- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV - Mélyvíz
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
SonyNex7 #6423 üzenetére
Nem, szoftveresen nem egy mozdulat. PDF olvasáskor ki akarod lockolni-> 2x kell felhúznod alulról a control centert, bekapcsolod, majd visszamész. Ez 4 érintés, az 1-hez képest nekem azért elég nagy különbség.
Nyilván későbbiekben se valószínű, hogy visszajön, de azért na...
spawn21.
Touch ID szerintem pont olyan jól használható lesz mint 5s-en. Feloldáskor legalább nem kell pötyögni mindig meg app vásárláskor sem. Ez pedig nálam elég sokszor előfordul.
-
spawn21
veterán
-
-
Szabikaa20
őstag
válasz
SonyNex7 #5110 üzenetére
Nem!Vásárlás elött megnéztem mindkettöt és egyértelmüvé vállt,hogy az Air kell!
Ha magaddal viszed ha az az air-t ha a minit kell valami táska vagy tok szóval mint1 melyiket viszed,az a ~+100-150g nem vág már földhöz!
Nekem nem kéne mini!Valamivel nagyobb mint egy okostelefon,most akkor minek még 1 ugyan olyan készülék?!
-
erdoke
titán
válasz
SonyNex7 #5110 üzenetére
Nekem van egy olyan kis válltáskám, amibe a céges sub noti, az iPad Air és a pótakksik, mobilnet, csatlakozók és társaik is éppen beférnek. Az egész kb. 3 kg, szóval nem szakítja le a vállam, főleg ha a laptopot nem is viszem.
Ha nem zsebben akarod hordozni, akkor semmi hátránya nincs az Airnek a minivel szemben. -
univerzita
addikt
válasz
SonyNex7 #5110 üzenetére
Én minit szerettem volna venni mert hogy kisseb és könyeb hordani.Nálam volt a barátom minije pár órát. Osztán üzletbe kezembe vettem néhány másodpercre a Air és má senki nemtudot volna lebesélni róla. Minit csak akkor érdemes venni ha mindennap!!! fogod hordani magaddal. De menjél be üzletbe és minkettöt próbáld ki. Bistos vagyok benne hogy a Air mellet fogsz dönteni. A filmeknél igen van alul és felül csík de nem zavaró. Zoomolásal el lehet távolítani de akkor már nem a egész film képet látot. A másik a Air-nek a szín gamut jobb mint a minin.
-
erdoke
titán
válasz
SonyNex7 #5101 üzenetére
Nem tudom, talán a nagyobb nyelvekre megoldották. Nekem csak magyar, UK és USA fiókjában vannak, ez alapján nem látszik. Nálunk a 3-4-5 éves korban levő gyerekeknek se okozott problémát, számtalanszor hallottam, hogy ilyeneket mondanak: "Nézd, a Barbi [akármi] már installon van!" "Hol van a Bogyö és Babóca? Ne a Free-ben nézd, a Paid-ben a 8. helyen van! Stb.
-
erdoke
titán
válasz
SonyNex7 #5097 üzenetére
Azt a pár szót, ami a füleket, kategóriákat és gombokat jelöli, akár meg is tanulhatja. Összesen nem lehet több 30-nál, és ennek a fele is triviális.
Sajnos nagyon sok kiváló alkalmazás használatáról fog lemaradni alap angol tudás hiányában. Én éppen a most akciós Handy Photo tudásán hüledezek, hihetetlen, amit 280 Ft-ért nyújt. Nem kell hozzá, csak alap angol,vagy egy kis erőfeszítés... -
Süvi
őstag
válasz
SonyNex7 #5075 üzenetére
Be volt dobva a ládába. Nem vettem észre,hogy csak vidéken
(Békéscsaba, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Szeged, Szolnok)
-
csab2
veterán
válasz
SonyNex7 #4914 üzenetére
Én is azt tervezem, hogy nem egyből az Apple-től fogom megvenni - mint eddig - hanem később, olcsóbban. Azt nem tudom, hogy ki bírom-e várni.
Ha így teszel, akkor csak jövő év elején veszel új Airt. Akkor pedig mindenképpen megéri még most venni.Ui.: az edigitálnál jelenleg ugyanannyiba kerül az Air, mint az Apple-nél.
-
JhoniMitchel
tag
-
JhoniMitchel
tag
válasz
SonyNex7 #150 üzenetére
Attól függ, hogy a eszközön lévő sw támogatja-e az exfatot, a samsung s4 pl. nem támogatja. Ha támogatja akkor elvileg csak annyi a teendő, hogy arra le kell formázni és nincs 4gb-os file korlát többé és a rendsz is tudja használni. Elég érdekes am., hogy amit felsoroltál tabletek mind 200e körüliek és nem drágálod de a 32GB-os verzió már az lenne neked.
-
JhoniMitchel
tag
-
kiszu
senior tag
válasz
SonyNex7 #133 üzenetére
A szempontjaid alapján Xperia tablet Z.
Jó gép,komolyan.
Fülessel meg pláne.
Bontatlanul,2 év sony garival 99 ezererert már láttam az aprodon.
+10e és a memkarival +32gb a 16melléNálam kifejezetten az elérhető appok minősége és mennyisége miatt nem jöhet más szóba mint ipad.
-
JhoniMitchel
tag
válasz
SonyNex7 #119 üzenetére
Az android 4GB-nál nagyobb fileokkal (ami röhejes 2013-ban) nem tud mit kezdeni, szóval fullHD fimet közvetlenül róla nem tudsz nézni. Ha van egy jó routered és elég jó a jel akkor gépről tudsz nézni filmeket vagy külső vinyóról is tudsz, ha konnektor közelbe vagy. Esetleg egy nagyobb usb3-as pendrive megoldás lehet.
-
gerii
addikt
válasz
SonyNex7 #119 üzenetére
Ennyi pénzért gondolom minőséget keltő gépet akarsz venni, úgyhogy Samu kilőve.
Filmezéshez nem árt az egyszerű bővíthetőség, másolás, ami a Nexusban nincs, iPad-nél hosszadalmasabb az iTunes által(és itt sem bővíthető).
Szóval a kritériumok alapján Sony. De ha az iTunes oké, akkor iPad. Nem véletlenül ez A tablet, a többi pedig simán tablet, pedig a Sony is simán van olyan minőségű(sőt) cucc, de más az Androidos megközelítése. -
kiszu
senior tag
válasz
SonyNex7 #119 üzenetére
Egy hete nálam van egy tablet z. Kölcsön kaptam amíg kiadják a retina minit,mert addig már nem veszek másik tabot. Jó gép. De pl lényegesebben gyengébb a hangszoroja meg az ipad minienel is. Gyenge,vérszegény.
A te szempontodbol jobb hogy bővíthető memorias,az ipadok meg nem.
Appok minősége tekintetében az ipad fenyevekkel jobb mint az android.
Tehát felhasználás függvénye,hogy neked mi lehet jobb.
Ipadhoz nem tudsz pendriveot,hdd, más periferiakat csatlakoztatni.De minőségben és appokban,stabilitasban ezerszer jobb. Írom ezt úgy,hogy mindkét platformot használtam
-
zsolidodd
senior tag
válasz
SonyNex7 #119 üzenetére
AVPlayer Hd-val mennie kell a full hdnak is,
Bővítés nincs.
Bt küldés nincs, csak AirDrop, ami btvel is mgy.
Fm rádió nincs. (Sosem értettem, miért jó olyan zenéket hallgatni, amiket más válogat ki, és nem az én ízlésem szerint, max az útinfó miatt lenne értelme)
Itunes teljesen használható, de wifi., böngészőből is megy a másolás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest