- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hj.jani95
aktív tag
Sziasztok én is végre ipad air tulajdonos lettem
Kis Pál vagyok, na hali!
-
malisonX
aktív tag
Köszi szépen. Sajnos nem tudom elszámolni, de így is jó vétel volt.
A termék adatlapján az van hogy 15 munkanap a posta, és 10-30 munkanap a vám. Nincs is ezzel semmi gond, tudtam mit vállalok. Viszont az már nem annyira tetszik hogy amíg csak érdeklődtem addig max. 5 perc alatt válaszolgatott az eladó. Miután leütöttem még volt 2 kérdésem, erre tegnap óta nem sikerült válaszolnia Te remélem tudsz nekem infót adni. Kaptál követési számot a külföldről jövő csomaghoz? Belföldön belül MPL futár hozta neked házhoz? Köszi! -
veterán
válasz malisonX #5202 üzenetére
Túl sűrűn nem kérdezgettem, egy napon belül válaszolt.
A külföldi csomaghoz nem kaptam követési számot, úgy sejtem, hogy rengeteg árut hoznak be egy szállítmánnyal, és vélhetően hajón, emiatt ilyen lassú. Személyesen vettem át, de nem engedte el szállítási költséget (akkor 5e. volt).[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
Üdv mindenkinek.
Van egy egy hónapos iPad Air-em, ami sajnos nem az én világom, ezért szeretném eladni. A kérdésem az lenne, hogy ilyenkor mi a teendő a garancia miatt. Be van regisztrálva az apple-nél, de van hozzá edigitalos garanciajegy is pecsételve. A garijegyen 06.11 a vásárlás időpontja, de július végén lett csak üzembe helyezve (és beregisztrálva.)
Honnantól számítjuk a garancia kezdetét?
Ha megveszi valaki és esetleg gariztatni kell akkor nem lesz baj, hogy az új tulaj viszi be? Ja és ha beállít egy apple storeba vele akkor ott gyári szám alapján tudják, hogy hogy van a garancia, vagy az edigitalhoz kell vinni?Előre is köszönöm a választ/válaszokat.
-
törölt tag
Szerintem nem nézik a nevet, sőt ez hülyeség... bárki beviheti.
-
HardRic
addikt
Ha mindjuk elromlik, és beviszed az edigitalba, akkor ők is csak azt tudnák csinálni, hogy továbbküldik egy márkaszervizbe. Az oda vonatkozó garancia pedig regisztrálástól él, tehát azt kell figyelembe venni.
https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do
Itt tudod ellenőrizni gyári szám alapján a garit. Teljesen mindegy ki viszi be szervizbe, nem kellenek hozzá papírok. -
HardRic
addikt
válasz siemenss65 #5209 üzenetére
Milyen papírokat, amikor Apple cuccokhoz nem is adnak semmit?
-
Luser2000
addikt
Érdekes dolog ez a garancia kérdés.
A jogszabály ugye azt mondja, hogy a vásárlástól számított x ideig tart a garanciális időszak.
Azt értem, hogy pl. az Apple ettől eltér az aktiválás időpontjának figyelembe vételével, kedvezőbb feltételeket biztosít.
A problémát ott látom, hogy ha a kettő között időeltérés van, akkor a kereskedő mondhatja azt is akár, hogy ő már nem foglalkozik veled, fordulj közvetlenül az Applehöz.Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
univerzita
addikt
válasz HardRic #5210 üzenetére
Én pl.a edigitálnál kaptam rendes gari levelet dátummal és pecséttel vásarláskor.Jogosnak találom a Luser2000 fórum társunknak a felvetését mivan ha eltér a aktiválási idöpont a vásárlási idöpontal. Apple terméteszesen a reg.idöt veszi figelembe és én úgy gondolom a üzlet is.De lehet hogy tévedek.
[ Szerkesztve ]
-
Luser2000
addikt
válasz univerzita #5213 üzenetére
Az üzlet szerintem nem foglalkozik az aktiválás dátumával. Semmi nem kötelezi rá. Igazából eszközei sincsenek hozzá. Bár tudom, hogy sima böngészővel is ellenőrizhető akár. Hacsak nem Apple bolt.
[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
univerzita
addikt
válasz Luser2000 #5214 üzenetére
Értem.Viszont itt felmerül két ellentétes dolog. Apple boltba a reg.dátumot nézik de a edigital-nál a gari levelet és azon a dátumot? Én akkor reg.amikor vásároltam tehát a dolog nem érint. Viszont aki úgy vásárolta és csak pár hónapjára regisztrálta annak jobb reklamáció esetén Apple boltba vinni.
-
akooos
veterán
válasz univerzita #5215 üzenetére
Ezért kérdeztem én is, mert másfél hónappal a vásárlás után regisztráltam (a boltban nem én vettem, itt vettem hardveraprón bontatlanként és én regisztráltam be.) De ha valami lett volna vele nyilván egy iStyleba viszem be, nem az edigitalhoz, hiszen ők is oda küldenék (gondolom).
Van egy telefonom amit az edigitalnál vettem, de gyári garancia van rajta, azt is a gyártóhoz viszem szervizelésre.
#5208 SonyNex7
Igazából tetszik, viszont olyan eszközre lenne szükségem ami nem csak tartalomfogyasztásra való, úgyhogy egy Surface Pro felé veszem az irányt. Nagyon elegáns és pörgős az iPad és lehet, hogy megbánom, de jelenleg a teljes értékű windowsra kompakt méretben nagyobb szükségem van.[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Ma kivettem a tokból kicsit megpucolni a tokot is meg a hátulját is. El is felejtettem mennyire vékony tok nélkül.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
nofi
addikt
válasz legiaap #5218 üzenetére
Sziasztok Zsolt vagyok, tokfüggő.
Múltkor én is kivettem megtisztítani az Air-t, de szintén nehezemre esett visszabújtatni. Ha még arról a pár grammról lenne csak szó, de egyszerűen tényleg annyira jó a fogása gyárilag a táblának. El is határoztam, hogy hagyom a fenébe a smart case-t, inkább veszek valami textil tartót utazáshoz, amúgy meg használom gyárilag (csupaszon -perv! )Xbox GT: nozsolt
-
hj.jani95
aktív tag
Lehet hogy noob kérdés, de mire jó az ICloud fiók? Mert én nem értek ehhez és most van először ipadem. Az iCloud fiókomat egy Google-s gmaillal csináltam. Ez lett az AppleID-m (vagy micsoda) az xy@gmail.com. Ezzel töltök le alkalmazást a Storeból, meg ezzel FaceTimeozok, szóval ezzel csinálok mindent. De egyszer felkínált az ipadem egy olyat hogy csináljak icloud fiókot és csináltam is. Az lett az xy@icloud.com. De ezt nem értem hogy ez minek? Nem értem mi célt szolgál ha alapból használom az icloudot gmailos e-mail címmel. Bocsi a hülye kérdésért...
Kis Pál vagyok, na hali!
-
válasz hj.jani95 #5222 üzenetére
Rövid iCloud ismertető, amit új iPad tulajdonosként én is most olvastam csak el.
-
Djatis
senior tag
Sziasztok!
Ha vkit érdekel egy eladó air akkor pü-ben tud érdeklőni!A magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!
-
Djatis
senior tag
válasz vadászcsiga #5226 üzenetére
De nagyon is bevált csak még most az új előtt időben el akarom adni, hogy ne bukjak annyit rajta!
I5s van mellé és hát a 2 együtt elég fullos csak majd meg akarom venni az új air-t!A magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!
-
ZoliGamesHD
tag
Most nem rég lettem tulajdonosa egy Ipad Air-nek , és eddig semmi hibáját nem találtam remek gép !
Amúgy az elforgatás másnál is beakad néha ?
Videóm róla : [link]youtube.com/user/zoligameshd
-
univerzita
addikt
válasz ZoliGamesHD #5228 üzenetére
Gratula a Air-hez.Nálam a elforgatás jól müködik.
-
vadászcsiga
félisten
válasz ZoliGamesHD #5228 üzenetére
Imádom az ilyen egy kezes videókat. Ott hagytam abba amikor letetted a kamerát az asztalra.
-
törölt tag
válasz vadászcsiga #5230 üzenetére
Egyetértek.
-
Injun
senior tag
Mennyiért lehetne mostanság megválni egy 8 hónapos makulátlan 16 Gb-os fehér Wifi-s Air-től?
-
Kyller
senior tag
válasz Vasinger! #5234 üzenetére
Ha fejre fordítom és rázom, akkor se válik el a fedője, szóval elég erős. Az viszont nem jó, hogy kitámasztáskor mágnessel nem tapadnak össze a fedőlapok, de nem gáz, mert biztosan áll a helyén mindkét pozícióban.
Eternity, my friend, is a long fucking time...(iPhone 11 Pro 64GB Space Gray)
-
csab2
veterán
Tegnap kicsit ledöbbentem. Olyan helyen voltam először az iPhone-nal, ahol eddig még nem és nem kellett megadnom a wifihez a jelszót. Nem tudtam, hogy iCloud-ból ezt is le tudja szedni. Maximális piros pont az Apple-nek.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Chereiose
addikt
Szerintetek èrdemes mèg beruházni, vagy várjam meg az új bemutatóját? Csak ki tudja mennyivel lesz drágább, s gondolom jobb proci meg ujjlenyomat olvasó lesz benne max az újdonság
-
Alex91
félisten
válasz Chereiose #5239 üzenetére
En mar megvarnam az ujat, es utana eldontenem, hogy megveszem jo akciosan a regit, vagy inkabb kell az uj!
[ Szerkesztve ]
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
SonyNex7
senior tag
válasz Chereiose #5247 üzenetére
Ugyanebben a dilemmában vagyok én is.Nem tudom mi legyen.Most 150e körül meglehet már szerezni hivatalos helyről a 32gigásat, sok helyről még jóval olcsóban is.
Az a gond hogy az új itthon szerintem csak november körül lesz elérhető.
Szeptemberben csak iphone bejelentés lesz, október vagy november az új tábla bejelentési ideje.
Kérdés megéri-e várni az újra és többet fizetni érte? -
törölt tag
Szeptember 9-én az új iPhone lesz bemutatva, az Air egy hónappal később.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Assetto Corsa Competizione
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- iPad 10th. 64GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 98%/p3808
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest