- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
Új hozzászólás Aktív témák
-
A kamera szerintem sokkal jobb mint egy 6s nel. Szamomra ez a legfontosabb ujitas. Nyilvan csodakra nem kell szamitani de vallalhato kepeket lehet kesziteni vele. Csak hat legyen eleg feny is hozza😄
Progit ami szerintem jo ha fent van az adguard. Persze az MAt engedelyezni kell. kulonben nem sokaig tudunk itt forumozni😎
Meg ami jo lehet. Calcbot. Szifon. Translator. Save image. Zip it. Mozi24. De van meg kis millio jo alkalmazas. Te tudod mikre van szukseged... -
-
-
törölt tag
Na itt figyel a dobozba eltéve a 6s. Azon kívül, hogy a 8 vastagabb, nehezebb meg olyan mint amit összenyalt egy kutya, számottevő változás nincs a mindennapi használat során.
Viccet félretéve a home gomb más amit érzek, illetve jobban bírja egy töltéssel. Se sebességben, se kamerailag nem látom jobbnak egyenlőre. Ja igen, a vaku erősebb este amikor keresek valamit a fényével
Kb. ennyi.... Én direkt váltottam, untam a 6s-t, de felesleges, ugyanazt kaptam. Mondjuk nem is vártam mást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest