- Milyen egeret válasszak?
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD FX
- OLED TV topic
- Computex 2025: Háznézőben a Chieftec-nél
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skorpio.59
aktív tag
válasz
vadászcsiga #7865 üzenetére
Sajnos lassan már így is az....11.2.1
-
Oldman2
nagyúr
válasz
vadászcsiga #7853 üzenetére
Azok is amiket pl. a T e l e -komtól vásárolok?
-
válasz
vadászcsiga #7849 üzenetére
Nem akartam, szerintem véletlen pipáltam be.
Ez tényleg off.
-
válasz
vadászcsiga #7847 üzenetére
Elfogyott szerintem. Kifutottat írnak, tegnap az volt zölddel, hogy raktáron.
-
keszo
őstag
válasz
vadászcsiga #7837 üzenetére
Nekem ezzel az a gondom, hogy az apple cuccok rákfenéje a home gomb tönkre menetele.
Ennek az esélye most hatványozottabban megnőtt. -
univerzita
addikt
válasz
vadászcsiga #7835 üzenetére
Kár. Mert ez a egy dolog ami számomra nagyon zavaró.
-
z67
őstag
válasz
vadászcsiga #7828 üzenetére
How To Disable iOS 10 Press Home To Unlock / Open On Lock Screen
A lényeg: Kisegítő lehetőségek / Főgomb / Tartsa rajta a megnyitáshoz - Be
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #7807 üzenetére
Air 2-n nem nagy a különbség, telefonon fájdalmasabb.
-
GoneTom
tag
válasz
vadászcsiga #7778 üzenetére
Néztem ezt is, ez volt az egyik, amelyik betöltötte ugyan az oldalt, de kínkeservesen lehetett csak használni - mondjuk inkább, hogy sehogy se...
Az egy dolog, hogy kiakadtam rajta, de hogy ha ezt előadom a középiskolásoknak, úgy fognak szidni, ahogy csak tudnak -
Süvi
őstag
válasz
vadászcsiga #7758 üzenetére
Igen, értem.
Nem olyan rossz az a tabi.
4,93 GB belső memória, 1 GB Ram, 4:3-as kijelző, 40 EFt-os Samukat veri.
Olyan mint a 13-as Nexus 7, csak jobb arányban és nagyobban.
15 eFt-ért, akinek sose volt tabija megéri.
Én csak azért vettem egyet magamnak, hogy tudjak segíteni a többieknekMaxximus: Akit tudok hozok át IOS-re hasonló okokból. Apukám már alig várja, hogy megkapja az AIR készülékemet
-
Süvi
őstag
válasz
vadászcsiga #7755 üzenetére
Szerintem az egész "Apple Ökoszisztémára" értette a kolléga. Zárt, korlátos az apple, de a "vedd meg, kapcsold be és használd" elv bevált és tényleg jól működik.
Akiknek nincs ideje, vagy kedve mélyebben foglalkozni ezzel, csak könnyen és jól használható dolgot akar az veszi és fizet(legalábbis, aki nem csak divatból teszi)
(Ismerősi körben vettünk 2014 dec. több mint 20 db Op3ndott Tescos tabletet, ami ár-érték bajnok még most is. Mivel segítettem a vásárlásban mindenki hozzám fordul, ha kínja van. Szívesen segítek, mert rokonok barátok, de néha. Ellenben akinek Apple cucca van....
)
-
válasz
vadászcsiga #7752 üzenetére
Kint az USA-ban ,hogy androidot bütyköljön, ilyeneken nem. Megveszi az iphone-t max 1 heti keresetéből.
-
Süvi
őstag
válasz
vadászcsiga #7747 üzenetére
Igen, ha nem 10 e Ft lett volna, biztosan nem veszem meg, de valahol egy sima 32-es pendrive ennyi (vagyis annyiért is lehet kapni, ebayból cég nem tud elszámolni)
Az Apple a biztonságért és a felhasználói élményért, optimalizáltságért teszi ezt a felhasználók javára.
Ja és a PROFIT-ért.Maxximus: Pont tegnap számolgattam ezt én is. És hazánkban az iphone státusz szimbólum sok ember szemében.
Egy ismerősöm mondta, hogy rendel ebayból Iphone-t. Mondtam, hogy lehet, hogy ilyet kapsz
Válasz: Nem baj, de legalább olyan mint az Iphone -
válasz
vadászcsiga #7747 üzenetére
Igen,mert az "átlag embert " célozza meg aki nem szeret/akar pepecselni,utánaolvasni mit, hogyan. Működjön,egyszerűen és kész. Inkább fizet. Erről szól a nyugati társadalom ahol a fizetésekhez mérten nem is olyan húzós az apple. Ha itthon 50.000 ft lenne egy 16GB-os i6s,az sok lenne ? Na ugye?
Mi itt kelet Eu-ban a futottak még kategória vagyunk,nem célközönség..ez van. Kint az USA-ban basszus az emberek 70%-nál i5-től i6s-ig telefonok vannak az embereknél. 10% samsung,20% Kínai meg egyéb. -
Süvi
őstag
válasz
vadászcsiga #7743 üzenetére
Mire nem?
- Munkám miatt sokszor tartok előadást tabletről. Van olyan helyzet, amikor nincs wifi, nem tudok, nem akarok más gépre csatlakozni, odadom a pendrive-ot, ráveszem az előadást, filmet, zenét, bármit és játszom le.
- telefonunk csak 16Gb, sokat videózunk nyaralás alatt, mielőtt betelne a memória 3-5 perc alatt csinálok egy mentést átveszem és van ismét szabad hely. (nyilván jobb telóba a 64 GB, de már megvolt a penya, ezért is döntöttem, hogy nem veszek nagyobbat, majd a 7s-ből)
- fényképet, videót kölcsön kell adni (máris, de azonnal) nincs wifi, ráveszem a penyára és már adom is oda.
-stb. -
func93
senior tag
válasz
vadászcsiga #7691 üzenetére
Neked nem szokott az alkalmazás váltó szaggatni? Idegesít de nagyon..
-
lecsoo4
tag
válasz
vadászcsiga #7682 üzenetére
köszönöm a gyors választ!
-
stigma
addikt
válasz
vadászcsiga #7665 üzenetére
Igen, de nekem most 8.4.1 van a tableten és 9re akaom frissíten. Ebben az esetben ahogy olvastam törli majd visszaállitja az alap állapotba, tehát 8.4.1 re.
Ugyanezeket a lépéseket követtem csak itt én a frissítés gombot nyomtam meg. -
RocknRoller
aktív tag
válasz
vadászcsiga #7620 üzenetére
(#7621) univerzita (#7622) local1
Köszönöm srácok a válaszokat! Megvettük. Újabb kérdés: smart covert v flip covert ami elöl hátul védi (mondjuk egy ehez hasonlót) honnan érdemes hozzá nézni külföldről (értsd. e-bay, aliexpress és társai). Leginkább a bőr lenne jó (ami nem rongyolódik szét 3 hónap után), fájna hallani ahogy a műanyag tok koccanna az asztalon
És fólia?
köszi!
-
atees
őstag
válasz
vadászcsiga #7586 üzenetére
Nekem úgy jó, hogyha a billt eltűntetem, akkor nem dob ki
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #7586 üzenetére
Nem tudom mit vártál?
Igen úgy működött/működik most is.
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #7582 üzenetére
Nálam már fent van. Linkelésnél még mindig kidob a safari.
-
bok92
addikt
válasz
vadászcsiga #7582 üzenetére
Nem sok hibajavítás van benne, na de hátha jó lett. Én még várok...
-
spawn21
veterán
válasz
vadászcsiga #7543 üzenetére
Nem kicsit. Naponta többször eljátszotta. A YouTube sem jó minőségű. Most már mélyen alszik. Majd holnap veszek valamilyen másik tabletet
-
válasz
vadászcsiga #7539 üzenetére
3:1.
(Air 2) -
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #7532 üzenetére
Ja közben kipróbáltam. Próbálok majd ma szerezni neki valahonnan magyar töltő fejet vagy valami átalakítót. Amúgy a töltő fejnek jobban örülnék, de ott is csak a rácsúsztathatós része kéne.
-
joestone
addikt
válasz
vadászcsiga #7483 üzenetére
A tempó jónak tűnik , nem lett lassabb a 8.2 -nél. Olyan érzésem van , hogy a gyári bill még gyorsabban működik mint eddig.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga #7480 üzenetére
Ok
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga #7478 üzenetére
Másfél éves, szóval magamra maradtam. Hol és ki javít ilyeneket?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga #7476 üzenetére
Ideges vagyok már miatta, biztos azért.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga #7474 üzenetére
Gombostűvel próbáltam, de nem akartam nagyon megkarcolni. Lepattan a gomb egyébként?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga #7472 üzenetére
Megpróbálom
-
bferenc
tag
válasz
vadászcsiga #7443 üzenetére
Köszi. Akkor frissítek.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #7415 üzenetére
Hát pl. mikor le van zárva a kijelző és bekapcsolom a záróképernyőre, akkor ha elforgatom a gépet, akkor az alsó felirat animációja kicsit beszaggat és elég nagy delay-jel akarja csak elforgatni.
Én szerintem ezek az egyéni bugok nem hardverben keresendők, hanem az adott felhasználó szokásaiban. Nem mindegy, hogy kinek milyen app van fent, mennyi és mekkora méretű. Ezek közül melyiket használja és hogyan. Tehát baromi sok a változó, lehet hogy van egy olyan app, aminek van egy daemon szála a háttérben ami pont fog egy bizonyos erőforrást. Na erre mi eccerű júzerek biztos nem fogunk rájönni, hogy vajon mi is az.
Valószínűleg egy restart elég lenne, de még nem vettem magam rá
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #7399 üzenetére
Nyilván attól is függ, milyen zenére. Amiket én hallgatok, arra kifejezetten passzol. A lányomnak viszont nem jött be. A kérdés, hogy ennyiért kapsz-e jobbat... A full iOS kompatibilis, mikrofonos távirányító se rossz a madzagon. Egy szóval se mondtam, hogy nincsenek jobb fülesek, de azokért minimum háromszor ennyit ki kell csengetni.
Azzal egyetértek, hogy a magasak nem túl részletezők, ez nekem csak tegnap este tűnt fel komolyabb zenével, utcán nem hallani. Dizsikével majdhogynem furcsán szól.
Bukni nem nagyon lehet rajta, egy tízesért szerintem simán el lehet passzolni. -
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga #7399 üzenetére
Magyar teszten is jól lehúzták, DE nem a 9000 ezres kategóriában. 30-40-50 ezerért biztos nem választanám, de amiket 10 alatt lehet kapni, azokhoz képest istenkirálycsászárság szerintem. A basszusra kíváncsi leszek, mert azt mindenhol erősen kritizálják.
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #7386 üzenetére
2-3-4, abból is vettem egyet annyiért.
(#7388) Skorpio.59
Próbáld ki azt a Marleyt annyiért, bukni nem fogsz rajta. Rendelsz még hozzá valamit minimum 1100 Ft-ért, és akkor ingyen kiviszik. -
tomi5244
őstag
válasz
vadászcsiga #7386 üzenetére
Ez a 2. 3. 4. generációhoz kompatibilis ahogy a képen látom.
-
spawn21
veterán
válasz
vadászcsiga #7377 üzenetére
Egy a véleményen vagyunk akkor.
Bemegyek felveszem és eldöntöm meg e fele az én izlésemnek. Még is csak magamnak vásrárolom.
-
spawn21
veterán
válasz
vadászcsiga #7374 üzenetére
Hatalmas szakmai hozzáértéssel rendelkezik néhány. Vagy csak simán botfülűek.
Minden ami nem Shure, Audioizé, vagy denon vagy AKG az szar. Ezt azért tudnod kell. -
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #7374 üzenetére
Mostmár értem!
Azt hittem házimoziról van szó!
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #7369 üzenetére
Igen!
A Denon...Házimozi erősítő nem?
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #7367 üzenetére
Nekem is volt egy 1912-es de elkelett adnom!
Elötte keg egy Yamaha RXV...
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #7364 üzenetére
Ez nem vicc, tényleg 50e volt, amikor új modellként piacra került. Most 30, egyedül a Telekom webshopjában 8900.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #7359 üzenetére
Hát ezt is a fülre teszed nem?
-
válasz
vadászcsiga #7355 üzenetére
Persze tesztelem, de azért fura hogy csak így megjavult...
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #7351 üzenetére
Nem veszem csak meglepödtem,hogy most miert ennyi...
-
Skorpio.59
aktív tag
válasz
vadászcsiga #7333 üzenetére
Töltés közben,vagy használat közben?Mire érted a kikapcsolást?..Töltés közben kikapcsolom és használat közben is megesik,mert nem folyamatosan használom.lehet,hogy folyamatosan be kéne hogy kapcsolva legyen?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #7312 üzenetére
Közel tökéletes operációs rendszerek vannak, tökéletesek nincsenek, csak kevésbé bugosabbak, mint az átlag. De nagyjából egyről beszélünk egyébként.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #7310 üzenetére
Hát van egy rossz hírem, mert ilyen soha sem lesz, senkinél.
Legalábbis a tudomány mai állása szerint biztosan.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #7305 üzenetére
Ezt most úgy írod, mintha lehetne hibátlan szoftvert/hardvert készíteni
-
válasz
vadászcsiga #7307 üzenetére
Minden rosszban van valami jó!
-
válasz
vadászcsiga #7305 üzenetére
Elég bosszantó. Alaplapot cserélnek ilyenkor vagy az egész készüléket?
-
válasz
vadászcsiga #7274 üzenetére
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #7261 üzenetére
Én feltettem,nem vettem észre lényeges különbséget,de legalább az 5 ujjas gesztusok már müködnek,remélem így is marad!
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #7253 üzenetére
Szokásos, semmi extra.
-
bok92
addikt
válasz
vadászcsiga #7257 üzenetére
Olyan hiba nekem is előfordult. Most a frissítés után nem láttam még ilyet, na de pár nap múlva kiderül, hogy azt valóban javították e...
-
bok92
addikt
válasz
A négy öt ujjas gesztusok mintha gyorsabbak, folyamatosabbak lennének. Valamint pár száz MB hellyel több lett a szabad ROM, ha jól láttam.
Más nagy változás nincs az előzőhöz képest. Gyors és pont.
-
válasz
Nem tapasztaltam semmi változást. 2 órája frissítettem.
Szerk.: Eddig se volt komoly bajom vele; ill. a "vissza" gesztus tovabbra is bugos a napi.hu-n.
#7255: igen, olvastam, de lásd előző mondatomat - eddig se volt különösebb bajom vele.
A napi.hu-n furcsán viselkedik, úgy csinál mintha nem akarna visszamenni az előző lapra, aztán egyszer mégis, de néha oda-vissza ugrál, végül sikerül a visszalépés. -
válasz
vadászcsiga #7185 üzenetére
:-) De akkor miert nem írják? Passz. Ha a színével meg tudsz békélni, 2 ropit bőven megérhet. (Szerk. Postával együtt.)
Megvan az Air speckó is: [link], kvázi ugyanaz. -
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #7105 üzenetére
Jah,akkor semmi!
Azt hittem valami téma,mert olyat is láttam már...
-
válasz
vadászcsiga #7105 üzenetére
És mi lenne ez az App, mert kipróbálnám én is (viccből)? Köszi!
Szerk. nem lévén csak 1 Apple eszközöm, így még sosem használtam az AirPlay-t/airdropot.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #7103 üzenetére
A téma nem zabálja nagyon a RAM-ot?
-
lolchief70
aktív tag
válasz
vadászcsiga #7045 üzenetére
Köszi!
Szabikaa20: Köszi!
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #7038 üzenetére
Pontosan. Ezért is reagálok most. Had nőjön a szakmai hsz-eim száma.
-
válasz
vadászcsiga #7015 üzenetére
Köszi szépen!
Recsegett, színeződött? -
válasz
vadászcsiga #6998 üzenetére
8-24-ig folyamatosan nyomkodtad mínusz ebéd, vacsora?
(előfordul az ilyen, kapok is érte...)
-
joey04
titán
válasz
vadászcsiga #6993 üzenetére
akkor ahogy említették is, pont gyorsabb a neted mint korábban.
-
válasz
Szerintem: E < 3G < H < H+ majd ezután LTE vagy 4G, de az LTE képes új telóm még kicsomagolásra vár, ma vágattam nano-SIM-et.
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Most hogy mondod, kb azóta csinálja nekem is. Lehet, hogy valamit elcsesztek, mikor nemrég álitólag bővitették a lefedettséget és új frekvenciákon is elkezdtek nyomni szélessávot? Én elég szélén vagyok a hozzám közelebbi torony lefedettségének, sose volt két pálcánál nagyobb LTE lefedettségem, de most olyan mintha visszaléptek volna, és nem növekedett, hanem visszahúzodott a cella...
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
vadászcsiga #6991 üzenetére
Igen T-s vagyok, hétfőn futok egy kört azért és megpróbálom kicseréltetni a SIMkártyát, hátha...
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
vadászcsiga #6988 üzenetére
Vagy arra gondolsz, ne az iCloude backupból állítsam vissza, hanem kezdjek mindent nulláról? Ezt azért meghagynám végső lépésnek.
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
vadászcsiga #6988 üzenetére
Gondolod, hogy nem volt?!
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #6971 üzenetére
Nem látom, hogy magyarázni próbáltam volna, miért nincs. Csak azt nem értem, miért lenne jó. Úgy 15 éve szoktam le a mobiltelefonos csere-beréről, furcsa, hogy valakik még mindig itt tartanak.
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #6969 üzenetére
Miért vagyok elfogult, ha azt mondom, hogy már az iPhone előtti időkben se használtam, pedig volt rá lehetőség.
Akkor se használnám, ha az Apple hirtelen megnyitná. Sőt, az AirDropot is összesen ha háromszor használtam, mióta elérhető, pedig van vagy húsz iOS készülék a bővebb családban, ill. iPhone-iPad az összes kollégámnak.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6947 üzenetére
Airdrophoz nem kell az, hogy Wifi-n internet legyen, elég annyi, hogy be legyen kapcsolva, tehát offline is át lehet küldeni 2 Apple eszköz között egy fájlt Wifinet és Mobilnet nélkül. De a BT és a WIFI kapcsolónak aktívnak kell lennie.
Videót, képet és szöveges (PDF, Word) fájlokat én már küldtem át vele, ezzel nem volt baj.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6937 üzenetére
Most én vagyok a hülye, de az AirDrop nem pont erre való? Azon lehet képet, videót, pdf-et ilyeneket küldeni gond nélkül Apple eszközök között.
-
barky
tag
válasz
vadászcsiga #6943 üzenetére
ohh ez hasznos információ köszi
elavult vagyok már úgy érzem pedig a koromhoz illően eléggé még benne kéne lennem ebben a "modern világban" elég fiatal vagyok még de nem vagyok ennyire kiterjedve a wifire igazából laptop. playstation, telefonokon kívül más eddig nem igazán szívta pc tv-re is utp kábellel mint asztali gépen úgy van rá kötve a net szóval nem váltottam még annyira erre a wifi mindient kivált a barinő dolognál meg már csak az lesz majd a kérdés kinél vagyunk
szegény még azt se tudja mi a hd és a crt között a különbség csak hogy a hd "színesebb" az ő szavaival élve
-
barky
tag
válasz
vadászcsiga #6937 üzenetére
Hmm Ez az Apple érdkes egy eszköz lesz még mit tanulni azaz inkább tapasztalni
Fura hogy egy ilyen "modern" és drága holmi konkrétan netezésre alkalmas szinte csak én meg azt hittem
(tudom templom..)hogy ez teljes mértékben kitud váltani egy laptopot, notebookot (a cd, dvd, írást leszámítva) kezdek rá ébredni hogy bilibe lóg a kezem -
Chereiose
addikt
válasz
vadászcsiga #6932 üzenetére
Már nem tudom a linkjèt, olyan mint az eredeti smart case, piros ès kínai
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #6911 üzenetére
Kivételesen én se reklamáltam volna, ha az Air 2 belsejét az Air dobozába pakolják, megtartva az Air akksiját is. Ha csak fel mm-t faragnak a vastagságon, minden tok kompatibilis maradhatott volna. Ki bánná azt az 1 mm-t, ha az üzemidő 40 %-kal hosszabb lenne?
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #6907 üzenetére
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #6907 üzenetére
A5/A5X-en újabb gyorsulásról írnak, tehát főleg optimalizálás folyik. A .x alverzióban illene némi funkcionális bővülésnek is helyet kapni, de erről nem tudok.
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #6844 üzenetére
Akkor nem értem mi a baja és miért jó nálatok...
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #6800 üzenetére
Arra nyomj, hogy Mégse/Cancel. Egyébként a rázás miatt csinálja, valahol lehet kapcsolni.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6788 üzenetére
Nem tudom, de az iPad kb. 0-1%-ot merül este, ha nincs feldugva, mobil meg max 1-2%-ot.... Tehát kétlem ezt is.
-
lajbi101
tag
válasz
vadászcsiga #6781 üzenetére
Köszönöm.... örömtől elsiklottam felette
-
vans?
őstag
válasz
vadászcsiga #6774 üzenetére
Azt sem mondhatnam... De az inkabb a Facebook hibaja, nem a tablete.
-
vans?
őstag
válasz
vadászcsiga #6772 üzenetére
Az van meg, plusz kozben megint elkezdte, hogy nem mukodik az otujjas pinch.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #6761 üzenetére
Még egyenlöre nem frissittettem...annyira rossz?
-
KZP
őstag
válasz
vadászcsiga #6761 üzenetére
Pedig egyáltalán nem rossz a 8.1.1!
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6749 üzenetére
Az a vicces, hogy én ezzel még nem találkoztam korábban gépen, vagy csak nem emlékszem.
És ez ellen nem lehet valamit csinálni? Mert nem akar megjavulni valamiért.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #6753 üzenetére
Csak ennyi?
Felkell lenni töltve? mert épp töltöm es csak 29%-on van...
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #6751 üzenetére
Azaz?Fogalmam sincs ez hogyan müködik,mert amióta megvettem talán újkorában 2x volt PC hez csatlakoztatva...
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #6744 üzenetére
Valahogy én is így látom.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6722 üzenetére
Következő hetekbe offline leszek, de majd beírom milyen. 5c-n érezhetően fluidabb, placebo nélkül.
-
univerzita
addikt
válasz
vadászcsiga #6697 üzenetére
Jól írta bok92. A készülék létrehoz saját wifi kapcsolatot amihez bizonyos távolságon belül (2-5 méter) akár 3-4 ëszköz csatlakozhat.
-
bok92
addikt
válasz
vadászcsiga #6697 üzenetére
wifi..gyakorlatilag olyan mint egy router, nem? arra ràkapcsolódsz, és mehet a stream...
-
bok92
addikt
válasz
vadászcsiga #6695 üzenetére
felhő... na de nem olyan mint egy Dropbox vagy icloud. Ehhez nem kell net, mivel saját wifije van. De javítsatok ki ha tévedek.
-
Smidt Rebeka
újonc
válasz
vadászcsiga #6691 üzenetére
Külső merevlemezre gondoltam ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- PlayStation 5
- Path of Exile (ARPG)
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Samsung Tab A9 (SM-X115) 4GB/64GB
- iPad 10/11(A16/Gyári Apple Bill./2026.05.09.Apple Gar./
- GyŰJTŐKNEK Új Bontatlan Fóliás/iPad 6th. 32GB Cellular/
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- iPad Air 5 64GB Cellular Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4256
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest