Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
Perillustris #5099 üzenetére
A kis fogaskerékre nyomva nem mutatja a feliratokat? Kép-hangok-feliratok, így jönnek sorban fenteőp lefelé a felugró ablakban. Nálam SMB-n látja, most néztem meg.
-
Perillustris
senior tag
Többek javaslatára letöltöttem az nplayer-t, tényleg jó, de a feliratokat nem akarja lejátszani, pedig megegyezik a fájl neve a filmével és azonos mappában is vannak (a NAS-on). Látom, hogy elvileg be lehet állítani a felirat helyét a Documents/Download mappában, de ugye a fájl nem ott van (átmásolni mindig azért elég kényelmetlen és egyébként is mivel lehetne odatenni?). A feliratfájlnak mindenképpen helyben, a táblagépen kell lennie?
-
erdoke
titán
válasz
SonyNex7 #5097 üzenetére
Azt a pár szót, ami a füleket, kategóriákat és gombokat jelöli, akár meg is tanulhatja. Összesen nem lehet több 30-nál, és ennek a fele is triviális.
Sajnos nagyon sok kiváló alkalmazás használatáról fog lemaradni alap angol tudás hiányában. Én éppen a most akciós Handy Photo tudásán hüledezek, hihetetlen, amit 280 Ft-ért nyújt. Nem kell hozzá, csak alap angol,vagy egy kis erőfeszítés... -
SonyNex7
senior tag
-
-
Süvi
őstag
Az apróhirdetések között vannak nagyon jók. Ha nekünk nem lenne, ilyen áron nem biztos, hogy várnék.
(Az eladót nem ismerem, nem rábeszélés miatt tettem be, csupán tájékoztatásért) -
Én a 32GB -os Air -re rákérdeztem, válasz még nem jött...
Eredeti ár:
179.900 HUF
Új ár: 159.900 HUF
Cetelemmel: 135.915 HUFEzt megerősítő válasz még nem jött. De a Szórólap alapján meglepődnék ha nem így lenne...
-
gerii
addikt
Kérdés hogy érdemes-e most megvenni pl: a Rmini-t, vagy várni az újra, hogy a mostanit leárazzák (vagy a mostanit kivonják a forgalomból?) Szóval mi lesz az olcsóbb mini az ősszel?
-
Az Aqua jelenlegi 154e -es áránál jobb áron tudtok-e valahol új 32GB-is Air-t?
-
ratam23
aktív tag
Extreme Digitalnál kupon akcióban 119920 Ft a sima 16gigás wifis air. A mai az utolsó nap!
-
Süvi
őstag
válasz
SonyNex7 #5075 üzenetére
Be volt dobva a ládába. Nem vettem észre,hogy csak vidéken
(Békéscsaba, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Szeged, Szolnok)
-
vadászcsiga
félisten
-
csab2
veterán
válasz
vadászcsiga #5069 üzenetére
Nálam az a gond, hogy a videót állandóan buffereli. Egy 20 mp-es videót próbáltam most megnézni így: élvezhetetlen.
-
erdoke
titán
válasz
Az Apple TV továbbra is mindent visz a hasonló megoldások közül. Ha több iOS eszköz van a családban, illetve az egyebeket is kihasználja az ember, amire még jó (YT/Vimeo, Spotify, iTunes, stb.), akkor simán megéri azt a ~27 ezrest, amiért hozzá lehet jutni.
-
csab2
veterán
válasz
Újra felrakom, hátha jobb lett azóta.
Valaki nem tudja véletlenül, hogy a Telekom a dominós iPhone-okat kártyafüggetlenül adja-e? -
csab2
veterán
válasz
vadászcsiga #5054 üzenetére
Értem. Ezt ismerem. Tömören: sz@r.
Azt hittem, hogy van már valami újabb megoldás. -
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #5065 üzenetére
Na az oké csak nem alszom órával és hajnalban már nem fluoreszkálnak...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20 #5064 üzenetére
Na szép. Van neked rendes órád is, nem is egy
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #5063 üzenetére
Én leveszem a hangot a padról is...Meghát éjjel ez az órám!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20 #5055 üzenetére
Én mindig kikapcsolom éjszakára. Ezt is meg az előzőt is. Telefont nem, az csak halkítva van de ipadet szigorúan. Ne jelezzen, ne csörömpöljön nekem éjszaka.
-
Mhalacka
csendes tag
Sziasztok!
Ha valaki tudna ajánlani egy megbízható boltot Ipad Air 16gb wifi vételére gyári garanciával azt nagyon megköszönném! Ha van valakinek valamilyen tapasztalata azt írja le köszönöm, mert ma venném meg.
-
erdoke
titán
válasz
Szabikaa20 #5059 üzenetére
6 iPadünk volt az évek során, egyik se ment tönkre. Illetve egyiknek a kijelzője kapott a mazsorett bottal, de még úgy is működik.
-
erdoke
titán
válasz
Szabikaa20 #5057 üzenetére
Soha egyik iPadet se kapcsoltam ki. Egy éjszaka alatt lemegy 1 %-ot, amiatt még repülő módba se érdemes tenni.
-
legiaap
félisten
válasz
Szabikaa20 #5055 üzenetére
Én párszor újraindítom mikor megbolondul.
-
Szabikaa20
őstag
Ti kikapcsoljátok az Airt?Nekem decembertöl nem volt kikapcsolva csak elaltatva...Az baj?
-
vadászcsiga
félisten
-
HardRic
addikt
-
csab2
veterán
válasz
vadászcsiga #5046 üzenetére
Ezt kifejtenéd?
-
Szecsy
aktív tag
Tudnatok mondani fajlkezelo programot ami szerintetek a legjobb? Azsebaj ha ingyenes
-
ZoliBen
tag
Igen, néztem, de sajnos ez nekem nem tartozik az olcsó kategóriába
@vadászcsiga: sajnos pont egy sony bravia tv-hez kellene, ami egy rakás f0s, plusz nagyon rossz minőségben tolja át a kontentot.
@univerzia: a legtöbbet már próbáltam, de sajnos az én esetemben egyik sem vált be.
Az igazat megvallva esetleg egy kínai ebayes klón ra gondoltam, hátha találkozott már valaki ilyennel.
-
madgie
titán
válasz
ZoliBen #5043 üzenetére
Ez sem olcsó, de létezik.
-
ZoliBen
tag
Hali! Szerintetek milyen módon úszható meg legolcsóbban, hogy az ipad képét átrakjam a TV-re? (apple TV kizárva, valami kábeles, esetleg egyéb olcsó megoldás kellene)
-
Injun
senior tag
válasz
vadászcsiga #5041 üzenetére
Köszi,pont Cib-es
-
Injun
senior tag
Az Appstore elfogad bankkártya helyett dombornyomott bankkártyához rendelt internet kártyát?
-
Lien
aktív tag
Mellesleg iPadnél van valami, mint az iPhone Find My Phone része? Ha elveszítem valami nyomkövetővel megkeressem? Wi-fi only vagy wi-fi+cellularral megy csak HA van?
-
Lien
aktív tag
-
bendeguz76
aktív tag
válasz
univerzita #5029 üzenetére
köszi.620mb-ot törölt nálam.köszi mégegyszer
-
univerzita
addikt
válasz
bendeguz76 #5026 üzenetére
Szemetet(föleg ami a böngésögben marad,facebook de lehet hogy spameket is) a PhoneClean appal lehet. Számítógépre teszed majd ráteszed a Airt. Volt akinek 600-800 Mb kitörölt. A 2- tes ingyenes a 3- mas fizetös.
-
HardRic
addikt
válasz
vadászcsiga #5027 üzenetére
Részegen szoktam így fogalmazni
-
vadászcsiga
félisten
válasz
bendeguz76 #5026 üzenetére
Air nélkül???? Spameket a mailben érted?
-
bendeguz76
aktív tag
Az air-nélkül nem kell néha szemeteket spameket törölni?van erre valami program esetleg?
-
Ha a rendelésnél az Airt választottad, akkor bizonyára Airre valót kaptál.
Illetve a fotódon 3-as osztású Cover van, az is az Airre jellemző, a korábbi modellekre 4-es osztasú volt a szokás.Szvsz bőven vállalható kategória. Milyen a belseje? A fotón szerintem a külseje látszik a Covernek is, a plüss a nyerő ahogy Süvi is írja, ez esetben felesleges a fólia.
-
Süvi
őstag
Előre is gratula
Nem tűnnek rossznak a dolgok, bár én azért nem vettem műanyag belsejűt, mert félek hogy összekarcolja. (Az ebay link alapján biztos, hogy Air-re való? Mert mintha nem ott lenne a hangszóró kivágása mint az Air-nek?
Nekem plüss belsővel van ill. van egy szilikon hátsó tokom + kínai cover. -
erdoke
titán
-
Lien
aktív tag
Sziasztok!
Már tűkön ülve várom, hogy eljöjjön az Augusztus hónap közepe meg még le kell nyomnom a hónapban 3 darab 12 órás műszakot és tudok vásárolni az iPhone 4-em mellé egy iPad Air 32GB sima wi-fi-s modellt.
Eredetileg iPhone 5S-t akartam, de aztán így 2 alma termékem lesz, egyiken már nem lesz támogatva az OS de a másikon meg még évekig szólni fog rá a frissítés.
Jött az, hogy retina mini vagy air, de azért döntöttem az utóbbi mellett, mert ha filmezni akarok, akkor ott bizony számít a méret. Rokonom sima minijén néztem videót és annyira nem győzött meg a kis méret.
Már előre megvásároltam egy smart case-t ami hamisítvány és ~3500 forintomba fájt azt hiszem.
[link]
Gondolom nem eredeti, mert 1. Nem dobozban érkezett, mint ahogy fentebbi hozzászólásokat olvastam Süvijé, hanem sima csomagolásban.
2. Kissé büdös ez az előlapvédő műbőr(?).
Mindössze azért vettem ezt, mert 1 hét alatt megjött, és elő-hátlapot véd, kis ceruza amit nem hiszem, hogy használni fogok, meg egy fólia, amit erre mindenképpen akartam.
Cumó
Szerintetek jó vétel? Vagy próbáljak meg másikat vásárolni? -
univerzita
addikt
válasz
vadászcsiga #5018 üzenetére
Köszönöm.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
univerzita #5016 üzenetére
Vinyóra megy természetesen. Torrent file watch mappába iFiles segítségével bemásol es kész is. Utána nPlayer és dlna
-
attila132%
csendes tag
válasz
univerzita #5016 üzenetére
Igen, pc nélkül gondoltam.
-
univerzita
addikt
válasz
vadászcsiga #5015 üzenetére
Úgy lehet. Nekem is van a Zyxel NAS hoz transmission de iPadrol nemtudom megnyitni.Te hogy csinálod? De gondolom transmission-nel sem közvetlenul iPadra megy hanem a vinyóra.Szerintem a forumtársunk arra gondolt hogy közvetlenül iPadra.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
univerzita #5014 üzenetére
Nekem megy anélkül is, igaz kell hozzá egy transmission is a routerre kötött vinyón
-
univerzita
addikt
válasz
attila132% #5012 üzenetére
JB nélkül nincs.Ha közvetlen torrent oldalra gondolsz.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
attila132% #5012 üzenetére
Persze. Miután befejeződött a letöltés es van fent valami lejátszó, fel fogja ajánlani a kérdést hogy miben akarod megnyitni
-
attila132%
csendes tag
Sziasztok!
Arra van lehetőség hogy JB nélkül közvetlenül iPad-re töltsek le filmeket? -
plus44
veterán
Srácok, ez a Mercury Connect hogy működik, mert annyira logikátlan, hogy az valami gyalázat. Megcsinálom a Chrome-ban a PC-n, megcsinálom iPad-en. Szépen szinkronizál, de csak iPad-ről gépre. Ez mi már? Bármilyen módosítást is csinálok a gépen, nem történik meg, mikor szinkronizál egyet, minden abba az állapotba kerül, amin jelenleg az iPad-en van. Nincs mindkét oldal felé szinkron?
-
Marl
újonc
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy van-e valamilyen infója valakinek a hátlap és érintőképernyő-cseréről (hol érdemes csináltatni, milyen áron, stb.). Érintőképernyőt láttam pár szervizben, hogy csinálnak, de a hátlapról semmit nem találtam.
Köszi.
-
erdoke
titán
-
Süvi
őstag
Eddig kicsit szomorú voltam, hogy az én tabletem csak 11-12 órát bír ki az én használatommal.
De tegnap kiderült: enyémbe is erőmű vanAz anomália oka: Egyik este kb 30%-os töltöttségnél 10 órás használatnál olyan programot használtam, ami helyadatokat használ (kis nyilacska). Letettem a gépet anélkül, hogy kiléptem voltam és reggel még mindig ott volt a nyilacska, de már 18 órás használat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest