- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ASUS ROG Ally
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
keszo
őstag
Sziasztok
9.0.2ben nincs alapból számológép ?
-
Skorpio.59
aktív tag
Mióta frissítettem 9.0.2 re,azóta a google- nál ha rányomok a weboldal fordítására óriási méretben jelenik meg a kép. Anélkül,hogy betöltené az oldalt.Nem is lehet kisebb nézetre " húzni". Nem tudom használni a fordítás funkciót......Tudja valaki,hogy mi lehet a gond?
-
atees
őstag
Én pl alig használom az alkalmazásváltót, ha vmi olyan van bal felső sarok vissza gomb.
Nálam amikor használom bem is szaggat. -
func93
senior tag
válasz
vadászcsiga #7691 üzenetére
Neked nem szokott az alkalmazás váltó szaggatni? Idegesít de nagyon..
-
func93
senior tag
Üdv!
Kinek, hogy szerepel a 9.0.2?
-
atees
őstag
válasz
szabimaci22 #7688 üzenetére
Sehogy, ezen nem windows fut.
-
szabimaci22
tag
sziasztok
Meg szeretném kérdezni hogy tudok 2 fiókot létrehozni az air2-n úgy hogy pl ha az egyikbe lépek be a másik fiók üzeneteit beszélgetéseit ne tudjam olvasni?
Válaszotokat előre is köszönöm ! -
Szabikaa20
őstag
Kint a 9.0.2... csak ha valaki nem jár a másik topikba.
-
barky
tag
Aktív osztott képrnyőt hol tudom bekapcsolni? Már pár napja bibelödök vele de sehogy se jön jött őssze...esetleg nem is tudja ezt az air csak a felette lévők priviléguma lett ez a funkció (ios 9.0.1) az oldalsáv tökéletesen működik ennek is van rengeteg haszna...de kiprobálnam az aktív osztott képernyős dolgot is
-
lecsoo4
tag
válasz
vadászcsiga #7682 üzenetére
köszönöm a gyors választ!
-
lecsoo4
tag
sziasztok! lehet hogy volt már ez a téma, de mennyire igaz az a pletyka, hogy a szolgáltatóknál kapható ipad-ek kártyafüggetlenek?
-
keszo
őstag
Sziasztok
Akkor érdemes frissíteni vagy egyenlőre maradjon még a 8.4?
-
hj.jani95
aktív tag
válasz
Szabikaa20 #7676 üzenetére
Én nem tudom hogy mi az oka (szerintem az új ios ) mert eddig ilyen akku időt nem tudtam csinálni
-
bferenc
tag
Sok vélemény nincs a fórumba ezért úgy gondolom leírom a véleményemet az ios9-el kapcsolatban.
Én akadást nem tapasztaltam, talán egy kicsit mikor a futo vagy megnyitott alkamazások között görgetem.A szafari gyorsabb lett, nincs akadás, lap töltés, vissza menéskor sincs semmi. Roccenés mentesen megy .
Nekem ez az oldalsáv dolog nagyon bejött. Kitudod húzni world használatban közben a levelezést, vagy esetleg megnézni valamit a onenoteba. Aktív osztott képernyőre nekem nincsen szükségem, de erre igen, ha chat programokat is el elehet igy érni, hat az külön orom lenne.
Játékba nem tapasztaltam semmit. Se fagyást, se semmit. Én NBA 2k15 játszom.
Üzemidore egyelőre nem tudok semmit mondani, de szerintem hozza a szokásost.
Ha bárkinek van kérdése szívesen válaszolok.
-
7Heads Drago
veterán
Hát én nem javasolom az ios9-et... Air-on nem fagyogat. Eddig nekem ilyen sose volt. Egy játékkal játszok betölti és akad a kép mint állat. És eddig ilyent sose láttam rajta. Betöltés után az első érintés után merevedik ki 3-4 mp re aztán jó, addig amig újra nem töltöd.
-
BoC1ka
senior tag
Tehát a sima Ipad Airben nincs aktiv multitasking csak az Air 2 ben?
-
stigma
addikt
válasz
vadászcsiga #7665 üzenetére
Igen, de nekem most 8.4.1 van a tableten és 9re akaom frissíten. Ebben az esetben ahogy olvastam törli majd visszaállitja az alap állapotba, tehát 8.4.1 re.
Ugyanezeket a lépéseket követtem csak itt én a frissítés gombot nyomtam meg. -
stigma
addikt
Sziasztok. Szeretném ,,tiszta telepítéssel", feltenni az iOS 9-et, ami az alábbi takarja, hogy recovery módba tenném a tabletet, majd feltenném az új 9-es OS-t. Az alábbi módon jártam el,d e sajnos valami ismeretlen hiba miatt megállt a foylamat.
1. Bakcup-t készítettema mostaniról.
2. Bekapcsoló + Home gomb a tableten, majd kábellel rádugtam (ilyenkor iTunes jele + kábel megjelent)
3. iTunes-on jelezte a frissítést, midnen feltételt elfogadva sajnos nem állt neki leszedni az image-t hanem ott írt ki valami ismeretlen hibát. (Lehet az volt a baj hogy 50% alatt volt az akksi)Mi lenen ha az alábbit tenném:
1. iPad Air (5th generation WiFi) image fájl leszedése.
2. Recoevry-be a tablet.
3 iTunes indítása majd valahol valamelyik menüpontból betallóznám a letöltött image-t hogy gyorsabban felmenjen.Segítséget előre is köszi.
-
bok92
addikt
-
ZoliBen
tag
Hogyan lehet a videót kirakni külön ablakba?
-
bendeguz76
aktív tag
Irdatlan ára lesz nálunk szerintem.forint is a béka feneke alatt
-
tomi5244
őstag
Van aki kacérkodott a gondolattal, hogy vált a Pro-ra?
-
i.attila
tag
Sziasztok, tegnap este egy telefon headsettel néztem filmet ipad-en, majd miután végeztem, kihúztam a headset-et, és valami zene kezdett szólni. Minden alkalmazást bezártam, de ez csak szólt tovább. Hogy tudom megnézni, hogy melyik alkalmazásom ilyen önálló? Lehet, hogy ez az oka, hogy néha nagyon gyorsan merül stand-by- ban. Elég gyakran némítom le, akkor ugye nem hallom, de attól ez még szólhat ugye. Ötlet?
-
atees
őstag
Sziasztok!
Ha valaki tokot akarna rendelni ebayről, ezt bátran merem ajánlani. Aug 17-én rendeltem ma meg is jött. Pontos, jól illeszkedik, mágnes jól működik. -
Noanme
csendes tag
Na közben sikerült csinálni egy smb szervert
Eddig mindenféle ftp-s programmal próbálkoztam de egyik sem akart működni -
Noanme
csendes tag
Hali!
A segítségeteket kérném stream témában
Van egy mappám pc-n filmekkel, ezt szeretném elérni ipadről
Próbáltam plexel, látszódik is a szerver ipaden viszont a filmeket nem mutatja benne (playerxtreme, vlc, vidon, ezeket használom)
Próbáltam a windows media playeres szerverrel is, ott is ugyan ez van
Segítenétek hogy kéne megcsinálni?Előre is köszönöm!
-
bferenc
tag
válasz
hyperspace #7649 üzenetére
Nem ez csak példa volt tegnapelőtt egy este alatt használat nélkül 50.% ról fullra lemerült.
-
bferenc
tag
Sziasztok!
Egy kis gondban vagyok. Szeretném újra pakolni az iPad-et, de van egy játékom, a NBA 2K15. Már lenyomtam benne több szezont és nem szeretném ha mentésem elveszne. Az alkalmazást elég nagy és mentés is nagyobbacska.
A probléma a következő: ha iTuneshoz hozzá csatlakoztatom az iPadet az alkalmazások között nem látom a játékot felsorolva. Ennek oka lehet hogy az alkalmazást a sógorom vette meg, de családi megosztással tudom használni?
Ilyenkor ha gépre csinálok backup-ot akkor mentenie kéne az alkalmazást és az adatokat? Tudom ellenőrizni, hogy van-e róla backup?
Valaki vélemény, hasonló probléma, esetleg megoldás?
-
erdoke
titán
válasz
hyperspace #7643 üzenetére
Elrejtett billentyűzet mellett működik, ahogy eddig is.
-
hyperspace
őstag
válasz
Szabikaa20 #7642 üzenetére
egyből frissítés után akartam feltenni egy képet, nem sikerült.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
hyperspace #7641 üzenetére
Spotifyt nem használok...A PH-s linkelés nem javult meg?
-
hyperspace
őstag
válasz
Szabikaa20 #7640 üzenetére
az enyém nem lett jobb, se rosszabb. spotify jobb szerintem a music-nál.
-
Szabikaa20
őstag
Sziasztok!
Hogy szuperál a 8.4-es a 8.3-ashoz képest?Megéri frissíteni?Egyébként most elégedett vagyok a 8.3-mal is csak a beállításoknál kint a piros 1-es hogy lehetőség van frissítésre... -
Süvi
őstag
válasz
RocknRoller #7638 üzenetére
Nem pont olyan, Több mint 1 éve használom, teljesen jó. Kb.6-8 szor rendeltem tőlük ismerősöknek, egy esetben nem volt valami szép, elajandekoztam.
Ebbol pedig vettem azóta is más készülékekre, es nagyon jó.
-
RocknRoller
aktív tag
válasz
vadászcsiga #7620 üzenetére
(#7621) univerzita (#7622) local1
Köszönöm srácok a válaszokat! Megvettük. Újabb kérdés: smart covert v flip covert ami elöl hátul védi (mondjuk egy ehez hasonlót) honnan érdemes hozzá nézni külföldről (értsd. e-bay, aliexpress és társai). Leginkább a bőr lenne jó (ami nem rongyolódik szét 3 hónap után), fájna hallani ahogy a műanyag tok koccanna az asztalon
És fólia?
köszi!
-
-
Brewtus
csendes tag
Szia 8.4 (12H143) az aktuális, most frissítette. Talán az előzővel annyira még nem volt tré.
Az biztos, hogy új korában ennyire nem csinálta feltűnően.
local1: nálam is pontosan ugyanez van. Volt, hogy 85 megabites wifin alig jött be egy index főoldal. Talán ez a legextrémebb példa..
Másik brózerrel nem néztem, mert ha már van beépített, akkor ne variáljunk..
Az új készülékként visszaállításnál teljes dobozos állapotú reformat van, ugye?
A fotók és appok asztali itunesba el vannak mentve. Ha nem mindent akarok visszarakni az ipadra, akkor azt valahogy lehet dzelektálni, vagy rádugom és megy minden vissza?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
univerzita #7628 üzenetére
Osztom
-
Brewtus
csendes tag
2013 novemberi ipad airem egyre sűrűbben csinálja, hogy pl egy fórumos hozzászólás írása alatt rettenetesen belassul, másodpercekig tart, mire egy beírt karakter megjelenik.. Mozgóképekkel megszórt oldalakon rendszeres a "hiba történt, weboldal újratöltése" hibaüzenet, és hasonlók.
Nálatok ok minden?
Kezdem azt hinni, hogy az újabb ios verziókkal elkezdték direkt visszabutítani a gépet, hogy megvegyük az újabbatok ez hülyeség, de akkor miért egyre akadozóbb?
Cache-t ürítgetem, sokat nem használ. -
univerzita
addikt
válasz
RocknRoller #7619 üzenetére
Nagyon jó a Air,én nagyon meg vagyok elégedve vele.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
RocknRoller #7619 üzenetére
Abszolút használható, ami hibák vannak az az ios hibaja és meg van 2-n is. Ha nem akarsz többet költeni teljesen megeri.
-
RocknRoller
aktív tag
sziasztok
Most látom hogy akciósan hozzá lehet jutni az istyle-nál 100 pénzért egy 16gb-os wifis airhez, mik a vélemények róla? Érdemes most megvenni, vagy már lassan kt éves gépet ilyenkor nem szabad megvenni és valami új vagy más után nézelődjek?
más: Valaki vett már náluk tabletet, telefont, akármit és vett mellé prémium védelmet? Erről mik a vélemények? Ha ellopják, gyerek összetöri mert leejti, akkor tényleg szó nélkül cserélik?
-
echterion
nagyúr
Sziasztok!
Egy ilyen cuccon hány accountot lehet használni? Kölcsönben lenne nálam testvérem gépe, de nem enged rajta sem létrehozni, sem efy már meglévő másik accountot létrehozni.
Előre is köszi a segítséget. -
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Melegedésel ti hogy álltok ?
Tavaly novemberi a gép. Kb 2 hónapja vettem észre hogy kb fel óra használat után eléggé melegszik. Akkor meg nem volt ez a dög meleg, viszon akkortájt kapott rá feleségem is a gépre és a gyerek is sokat YouTube-ozik rajta szóval van nyuzva rendesen ezért nem gyanakodtam. Ebben a kánikulában viszont súlyosabb a helyzet, most vettem elő úgymond hidegen és mar most az írásakor is mar elég meleg, kb a SIM foglal attól kiindulva és terjed elég gyorsan. És sajnos ugyan ez a helyzet légkondis környezetben is. Szerintetek szerviz?
Az aksira gondolok mit hibaforras. Az intenzív használat és sok töltögetes akar használat közben is ennyit árthat?
Ja igen amint át forrósodik pl a játékok is akadnak és az AirDropal is alig találtak meg egymást a telefonnal.Köszi
-
bferenc
tag
Valaki vásárolt már?
[link]
(Itunes link) -
DaveN
tag
Sziasztok!
Nem tudtok véletlenül olyan alkalmazást, amivel a többit jelszóvédetté lehet tenni?
Konkrétan a facebook messenger elindítasát szeretném jelszóval levédeni. -
barky
tag
válasz
Atlantisz48 #7605 üzenetére
Annak mi a neve??
-
univerzita
addikt
válasz
Atlantisz48 #7606 üzenetére
Beállítások -Általános -Infó -Elérhető. De iTunes -on is megnézheted.Aszt hogy a appok mennyit foglalnak - Általános -Használat -Tárhej kezelése - itt látod hogy mennyit foglalnak a egyes appok.
-
Atlantisz48
őstag
Ja igen majdnem elfelejtettem, a garancia ami 1 év azt akkor aktiválták amikor megvettem, tehát ez ügyben semmit nem kell mar tennem? Milyen problémák lehetnek amúgy ezzel a készülékkel? Gondolok itt garanciális problémára.
És lenne egy kérdésem ami lehet hogy egy kicsit érdekesen fog hangzani, hol lehet megnézni hogy mennyi hely van meg a ipaden?😀
Itt van olyan hogy minden egyes alkalmazás melle ki írja hogy mennyit foglal ?
Előre is köszönöm. -
ZoliBen
tag
válasz
Atlantisz48 #7601 üzenetére
Játéknak nem játék, de eléggé impresszív tech demo az Epic Citadel. (körbe tudsz járni egy középkori várat)
-
Atlantisz48
őstag
Üdv
Lehet hogy egy kicsit túl reagáltam az iPad strapabírósagat.
Nagyon jó, természetesen semmi baja nincsen, olyan gyors hogy hihetetlen android után, jó érzés hogy bírja a tempomat a tablet 😀
Szerintetek melyik a legszebb grafikája játék?
Joó tudom rengeteg ilyen van, de szerintetek?
Vagy ez a téma mar ki lett tárgyalva?
Amúgy most az írásról írok és fantasztikus hogy hogy felismeri hogy mit akarok írni 😀😀😀
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az amerikai vállalat frissítette táblagépes termékportfólióját, az elnevezés pedig igaznak bizonyul; az új készülék tényleg nagyon könnyű és rendkívül gyors lett.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest