Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Home server / házi szerver építése
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyomtató topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skorpio.59
aktív tag
Egyet kell értsek veled, mert én is így voltam vele.
Sőt azt kell mondjam, mióta a pluszt használom nem is értem miért nem vettem meg eddig.
Természetesen megértem, hogy a méret mégiscsak számít, 😜de nekem még szoknom sem kellett annyira kézre áll.Pedig kicsi kezem van.Azt mondom, hogy akik vacillál vegye meg nyugodtan a nagyobbat mert nem fog csalódni benne. -
lezu20
tag
De aki nem akar ennél nagyobb kijelzőt, vagy éppen nincs annyi pénze annak tökéletes ez is. Nekem lett volna de számomra tökéletes ez a telefon a sima 8. Munkatársam megvette tényleg nagyon brutálisan jo telefon. Aksiját nagyon dicséri. De akinek ez a méret nem jön be annak szerintem a sima i8 is tökéletes. Olvasni ezen is szeretek semmi bajt nem látok ezzel sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Battlefield 6
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Home server / házi szerver építése
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen légkondit a lakásba?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Spórolós topik
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest