- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Asztrofotózás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urban Terror
tag
Nem kell eredetit venni, vannak jó minőségű alternatívák. Amire háromnegyed éves tapasztalattal a hátam mögött figyelnék, hogy olyan tokot válasszak, ami védi az oldalát is. Az alu elég csúnya sérüléseket képes összeszedni, ha pl kihúzod valahonnan a tabit és az oldala valami élhez (nálam ez egy fém szekrény volt) hozzáér, akkor nincs kegyelem.
-
-
Urban Terror
tag
Sziasztok. E-mail válasz esetén hogyan lehet mellékletet csatolni?
-
Vasinger!
nagyúr
Majd ha valaki feltette innen Aire, írhatna róla véleményt, hogy milyen én legkorábban csak kedd este, de inkább szerdán tudom majd csak felrakni.
-
legiaap
félisten
Na már csak pár óra és eljön a jóvilág.
-
DaveN
tag
válasz
vadászcsiga #6293 üzenetére
Lekopogom, de nekem még nincs bajom vele!
-
SonyNex7
senior tag
válasz
legiaap #6282 üzenetére
Az ötlet nem rosz főleg úgy ha osszekotnem egy bécsi úttal karácsonykor de nem lesz 2k egyben erre.
Kénytelen leszek megvenni itthon 0%thm opcióval.Kérdés:elég csak a Smart cover meg mondjuk egy hátlapi fólia vagy Smart case javasolt,de ennek brutális 25e az ára.2/3 részben itthon használom majd.
-
törölt tag
Majd ma kiderül minden szerintem a drive-ról. Kíváncsi leszek, remélem jó lesz, olyasmi mint a kugli drive vagy a box, mert akkor még tárhelyre is előfizetnék. Képeimet is tolnám fel, de egyelőre kétségeim vannak effelől.
-
atees
őstag
Van olyan app ipadre amibe az icloud drive kezelhető, elérhető?
-
törölt tag
Az hogy lehet, hogy a 8.0 telepítése után, jóval kevesebb helyem van?! Azt tudom, hogy a telepítés több hellyel járt, viszont kevesebb hely is marad telepítés után? Ez ellen hogy lehet tenni? Mert úgy hallottam hogy iTunes-al kevesebb hely is elég, vagy ez már ilyen? Eddig volt 7GB felett helyem, most meg 5...
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #6283 üzenetére
-
SonyNex7
senior tag
válasz
legiaap #6223 üzenetére
Igazad van , mert nem lettek drágábbak a táblagépek,sőt a 64GB olcsóbb lett 100$-al mert eltűnt a 32gb-os.
1.Január óta él az Artisjus adó mit évközbe nem építettek be az árba hanem benyelte az Apple [link]
2.Árfolyam gyengébb lett mint tavaly dolláronként kb 22 Ft a különbségTehát csak nálunk drágább.
Jó lenne ha az extrem digitalban megjelenne előrendelhető státuszban 1-2 napon belül mert akkor még kitudnám hozni 0%-thm akcióval space-grey 64gb mert már elég sokat vártam tovább nem akarok,5s mellé tökéletes karácsonyi ajándék lenne megelőlegezve. Ha nem akkor meg kell várnom a következő ilyen akciót.
Van erre esély?Ügyfélszolgálat megmondja vajon?SZerk: most nézem az oldalukat okt. 26-ig megvan hosszabbítva, addig csak bekerül élőrendelésbe.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #6276 üzenetére
Na pont azért kérdeztem,mert a 8.1-re várok!
Addig nem akartam frissíteni míg nem jött ki a 8.1...
-
szucsy89
tag
Én azt nem értem, ha ennyi baj, nyűg van a Safarival minek használjátok? Szedjetek le egy Chrome-ot vagy Dolphint, akármit, és működni fog rendesen. Nem kell ragaszkodni az alap programokhoz, azért van választék a store-ban.
szerk.: most látom ugyanezt leírták 3 sorral lentebb
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #6267 üzenetére
Ugyanúgy fagy, teszem vissza a backupot legalább a ujrabelakast megsporolom.
Erdoke
AhaSzabikaa20
8.1 de ez ha 7-et használsz téged nem érint -
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #6264 üzenetére
Miért nem használsz másik böngészőt, ha ennyire problémás a Safari?
PC-n is görcsösen ragaszkodsz az IE-hez?
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Szabikaa20 #6269 üzenetére
Mondjuk Safarit is csak ritkan! Én chromot hasznalok mindig vagy Puffint pro-t,ha szükségem van flash-re...
Vasinger!: Miért mi lesz hétfön?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6272 üzenetére
Ezt nem tudom, ahogy írtam mindenképp megvárnám még a hétfőt, hátha csodát fog csinálni.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6267 üzenetére
Igen, bárhova viheted, mondjuk egy iStyle a célszerű APR-ek között igen. De Edigitalhoz is viheted, azok is ugyanoda viszik majd, mint az iStyle.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20 #6269 üzenetére
Jól teszed. Ott nálam meg respring volt
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Nálam is minden rendben!Már azt se tudom mikor fagyott le utoljara vagy ilyesmi...azt hiszem mg tavasszal...Bár én még 7.1.2-öt hasznalok!
-
vadászcsiga
félisten
Régen azt iCloud tárolta a bill parancsokat akkor is ha nem raktam vissza backupot, nekem 8 óta ujra és ujra be kell potyognom mindet
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Vasinger! #6266 üzenetére
Mindig úgy kerül rá az új OS, ritkán rakok vissza iCloud backupot, ez így volt már iPhone-nál is anno. Ebben a percben is toltam egy teljes visszaállítást új keszulekkent hátha. Edigitalnal vettem de vihetem bármelyik resellerehez nem? Leginkabb az iStyle-hoz vagy van jobb is?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Én is kezdek gyanakodni, hogy lehet valami hiba van nálad. Mert én is elég HC user vagyok, tehát nem mondhatnám, hogy kevés weboldalon járkálnék vele, de nálam nem ilyen durva a helyzet. Néha-néha kifagy egy-egy flashel teli pakolt oldalon, de ennyi.
Gondolom próbáltad, de full restore mentés nélkül?
-
törölt tag
Csiga, akkor nálad lesz valami gond, mert nálam is lassúbb igaz mint előtte, de sosem fagyott még ki, mindig megtudom írni amit szeretnek.
-
vadászcsiga
félisten
Így van en is azért is írtam a figyelmeztető hsz-t hogy mindenki vonja le a következtetést. Aki fogékony rá érti miről beszélek, akit meg nem érint ugorja át. Pont.
Nem ide tartozik de háromszor fogtam neki ennek a hsz-nek Safariban mire sikerült elküldeni. 2x fagyott le közben. Nesze neked gyorsaság meg mobilitás. Ezzel a problémával vajon lehet gariztatni? Komolyan kredezem.
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #6254 üzenetére
Nem hiszem, hogy nálam több iPad tapasztalatod lenne akár időről, akár fajtáról, akár darabról, akár használatról beszélünk...
Jelentem, az iPad 4 kiválóan fut a legfrissebb iOS verzióval, és erősen kétlem, hogy a 8.1-8.2 durván be fogja lassítani. A következtetést mindenki vonja le magának. -
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6241 üzenetére
Én azért ezt nem így látom. Lassabbak az iPadek nem sokkal lettek. Nyilván egy 3 éves iPad azért nem fog úgy menni up to date szoftverrel, mint egy 1 éves készüléken, de legalább megvannak az új funkciói, ellenben egy Droidos tablettel.
Én inkább azt érzem, hogy egyre instabilabbak/bugosabbak az újabb szoftverek. x.1-es verziónál már nem szokott lenni baj a sebességgel, még a régebbi készülékeken sem. (és a bugokat is szinte mind javítják, lásd: i4-ios 7.1)
Én azért nagyon, de nagyon reménykedem abban, hogy a 8.1-ben nem lesz Wifi, Airdrop és természetesen Safari bugok. Esetleg az animációk is lehetnének folyamatosabbak és teljesen elégedett lennék. Még akksi idő is lehetne jobb, bár mostanában 0-24-ben használom(Sajnos?) így nem csoda, ha nem bírja tovább 2-3 nap intenzív használatnál tovább.
-
válasz
vadászcsiga #6258 üzenetére
Végképp nem akarok kötözködni, de az iPad 2 is egész használható volt 7.1-gyel
Ettől függetlenül ÉS ha 2 GB lesz az újban, akkor télen esetleg váltok Air 2-re. (Önkritika: ezzel konkrétan semmit nem mondtam...
)
-
csab2
veterán
Nem értem, hogy miért írják mindenhol, hogy a Continuity-hez kell a BT.
Nem kell. Már az iPad Air és a 4s között sem kellett és most a Macbook Air és a 4s között sem kell. Pedig még a Macbook Air is figyelmeztetett rá, hogy kell.
Igaz, hogy hívni Macbookról úgy látszik csak azokat tudom, akiknek iPhone-juk van (azokat kékkel jelzi a Kontaktokban nem csak Facetime-ra, hanem iPhone hívásra is). Engem viszont lehet hívni. Épp az előbb csevegtem a tesómmal Macbook Air-ről. -
csab2
veterán
válasz
vadászcsiga #6258 üzenetére
Pfff... Annyira egyszerű (és logikátlan) volt a megoldás.
-
csab2
veterán
Az iPad Air-t és a Macbook Air-t akartam BT-n keresztül párosítani. Sikerült is, de az iPad-en kétszer látszik a Macbook és csak az egyiket lehet elfelejtetni. A másikat nem, az ott marad. Hogyan lehet eltüntetni?
-
csab2
veterán
válasz
vadászcsiga #6254 üzenetére
Én nem kötözködni akartam, komolyan kérdeztem. Az én tapasztalataim szerint az új iOS valóban járni szokott némi laggal és buggal, de az első nagyoob frissítés ezeket megoldja. Én ezt várom most a 8.1-től.
-
csab2
veterán
válasz
Ezt mire alapozod?
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #6248 üzenetére
Én biztos nem mert jövőre lejár a hűség, vàltok Air 3-ra márha az lesz a neve
2 évente optimális a csere úgyvélem, de a 3 sem vészes.
Átugornám, de rossz nézni hogy pl aki szeretne sima Airt venni, egy troll mindenféle marhaságot hord össze. -.- Elég sokan fognak még sima Airt venni ám! Vegyél droidot akkorRészemről erről ennyit.
-
fux82
tag
Tudnátok segíteni,hogy van-e lehetőség iPad air-on több felhasználónak bejelentkezni?
-
HardRic
addikt
válasz
Pedig én pont most várok egy kis bugfixet, hiszen a mini 3 még egy évig lesz kint ezzel a hardverrel. Aztán ha nem, akkor az Apple k*rva anyját.
-
Sur1G
aktív tag
Esetleg aki, használja a 8.1 bétát be tudna számolni, hogy sebességben miként alakul a 8.1-el az Air? A 7.1 nagyon elégedett voltam, ment minden rendesen nagyon folyamatosan, amióta feltettem a 8.02 azóta egyre jobban rühellem az apple termékeket. Mikrolagos, fagynak, kilépnek egyes programok, szaggat a képernyő fordulás stb...
-
törölt tag
válasz
Mostmár tényleg befejezhetnéd a marhaságaid... Már nemcsak unalmas de vicces is. Kavarod itt a sz*rt totál feleslegesen! A sima Air még az ios 9-től sem lesz lassú. Dd lehet h csak én vagyok hülye h reagálok a badarságaidra, más meg inkább csendesen röhög rajtad
Igazi troll vagy
-
szucsy89
tag
válasz
Ezt hogy érted?
-
Szecsy
aktív tag
Sziasztok!
meg mindig megvan a barna eredeti smart case em airhez ha esetleg valakit érdekelne (jelkepes összegért) tudom nem ez a hirdetés helye, csak mint forumtársaknak emlitem -
vadászcsiga
félisten
Azokhoz szólnék akik meg akarják tartani az Air-jüket. Talán korai még de most hogy kijött a 2 vigyázzatok a frissítésekkel, eszre sem veszitek és egyik napról a másikra használhatatlan szar lesz a tegnap még villámgyors táblából.
-
Chereiose
addikt
Karácsony körül tervezek venni egy Ipad-et. Nehèz döntès, mert itt van már az Air 2...Szerintetek melyiket èrdemes? Air 2-őt nagyon drágának találom, így azon gondolkodok, hogy Air-t veszek ès kèsőbb eladom ès lecserélem air 2-re. Mit gondoltok?
Ja ès mèg annyi, hogy sima wi-fi lenne, nem 4G-s. -
törölt tag
Az lassan engem is, de 1 évig kibírom még, nem akkor hype.
-
törölt tag
Wifin már 866 megabit per másodperces sebességgel is lehet adatokat mozgatni, az LTE maximális sebessége is 150 megabitre nőtt.
Ezt írja az index! Namost nem értem, mert a Telekom oldalán 150/50Mbps-ot írnak a sima Air-nél, akkor most mivan?
A sima Air-nek mennyi is az LTE maximális sebessége?!
Egyébként az én véleményem az, hogy akinek Air-e van, annak totál felesleges valtania, mert annyi új dolog nincs benne, még a 2GB ram ellenére sem (igen ennyi van benne) meg az a pár apróság, oké h 40%-al gyoraabb meg a grafikai teljesítmény is jobb, de nincs az az alkalmazás ami az Air-t is kihasználná egyáltalán, ha lesz is, esetleg jövőre. Addig meg úgyis váltok,mert lejár a hűség, bőven elég a sima Air is. Azthiszem még sokkal jobban is járok a kövi modellel, talán még valami újabb dolog is jön.
Erre az iCloud Drive-ra marha kivi leszek hétfőn, túl nagy dologra nem számítok... A bétában nincs benne?! Lehet még nem tették volna bele csak a véglegesbe.
-
csab2
veterán
válasz
legiaap #6226 üzenetére
Bocs, nem figyeltem, hogy te nem a magyar árakról beszélsz.
Az a gondom ezzel, hogy a lélektani 200 000 forintos ár fölé került a legkisebb LTE-s modell ára. Nem is lenne ez gond, ha a 4s-em amúgy is már nem merülne iszonyatosan gyorsan. Ha még a netet is azon osztom meg időnként...
-
legiaap
félisten
Amúgy most nézem a sima Air-nél a 128-asat törölték? Nincs fent az appstore oldalán.
-
szucsy89
tag
válasz
Jeanne d'Arc #6213 üzenetére
Nem bizony.
-
Jojo5
őstag
HardRic&legiaap: az első benchmark vagy iFixit szétszedés majd megmondja, hogy mi a helyzet, de én is remélem, hogy 2Giga van már benne...
-
HardRic
addikt
Phonearena-n 2048MB RAM-ot írnak aztán ki tudja hogy igaz-e.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
siemenss65 #6216 üzenetére
Ramról sosem szoktak említést tenni Keynote-on
-
HardRic
addikt
Tudhat valamit az A8X, hogy a 32.4Wh-s akksiból 27.3-as lett.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Jeanne d'Arc #6213 üzenetére
Én is ezt nézem. Semmi érdekes, a sebesség 2szerese a villámgyorsnak meg ilyenek
-
Túl sok értelme nincs váltani...
-
bferenc
tag
Nagyobb RAM?
-
legiaap
félisten
válasz
siemenss65 #6208 üzenetére
Az nem is baj. Semmire sem elég az.
-
Vasinger!
nagyúr
Új Airben azért jóval erősebb SoC lesz, mint Airben, A8X-et kapott, meg kevésbé tükröződő kijelző, ami tetszik még.
-
plus44
veterán
válasz
vadászcsiga #6204 üzenetére
irónia
-
plus44
veterán
válasz
vadászcsiga #6201 üzenetére
Hétfőn. És tele van hasznos dolgokkal. Icloud drive, meg ilyesmik.
-
siemenss65
tag
válasz
vadászcsiga #6201 üzenetére
Majd hétfőn.
-
vadászcsiga
félisten
Ma jön a 8.1? Vagy rosszul emlékeztem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az amerikai vállalat frissítette táblagépes termékportfólióját, az elnevezés pedig igaznak bizonyul; az új készülék tényleg nagyon könnyű és rendkívül gyors lett.
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- DOOM - The Dark Ages
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 4 - I5-6300U - 4Gb - billentyüzettel
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S10 Ultra ((12GB/512GB))+Gyári book cover keyboard
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest