- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
Vasinger! #5198 üzenetére
Ha egy adott játék szaggat, az általában nem az OS hibája. A Safarit tényleg nem értem, miért nem javítják, alternatív böngészők nagyon ritkán lépnek ki, respringet pedig már hónapok óta nem láttam.
Nekem szinte csak az AppStore-ral van gondom, de lehet, hogy a 8 eszköz és az ID-hez tartozó rengeteg app miatt tölt be sokszor nehezen. Mindenesetre ez néha idegesítő, főleg hogy ha türelmetlenek vagyunk, HR után mindig betölt (tehát szoftveres hiba). -
Vasinger!
nagyúr
Nálam se volt az igazi az utóbbi napokban. El kezdett egy játék szaggatni, aminek egyáltalán nem kéne, restart lett belőle...jó lenne ha az ilyen apró nyűgöket az iOS 8 javítaná, ha már funkcióban és kinézetben nem hoz szinte semmit se..
-
válasz
malisonX #5187 üzenetére
Nagyszerű ár, gratulálok!
Ad Áfás számlát is, ha el tudod valahol sütni, akkor még lejjebb tudod szorítani a bekerülési költségeket.
Mikorra ígérte a szállítást? Nekem másfél hónap volt, mint írtam is.
@5195 vadászcsiga: ugyanezt csinálja nekem is, abszolút kiszámíthatatlan.
-
törölt tag
Ha valaki ilyet keres, most tettem fel, tökéletes!
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #5193 üzenetére
Amúgy tudod mi az érdekes. Ugye állandóan újratölti az oldalt a safari, viszont nem bírtam az előbb idegilek és nyomtam egy restartot. Erre most nem tölti újra...what tha f..ck?
Nem értem.
Persze egy idő után újra fogja kezdeni. -
legiaap
félisten
Ma ismét rámjött az elhajítom a csába az Airem életérzés. Facebook állandóan kilépeget, a Safari is kidobál, belaggolt a gépelés safari alatt.
Komolyan iPhone 5S-en semmi gondom nincs csak itt. -
Oldman2
nagyúr
Mától ismét iPad tulajdonos lettem, kezdésként egy 16GB-os Air tablettel.
Egy kérdés kezdésként: a GoodReader 4-nél tudtok-e jobb PDF nézegető applikációt?
Emlékeim szerint eléggé brutális tudású alkalmazás e célra.
-
Lien
aktív tag
Az érzés, amikor megvan a lé, de az eladó még nem válaszolt arra, hogy mikor tudok az iPad Air-hez jutni, nagyon rossz.
Már tűkön ülve várom, hogy végre meglegyen!
-
-
mody
tag
Azt jelenti, hogy bevitted szervizeltetni, és újat kaptál. Ezzel egyidejűleg kivonták a forgalomból a régi, hibás darabot. Most nálad egy ilyen hibás darab van, amire nem él a gari.
Minden esetre ez csak akkor igaz, ha nem te ütöttél el valamit. Mert ezt továbbra is fenntartják. Ha tuti jó akkor fáradj be az Andrássyba.
Ott többet tudnak mondani a "zsenik".
-
mody
tag
Sajnáljuk, de ez sorszámmal a termék lecserélésre került. Kérjük, ellenőrizze az adatait, és adja meg újra a sorozatszámot. Ha az adatok helyesek, akkor lehet, lépjen kapcsolatba velünk.
Google translate. De szerintem érthető. Valaki elb... rontott valamit, vagy te vagy ők.
-
csab2
veterán
A garancia ellenőrző oldalon a beírt sorozatszám után ezt írja: "We're sorry, but this is a serial number for a product that has been replaced. Please check your information and re-enter your serial number. If your information is correct, you may need to contact us."
Ez pontosan mit jelent? -
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #5181 üzenetére
Mondjuk valami beállítás vagy bookmarks jo lenne bele.
-
atees
őstag
Apple.com-on elszáll a safari a legszebb😂
-
atees
őstag
-
vans?
őstag
Nem ismer valaki rajzolgatasra alkalmas eszkozt (tollat) az iPadhez, ami nem draga, de megis hasznalhato azert? Nyilvan semmi komolyra nem akarnam hasznalni, csak leszedtem a Sketchbookot, es ahhoz jo lenne.
-
Vasinger!
nagyúr
Szakmabeli vagyok, tehát nem kisujjamból szoptam ki
. Amiért gyorsabb lehet az azért van, mert 5 GHz-en sokkal kevesebb készülék kommunikál, mint 2.4-en, így nem interferál semmi se a jellel. Egyébként ha szigorúan nézzük, akkor az 5 GHz lassabb, mint a 2.4 GHz a fizika törvényeit nézve a rövidebb periódusidő miatt.
-
atees
őstag
Sziasztok! Ma atvaltottam itthon 5Ghz-es wifire.
Eleg szep adatot hoz az ipad -
Ferko75HUN
senior tag
Lejárt a szerk.
Nem tudom ragaszkodsz-e az újhoz, ha nem akkor van itt aprón ismert apple fórumos srácnak 2 hónapos 32 gb-os verzió gyári smart case-el mellékelve 125-ért. Első oldalon az apple tableteknél.
-
Ferko75HUN
senior tag
-
Sz4bolcs
senior tag
válasz
Ferko75HUN #5152 üzenetére
Te merrefele vetted? Én pécsiként épp vásárolni szeretnék egy 32 gigást, eddig a vaterás a nyerő. Tudtok egyéb olcsó alternatívát?
-
Sz4bolcs
senior tag
Mikroszálas törlőkendő szárazon - kapni minden drogériában és szupermarketben.
-
erdoke
titán
válasz
Ferko75HUN #5156 üzenetére
Ha nagyon aktuális a törölgetés, akkor nedves + száraz (mikroszálas) szemüvegtörlő.
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz
vadászcsiga #5160 üzenetére
Akkor érthető a vidámság ami beleköltözött a masinádba ő általa.
Na nem offolok tovább, mert még megrovás lesz a vége, belevetem a magam a használatiba mielőtt kérdezgetnék, azután jövök, ha nem megy vmi. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Ferko75HUN #5159 üzenetére
Ő az ott balra. Elualia. Ő a madam
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz
Szabikaa20 #5157 üzenetére
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Én a holland antillákról rendeltem hozza egy speciális textilt amit az ottani benszülött nők a combjukon sodorva készítenek el
Ennyire ne babusgasd. Puha legyen a rongy és ne karcoljon. Ennyi
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Ferko75HUN #5156 üzenetére
Nekem leesett 2x képernyőre úgy hogy csúszott is és semmi!
-
Ferko75HUN
senior tag
ez eddig oké, én sem fűnyírás közben fogom használni, de a bogyó-babóca nálunk is kedvenc, ezért a 3 éves fiam csúnyán összefogja taperolni. A telefont is kezeli, ezt sem fogom tőle tiltani.
Szabikaa20: Köszi, megpróbálom majd óvatosan. Úgy olvastam, hogy karcálló az üveg, persze egy bizonyos behatásig.
Süvi: Köszi neked is, utánanézek amiket linkeltél!
-
Süvi
őstag
válasz
Grat. a vásárláshoz.
A család és a baráti kör a Lenspen sidekick termékét használja nagy megelégedéssel (nem tologatja a zsírt, hanem megköti) ill. a napokban vettem hozzá sima szarvasbőrt az is jó, de a szemüvegtisztító kendők is jók hozzá.
(Vegyszert én nem tennék rá) -
Szabikaa20
őstag
válasz
Én hasonlót használok,de tescosat!Törlökendöt mint a képen!De amúgy lehelet+póló kombó is tökéletesen megfele!
December óta használom és hajszálkarcmentes!
-
erdoke
titán
válasz
Leginkább semmit, viszont kezet szoktunk mosni.
-
Ferko75HUN
senior tag
Sziasztok kollégák,
meglehetősen sokáig tartott amíg elért hozzám a minőség, ezért csak a mai naptól lettem a tulaja egy iPad Air 16GB kicsikének. iPhone-t 6 éve használok..
A kérdésem az volna felétek, hogy mit használtok képernyő tisztításra? Elsőre a fórum keresője nem adott találatot, csak a kendőre. Tisztítószerre nem.
Tv-hez vettem ilyet ,ez alkoholmentes. Tudjátok ezt jó szívvel ajánlani egy puha szemüveg kendővel párosítva? -
Isikamika
tag
Igen,jól tudod! Köszi az infót!
-
Isikamika
tag
Köszi
A free verziót próbáltam,na az nem működik ! -
Isikamika
tag
Sziasztok!
Valaki tud ajánlani használható ,jó flash lejátszót ,előre is köszi! -
Tempes
tag
válasz
univerzita #5144 üzenetére
univerzita és erdoke
-
erdoke
titán
Nem lehet, hogy a külső HDD-nek nem ad elég tápot? Vagy éppen fordítva, a merevlemez meghajtására a WiFi adóteljesítmény kárára megy?
Szerintem ezt elsősorban SD kártyára és pendrájvra tervezték. Én a 64-és microSD-met dugnám bele átalakítóval, az USB-t pedig sticknek tartanám fenn. -
Tempes
tag
Külső 2,5-es hdd-t kötöttem rá, arról csinálta, de most kipróbáltam pendrive-ról, arról meg úgy tűnik jó. Csak így megint be kell iktatnom egy másolást amit meg szerettem volna úszni.
-
Tempes
tag
válasz
univerzita #5132 üzenetére
Én, megvettem Kingston Mobile Lite Wireles G2-t, de eddig nem teljes az öröm, mert az mkv fájlok nplayer-el percenként meg akadnak és bufferrel. Ha valaki tud rá megoldást megköszönném ha segítene.
-
univerzita
addikt
válasz
hibavissza #5134 üzenetére
Terméteszetesen számtalan gyártó van akik forgalmaznak hasonló termékeket. Elég ha beírod a keresöbe hogy Wireless mobile storage és nem fogsz tudni választani.
-
hibavissza
veterán
válasz
univerzita #5132 üzenetére
és erdoke
Ahogy keresgéltem, most bukkantam erre a lehetőségre és jöttem volna kérdezni, hogy tényleg életképes e...
Köszönöm a segítséget. Nem szívesen vennék mást emiatt a tárhely mizéria miatt. -
erdoke
titán
válasz
hibavissza #5131 üzenetére
Elég kőkorszaki megoldás lenne tyúkbélen fél kilós merevlemezt lógatni egy 40 dekás tabletre...
Amit Univerzita írt, az már 14e-ért megkapható, és több eszközzel rá lehet csatlakozni. -
univerzita
addikt
válasz
hibavissza #5131 üzenetére
Ha müködne a Lightning- usb megoldás akkor biztos nem használnád mer idegesítö volna hogy ott lóg a kábel a iPadon. Meglehet eszt sokkal elegánsabban oldani viszonlag olcsón. Olvasd el a technokrata.hu oldalon a Kingston Mobile Lite Wireles G2 tesztet.
-
erdoke
titán
válasz
hibavissza #5129 üzenetére
Garancia lesz, USB-s tárhely nem.
-
hibavissza
veterán
Sziasztok!
Ipad Air vásárlására előtt állok. USA-ban veszem meg. Amerikai számlám lesz. Garancia érvényes rá kis hazánkban is?
Lightning-USB kábellel összekötött meghajtóról szeretném a filmeket lejátszani. Van ennek valami szoftveres korlátozása? Nem szeretnék 100 dolcsit adni +16 GB tárhelyért... -
Nem értek hozzá igazán, de vonzónak tűnik az ár.
Annyi tudok mondani, hogy az eladó egy létező hölgy (asszem Ildikó), valahol Vác környékén lakik, az árra minden esetben rájön 5-10 ezer Ft szállítási költség, de kapsz Áfás számlát mindenről.Fontos tudni, hogy előre kell fizetni a teljes árat, csak ezt követően adja le a rendelést az USA-ba. Minimum 1 hónap mire megérkezik, nekem másfél hónap volt.
-
válasz
malisonX #5125 üzenetére
Szia!
Én is ettől az eladótól vettem az Airt még január végén, március közepére kaptam kézhez. Ennél jobb áron nem kapsz, teljesen megbízható az eladó, csak legyen türelmed kivárni.Írd meg neki, hogy nem EU, hanem gyári magyar töltővel kéred, különben UK verziót kapsz
mondván az is EU...
-
malisonX
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy Ipad Air 16GB-t venni. Tudja esetleg valaki, hogy Amerikából hogy lehetne olcsón hozzájutni? (ebayen már néztem) Vaterán egy elég megbízhatónak tűnő tag 89900-ért árulja Amerikából rendelve, és erre állítólag már nem jön rá plusz költség, valamint gyári garancia van rá. Köszi előre is! -
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Perillustris #5117 üzenetére
Akkor már csak egy tippem van, a settingben a subtitle alatt nézd át a beállításokat, kódolást, inbox stb...
-
univerzita
addikt
válasz
Perillustris #5122 üzenetére
Én Remote File-t használom,abból indítom a filmet de sem a NAS sem a pc jelszavát nem kéri.
-
SonyNex7
senior tag
Köszi mindenkinek a véleményeket.
Így gondoltam én is, csak kíváncsi voltam akiknek már van hogy látják.Aki a kepmeretarany rá írt vissza :16:9 - es tabon is kell lenni csiknak ki ugyanúgy mint tv esetében?! Ha jól tudom akkor 21:9-nél nincs?!
-
-
Perillustris
senior tag
válasz
Gadgetfan_ #5109 üzenetére
No hát ez az, hogy nem jelenik meg.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
SonyNex7 #5110 üzenetére
Nem!Vásárlás elött megnéztem mindkettöt és egyértelmüvé vállt,hogy az Air kell!
Ha magaddal viszed ha az az air-t ha a minit kell valami táska vagy tok szóval mint1 melyiket viszed,az a ~+100-150g nem vág már földhöz!
Nekem nem kéne mini!Valamivel nagyobb mint egy okostelefon,most akkor minek még 1 ugyan olyan készülék?!
-
erdoke
titán
válasz
SonyNex7 #5110 üzenetére
Nekem van egy olyan kis válltáskám, amibe a céges sub noti, az iPad Air és a pótakksik, mobilnet, csatlakozók és társaik is éppen beférnek. Az egész kb. 3 kg, szóval nem szakítja le a vállam, főleg ha a laptopot nem is viszem.
Ha nem zsebben akarod hordozni, akkor semmi hátránya nincs az Airnek a minivel szemben. -
univerzita
addikt
válasz
SonyNex7 #5110 üzenetére
Én minit szerettem volna venni mert hogy kisseb és könyeb hordani.Nálam volt a barátom minije pár órát. Osztán üzletbe kezembe vettem néhány másodpercre a Air és má senki nemtudot volna lebesélni róla. Minit csak akkor érdemes venni ha mindennap!!! fogod hordani magaddal. De menjél be üzletbe és minkettöt próbáld ki. Bistos vagyok benne hogy a Air mellet fogsz dönteni. A filmeknél igen van alul és felül csík de nem zavaró. Zoomolásal el lehet távolítani de akkor már nem a egész film képet látot. A másik a Air-nek a szín gamut jobb mint a minin.
-
SonyNex7
senior tag
Igazad van,de tégy egy próbát.
Próbálj meg 65 éves embernek megtanítani 20 angol szót aki a büdös életben nem mondott egy betűt sem angolul.Kihívás lesz...Kérdés.Sokan mondják hogy az ipad 4:3 méretarány nem a legjobb filmezésre?!Hogy is van ez pontosan?
Hogy fog mutatni egy normál full hd film rajta?Nem vetődött fel senkiben aki az airt vette,hogy inkább a minit kellett volna megvennie,a méret miatt?
Elkezdte vinni magával és rájött hogy inkább kisebb kellett volna,hordozhatóság miatt?!
Azért kérdem mert telefonnal így jártam.5"-t vettem de bánom. -
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Perillustris #5099 üzenetére
Elindítod a filmet, rákoppintasz a kis fogaskerékre, és a felugró ablakban a subtitle alatt megjelenik a hozzátartozó srt file, lehet, hogy ki kell pipálnod, majd fent az ablakban is rányomni a pipára. Elvileg onnantól magától kell tudnia...
-
erdoke
titán
A böngésző (Safari) gyári könyvjelzői között ott a magyar nyelvű használati útmutató.
Ékezetet írni a leggyorsabban suhintással lehet, ami az ékezet nélküli betűméret felfelé húzást jelent. Tehát egyetlen mozdulattal az E-n felfelé é-t kapsz. Ahol több lehetőség is van, ott közepén van a szimpla ékezetes betű (O-n az ó), balra a hosszú kettős ékezet (Ó-n az ő), jobbra a rövid kettős (Ó-n az ö).(#5105) Perillustris
Az nPlayeren belül a megfelelő hálózati megosztásnál kiválasztod a filmet, és ott lesz a felirat. -
Syoke
csendes tag
Sziasztok. Hogy kell kikapcsolni és appot letörölni?????de most komolyan.!!!!!!meg sok kérdésem lenne. Ha valakit zavarhatnak a kérdéseimmel írjon rám pm köszi.
Utoirat ,hogy ír ez ékezetet -
erdoke
titán
válasz
SonyNex7 #5101 üzenetére
Nem tudom, talán a nagyobb nyelvekre megoldották. Nekem csak magyar, UK és USA fiókjában vannak, ez alapján nem látszik. Nálunk a 3-4-5 éves korban levő gyerekeknek se okozott problémát, számtalanszor hallottam, hogy ilyeneket mondanak: "Nézd, a Barbi [akármi] már installon van!" "Hol van a Bogyö és Babóca? Ne a Free-ben nézd, a Paid-ben a 8. helyen van! Stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest