- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
Új hozzászólás Aktív témák
-
SonyNex7
senior tag
Szia.
A legjobb erre szerintem a day one(journal,days,diary) app.Igaz fizetős de megéri .Több ismerős is használja nagy megelégedéssel.
Touch id,idő vonal évre-hétre-napra bontva,hely-időjárás hozzá adása,widget,minőségi kinézett,kellemes alkalmazáson belüli hangok,betű típus választás,iCloud,PDF export,tag.
Üdv -
SonyNex7
senior tag
válasz
spawn21 #6422 üzenetére
5s-en én is szeretem de nem hiszem hogy akkora jelentősége van tablagelen ,főleg hogy szoftveresen is egy mozdulat.Vasinger:ha most megszüntettek valszeg soha nem fog visszajönni
Simán össze lehet írni 7-8 dolgot-touchid,2gb ram,jobb kijelző,40%-al erősebb hardver,2,5 erősebb videó ,3 mag,vékonyabb,ac wi-fi,-amiben jobb de azért nem ártana 1-2 teszt főleg a MA-s.Biztos hogy hosszú távon előnyösebb .
A másik gond inkább az ár a sima air 32gb mar van 145e körül hivatalosan is,ami 60e különbség,és nem tudom hogy nekem ér-e annyit.
Na ha mar ennyit vártam akkor azt hiszem megvárom a decemberi akciókat,meg addigra lesznek jobb adatok,vélemények az air2-rol. -
SonyNex7
senior tag
Bocsi,rossz infó,most mar minden verzióban elérhető,folyamatosan töltöttek fel a honlapra.
Nem kene megvárni 1-2 magyar tesztet, mielőtt rendelek ? -
SonyNex7
senior tag
Bekerült az ex-hez az air2,Mini 3 szinte mindenféle formában csak pont a sima 64gb space-grey air2 nem,mai nappal vége a 0% THM akciónak így most várhatok még 1-2 hónapot.
-
SonyNex7
senior tag
válasz
legiaap #6282 üzenetére
Az ötlet nem rosz főleg úgy ha osszekotnem egy bécsi úttal karácsonykor de nem lesz 2k egyben erre.
Kénytelen leszek megvenni itthon 0%thm opcióval.Kérdés:elég csak a Smart cover meg mondjuk egy hátlapi fólia vagy Smart case javasolt,de ennek brutális 25e az ára.2/3 részben itthon használom majd.
-
SonyNex7
senior tag
válasz
legiaap #6223 üzenetére
Igazad van , mert nem lettek drágábbak a táblagépek,sőt a 64GB olcsóbb lett 100$-al mert eltűnt a 32gb-os.
1.Január óta él az Artisjus adó mit évközbe nem építettek be az árba hanem benyelte az Apple [link]
2.Árfolyam gyengébb lett mint tavaly dolláronként kb 22 Ft a különbségTehát csak nálunk drágább.
Jó lenne ha az extrem digitalban megjelenne előrendelhető státuszban 1-2 napon belül mert akkor még kitudnám hozni 0%-thm akcióval space-grey 64gb mert már elég sokat vártam tovább nem akarok,5s mellé tökéletes karácsonyi ajándék lenne megelőlegezve. Ha nem akkor meg kell várnom a következő ilyen akciót.
Van erre esély?Ügyfélszolgálat megmondja vajon?SZerk: most nézem az oldalukat okt. 26-ig megvan hosszabbítva, addig csak bekerül élőrendelésbe.
-
SonyNex7
senior tag
válasz
Chereiose #5247 üzenetére
Ugyanebben a dilemmában vagyok én is.Nem tudom mi legyen.Most 150e körül meglehet már szerezni hivatalos helyről a 32gigásat, sok helyről még jóval olcsóban is.
Az a gond hogy az új itthon szerintem csak november körül lesz elérhető.
Szeptemberben csak iphone bejelentés lesz, október vagy november az új tábla bejelentési ideje.
Kérdés megéri-e várni az újra és többet fizetni érte? -
SonyNex7
senior tag
Köszi mindenkinek a véleményeket.
Így gondoltam én is, csak kíváncsi voltam akiknek már van hogy látják.Aki a kepmeretarany rá írt vissza :16:9 - es tabon is kell lenni csiknak ki ugyanúgy mint tv esetében?! Ha jól tudom akkor 21:9-nél nincs?!
-
SonyNex7
senior tag
Igazad van,de tégy egy próbát.
Próbálj meg 65 éves embernek megtanítani 20 angol szót aki a büdös életben nem mondott egy betűt sem angolul.Kihívás lesz...Kérdés.Sokan mondják hogy az ipad 4:3 méretarány nem a legjobb filmezésre?!Hogy is van ez pontosan?
Hogy fog mutatni egy normál full hd film rajta?Nem vetődött fel senkiben aki az airt vette,hogy inkább a minit kellett volna megvennie,a méret miatt?
Elkezdte vinni magával és rájött hogy inkább kisebb kellett volna,hordozhatóság miatt?!
Azért kérdem mert telefonnal így jártam.5"-t vettem de bánom. -
SonyNex7
senior tag
-
SonyNex7
senior tag
Edigitálnál tényleg ugyanannyi most de 2-3 héttel ezelőtt 30e vel olcsóbb volt a 16gb,a 32-es volt 160e.
Ugy láttam most hivatalosan 127800 a legolcsobban hivatalosan garanciával.
Az sem rossz, és tuti az iskola kezdésre , karira meg főleg lejjebb megy.
Jó lenne ha lenne de nem sürgős(nem sok időm van most) . Karácsonykor csak azt kell elődönteni hogy ezt vegyem, vagy majd az új képességei megérik -e a többletet. -
SonyNex7
senior tag
Ugyanezen a kérdésen gondolkodtam én is, megéri - e most venni vagy várni?
150e-hez képest lényegesen olcsóbb most az air hivatalosan garanciával, nem csak a GSM boltokban,de pl :Mm-ben, edigitálnál. 120-130 körül lehet venni.
Sőt mondjuk karácsonyra amikor itthon is kb az új elérhető lesz akkora meg még olcsóbb lesz
Mivel nekem nem sürgős ezért várok addig. -
SonyNex7
senior tag
válasz
JhoniMitchel #154 üzenetére
Nem tudom honnan nézted az árakat de ipad air 150,sony tablet Z 120-130,samsung galaxy note 160-170 között lesz.
Ezek karácsonyra akcióban sokkal olcsobbak lesznek. -
SonyNex7
senior tag
válasz
JhoniMitchel #149 üzenetére
Akkor az egytlen megoldás hogy veszek egy 32gb belső memóriával rendelkezőt?
Annak az árát meg sokallom. -
SonyNex7
senior tag
válasz
dilajoska1 #147 üzenetére
Na akkor még utána nézek ezeknek a dolgoknak.
köszi -
SonyNex7
senior tag
-
SonyNex7
senior tag
köszi a választ de fejhallagtó lesz hozzá ugyhogy a hangminőség amolyan mellékes.
Ami mellette szólna viz,por álloság.vékonyság dizájn.bővithetőség.
Kijelző felbontás sem annyira mérvadó mert szerintem full hd bőven jó mert én inkább filmezésre használnám ott meg az a max felbontás -
SonyNex7
senior tag
válasz
zsolidodd #123 üzenetére
Köszi a választ!
Rádió:miután hallgattam fél napig a saját zenéimet és megunom (vagy közben) meghallgatom a hireket vagy mondjuk egy rádiós müsort(vannak kedvencek) mert nem tudom tudod -e de nem csak zenék szolnak ... vagy ha éppen más stilust szeretnék hallagatni ami éppen nincs feltöltve a telefonra csak rádi állomást vátok stb,közlekedési,gazdasági hirek..számtalan egyéb oka van.
Ezért meg nem fogok netet fizetni pl "iradio". -
SonyNex7
senior tag
Karácsonyra szeretném magam meglepni egy táblagéppel!Ami tervbe van Sony tablet Z,Samsung g note 10.1 2014 edition,google nexus 10(majd az új).
Ez is tetszene de lenne a egy kérdésem!
1.16Gb-os verzióval hogy lehet FullHD filmeket lejátszani?Ugy látom sd kárty bővités nincs?!Pendrive vagy HDD?
Látom 11-12 gb marad használatra az meg nem sok.
Ha több tárhely kell akkor csak az van hogy a 32gb-osat veszek?
2.bluetothon még mindig nem lehet küleni semmit?
3.Mennyir macerás az itunes használata?
4.fm rádiót csak neten lehet hallgatni?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az amerikai vállalat frissítette táblagépes termékportfólióját, az elnevezés pedig igaznak bizonyul; az új készülék tényleg nagyon könnyű és rendkívül gyors lett.
- Elite: Dangerous
- Napelem
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest