Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
barky
tag
Felül van egy kis "pöcök" amit el lehet húzni illetve tolni ez régen a hangot vette némította le jelenleg egy animált lakat jelenik meg..elsőre azt hittem hogy ilyen képernyő lezáró. De ugyan úgy reagál a pad az érintésre...nem tudja valaki hogy ennek mi a funkciója
( a hangos történet szerintem 100% jobb volt) -
Szabikaa20
őstag
válasz
l.sebestyen
üzenetére
Nekem is csinálja és nem használok safarit se!
-
spawn21
veterán
válasz
l.sebestyen
üzenetére
Oh nekem már rég óta csinálja
-
l.sebestyen
senior tag
a 8.1.3.-ban amit észre vettem és egy picit zavar, ha safariban a Google keresőben beirom az első karaktert mindig bezarja a billentyűzetet, utána újra a keresőre bökök és jó, de minden egyes Google megnyitásakor ezt eljatsza
-
Kobor
aktív tag
válasz
l.sebestyen
üzenetére
Sziasztok,
Frissítettem 8.1.3-ra és észrevettem, hogy néhány oldalon a beágyazott vidónál csak hang van, ha ránagyítok megy a kép is, ha kicsinyítem megáll.
Visszaraktam a 8.1.2-t azzal megy kicsiben is
pl.
(mini2 nem Air, de ott senki nem reagált, gondoltam megosztom itt is)Üdv,
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
-
joestone
addikt
válasz
szabogabor10
üzenetére
A 8.1.2 esetében nem voltak ilyen effektek . Remélem ez is csak egy egyszeri zűrzavar volt, mert egyébként szépen stabilan berreg az eszköz.
-
-
joestone
addikt
válasz
ZoliBen
üzenetére
Kikapcs -bekapcs után rendben van. Az előbb az app store esetében teljesen megbolondult. Amikor kérte az apple id jelszavát nem jelent meg a kis ablak csak annyi látszott ok vagy mégsem. Ráadásul hiába böktem a mégsem -re nem történt semmi , így kikapcsoltam majd vissza. Remélem nem kell hetente újraindítgatni , mert utoljára a ZTE telefonomat kellett hetente újraindítgatni. A tab 2 is csak akkor indul újra , ha frissítem a Cyanogenmodot rajta , a telefonok esetében nem is emlékszem mikor indítottam újra.
-
Szabikaa20
őstag
A múltkor valaki kérdezte...Nálam talán egy hangyafingal jobb lett az üzemidő is 8.1.3-mal!
-
joestone
addikt
Tapasztalatok a 8.1.3 verzióról :
Működik a spotlight azon funkciója , hogy keressen az alkalmazások között , ez nekem nem működött 8.1.2 alatt. Viszont itt találtam egy bugot/feature -t is hogy, hiába van fektetve a tab , álló helyzetben jelenik meg a bill. , a találatokat pedig a fekvő módnak megfelelően hozza. Üzemidőben nekem úgy tűnik egy kicsit jobb lett a 8.1.2 -höz képest.A chrome is kicsit kevesebbszer produkálja azt , hogy bezáródik . A többujjas gesztusok határozottan jobban működnek.
Ami a töltést illeti ha a töltő nem tudja azt a 2.4A amit a gyári töltő akkor azt írja , hogy nincs töltés , de feltölti rendesen a gépet. A Tab2 és a G Flex töltőjével próbáltam (2A) gyári kábellel. -
kori18t
tag
Sziasztok.A safari állandóan kilép a facebookból és bezáródik.Nagyon bosszantó.Mitől van ez?7.1.1 van még rajta.
-
Vasinger!
nagyúr
Többujjas mozdulatok most valóban jobban működnek, remélem így is marad. Más változást én se vettem észre.
-
válasz
legiaap
üzenetére
Igen arról van szó. Mivel egész nap ezt használom és mindig ugyanazt a tevékenységet végezem rajta így látom ha van valami fejlődés. Ha lenne egy app erre ami grafikonon mutatna a többi nappal együtt is az eredményt arra kiváncsi lennék. Nap végére most 15 percel többet bírt.
-
dzudzu
tag
Sracok,
Ha magánszemélytől veszek bontatlan, folias ipadot kell-e esetleg attol tartanom hogy ha nem tiszta a szarmazasa akkor letilthatjak? Wifi modell es az amazonrol szarmazik elvileg.
-
legiaap
félisten
válasz
Jeanne d'Arc
üzenetére
Most az új szoftról beszélsz? Amennyiben igen akkor ezt egy nap alatt sem szűrted le? Az szép!
-
Nekem az üzemidőm egy nagyon picit jobb lett, de más változás nincs.
-
DaveN
tag
Sziasztok!
Ti használtok az ipadhez autós tartót és szivargyújtós töltőt? Van egy ilyen univerzális szivargyújtós töltőm, de az nem jó természetesen... 😃
Ebayről érdemes rendelni ezeket?
Köszi a segítséget!
-
legiaap
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
5 ujjas gesztusok?
Abból csak egy van nem? -
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én feltettem,nem vettem észre lényeges különbséget,de legalább az 5 ujjas gesztusok már müködnek,remélem így is marad!

-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Szokásos, semmi extra.

-
bok92
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Olyan hiba nekem is előfordult. Most a frissítés után nem láttam még ilyet, na de pár nap múlva kiderül, hogy azt valóban javították e...
-
bok92
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
A négy öt ujjas gesztusok mintha gyorsabbak, folyamatosabbak lennének. Valamint pár száz MB hellyel több lett a szabad ROM, ha jól láttam.
Más nagy változás nincs az előzőhöz képest. Gyors és pont. 
-
vadászcsiga
félisten
Pedig a leírás szerint javítottak
Csökkenti a szoftverfrissítéshez szükséges tárhelyet
Kijavít egy problémát, amely néhány felhasználónál megakadályozta, hogy beírják Apple ID-jelszavukat az Üzenetekben és a FaceTime-ban
Kijavít egy problémát, amely miatt a Spotlight nem jelenítette meg az alkalmazástalálatokat
Kijavít egy olyan problémát, amely megakadályozta a multitasking kézmozdulatok működését iPaden
Új konfigurációs lehetőségeket ad hozzá az oktatási standardizált teszteléshez -
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem tapasztaltam semmi változást. 2 órája frissítettem.
Szerk.: Eddig se volt komoly bajom vele; ill. a "vissza" gesztus tovabbra is bugos a napi.hu-n.
#7255: igen, olvastam, de lásd előző mondatomat - eddig se volt különösebb bajom vele.
A napi.hu-n furcsán viselkedik, úgy csinál mintha nem akarna visszamenni az előző lapra, aztán egyszer mégis, de néha oda-vissza ugrál, végül sikerül a visszalépés. -
vadászcsiga
félisten
Milyen az uj szoft felrakta már valaki?
-
szkinni
tag
Hello! Találkozhatott màr ojan problémával, hogy az imessenger nem működik, használni szeretném de kéri az Apple idm megadom és azt írja hogy hiba.
-
Kerio
őstag
Van már IOS 8.1.3

-
-
barky
tag
Tud esetleg valaki valamilyen hasznos és ingyenes képszerkesztő programot?

-
szkinni
tag
Sziasztok! Szerintetek ha egy darabig tölti az iPadet a töltő utána meg letilt az nem gyári töltöre utal, de ha le húzom és ujra feldugom akkor megint tölti. Esetleg, hogy tudom megnézni hogy gyári e a töltő vagy nem?
-
l.sebestyen
senior tag
én jó darabig biztos nem váltok, amire én használom tökéletes...
-
Vasinger!
nagyúr
-
legiaap
félisten
Na mától az Air 2 topikban keressetek.

-
válasz
@matthew@
üzenetére
Szerintem ez gyári 12 hónap gari.
Idézet a honlapról:
"Jótállási időtartamok:
1 év teljes körű garancia: szoftver + hardver egyaránt.
2 év teljes körű garancia: szoftver + hardver egyaránt.
+ díjmentes Premium Assistance szolgáltatás
Az alábbi gyártók készülékén a forgalmazói garancia mellett „gyártói garancia” is van:
Apple, Samsung, Huawei, LG, HTC, Alcatel, Nokia"Szerk: Nyugodtan megveheted itt.
-
válasz
@matthew@
üzenetére
Igen, amennyiben új, bontatlan, fóliás dobozos készülékről beszélünk.
Ha a doboz bontott és csak a készülék fóliás, akkor lehet, hogy garanciában cserélt készülékről van szó. Ezekre, ha kevesebb mint 3 hónap volt hátra a csere időpontjában a gariból, akkor 3 hónap garit ad az Apple a csere időpontjától számítva. Megint más a helyzet, ha hivatalos magyar viszonteladótól származott a cserélt készülék - de ezt nem tudom pontosan.
Linkeld be és szívesen "megszakértjük" Neked látatlanba, a felelősséget kizárva

Itt tudod megnézni egy adott készülék garanciáját a szériaszám alapján: [link]
-
válasz
@matthew@
üzenetére
Nem bántásból
, picit olvass bele az itteni iPad topikokba, hetente feljön ez a kérdés.Minden iPad gyári Apple világgaranciával jön.
(Amikor a sufnit felhívod, hogy neked a bolti garanciás (= olcsóbb) készülék kell, akkor jó eséllyel azt a választ fogod kapni, hogy az elfogyott csak az Apple garis van X ezer Ft-tal többért. És persze ugyanazt a készüléket fogja adni.)
-
-
válasz
@matthew@
üzenetére
8.1.x van rajta; bugok tekintetében ne tekintsd mérvadónak a véleményem, iOS 6-nál kezdtem csak iPadot használni.
A 6-os tetszett megjelenésre a leginkább, az azóta megjelent verziók fícsöreit nem igazán használom ki (a telefonom droid, laptopom Win7-es).
Air szvsz jól elvan a 8-assal, a legnagyobb gondom, hogy a Safari újratöltögeti az oldalakat, erről itt az az általános vélekedés, hogy kevés bele az 1 GB RAM. Ennek okán már várom, hogy megérkezzen az Air2-m.Ettől függetlenül az Air összességében nagyon jó, én iPad2-vel is elégedett voltam iOS 7-en, leszámítva a képernyő felbontását.
(OFF rész: A Vanilla (= tiszta) Android 4.4.4 se nagyon kutyább az iOS 8-nál.)
-
@matthew@
őstag
válasz
Vasinger!
üzenetére
Na igen, itt tényleg van ami a RAM hiánya miatt van, ez annyira nem jó, csak 2-ért meg nem szívesen adnék ki plusz 30k-t :/
Skypeolni szoktam az iPad 4-emen is, de az jól bírja, 1-2 óra Skype kb 5-10% akku, attól függően hogy mit csinálok közben (általában kimelzőt lekapcsolom) -
Vasinger!
nagyúr
Persze, le lehet meríteni 1 nap alatt is, de ahhoz nagyon erőlködni kell. Én inkább böngészek/olvasok rajta, a Skype valóban gyilkol.
Nálam ami konstans rossz azok a következők:
- Spotlight szokásos lag
- Safari lab bezárása 3D nézetben nagyon szaggat, mindig.
- App update/install közben szaggat minden
- Appstore baromi sokáig tud tölteni, míg megnyílik
- Van, hogy egy app csak másodjára nyílik meg.Ezek úgy mindig jelen vannak, de van ezeken kívül bőven, csak azok nem annyira emlékezetesek.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
@matthew@
üzenetére
2 napot nálam minden esetben kibírt, még ha sokat játszottam rajta, akkor is, pedig sokat használom, 60-70%-ban kiváltotta a gépemet.
Nekem most 8.1.2-vel eléggé instabil a mobilom és az iPadem is. Volt HR, respring, app fagyás, szaggató animációk és bugok is. Nem mondom, hogy nem idegesít, de nem tudok mit csinálni vele.
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
iPad Air a legújabb iOS 8-al hogy működik? Olvastam korábbi hsz-eket, hogy a 8.0.1 elég gyatra volt meg, azóta a legfrissebbel mennyire használható? iPad 4-ről váltanék, aksi kb mennyi bír (tudom h felhasználás függő, nem akarok vitát nyitni erről, csak 1-2 infó jó lenne h ~átlagot vonhassak mire számíthatok)
Köszi előre is! -
SonyNex7
senior tag
Szia.
A legjobb erre szerintem a day one(journal,days,diary) app.Igaz fizetős de megéri .Több ismerős is használja nagy megelégedéssel.
Touch id,idő vonal évre-hétre-napra bontva,hely-időjárás hozzá adása,widget,minőségi kinézett,kellemes alkalmazáson belüli hangok,betű típus választás,iCloud,PDF export,tag.
Üdv -
barky
tag
Nem tud esetleg valaki olyan appot ami lezárja a fotókat képeket és csak kódal lehet megnyitni megnézni?

-
atees
őstag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Igen!
Meglepődtem én is 😀
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
nekem nem esett le hogy az a forgatást gátolja, akadályozza meg 
( a hangos történet szerintem 100% jobb volt)

Köszi a helpet!

esetleg olyan aplikációt is tudnál ajánlani ami ugyan ezt teszi a jegyzetekkel is?