- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS ROG Ally
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Ipad Air 3 hoz milyen fólia ajánlott?
Most rendelnénk ceruzát hozzá jegyzetelni. -
Ágica79
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Teamgroup pendrive-om amit eddig tudtam használni. De ma azt írta, hogy nincs már fent Apple storba a programja! Kérdés,hogy akkor már nem is tudom használni tovább? Vagy van valami más progi? -
RetepNyaraB
veterán
Sziasztok, előre bocs.
Mondjatok olyan pót töltőmadzagot, amely nem a gyári, #nagyondràga,
hanem olcsóbb kínai, de át tud adni valami értelmezhető töltési sebességet. Tehát nem 10 óra...
Az eredeti tôltőfejjel etetjük. -
7Heads Drago
veterán
Üdv
A lányom kapott egy új air-t szülinapjára billentyűzettel együtt.
Kérdés hogy van e olyan tok amiben elfér a billentyűzet, vagy azt csak levéttel után tudja rátenni? És hol érdemes venni-rendelni tokot?
Illetve kell-e rá fólia? Mert mintha azt olvastam volna hogy rontja az érintési érzékenységet.
Köszke -
Diplomata
aktív tag
Üdv
Olyan kérdésem lenne, hogy szembe jött velem egy Ipad Air 1st gen, aminek a hátulján felül van egy pici ipad air felirat, ezt nem igazán látom másik hasonló típusokon a neten. Mit lehet tudni róla? Nem a specifikációk érdekelnének mert az megvan, hanem hogy ez miért ilyen ritka. -
Skorpio.59
aktív tag
Sziasztok!
Frissítettem 12.4.1-re.11-ről.
Számomra határozottan jobb lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az amerikai vállalat frissítette táblagépes termékportfólióját, az elnevezés pedig igaznak bizonyul; az új készülék tényleg nagyon könnyű és rendkívül gyors lett.
- Politikai mémek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Hobby rádiós topik
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS ROG Ally
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest