehet hogy részleteiben vannak jobb mobilok, de összességében nincs jobb az iphonennál.
Egy ilyen hozzászólás után, egy olyan ember aki jobban átlátja az iphone és android előnyeit és hátrányait szerinted mi fog írni?
Nettó baromság amit írsz, aztán majd 50+ hozzászólás után legalább be tudod írni, hogy milyen gonoszak az androidosok hogy nem nézik el a hülyeségedet. -
Tibee86
nagyúr
válasz
TheBikerider #405 üzenetére
Fotóknál is működik. Nyilván oldalra nem tudod húzni, mert akkor mész az előző képre, így ott lefele kell.
-
-
pomorski
őstag
Köszi a tesztet.
-
h1mpi
félisten
Vissza nem tudott lépni, mert nem rosszabb mint az i7
amúgy minden évben ez megy, hogy semmit nem lépett előre kb. az i5 óta, mégis minden évben/2 évben megveszik azok akik szeretik. Engem a design nem érdekel, ne legyen csúnya max ennyire. Viszont gyors, stabil, jó értéktartó. Én ezért veszek már 6 éve iphone-t. Most plust vettem mert érdekel hogy mivel tud többet mint az eddigi 6s-em.
Lehet hogy részleteiben vannak jobb mobilok, de összességében nincs jobb az iphonennál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged