- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autóhifi
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stopperos
senior tag
válasz
LógaGéza #6733 üzenetére
Szia ez program kérdése csak, miután kiolvasod a szenzorokat az értékek alapján azt csinálsz amit akarsz.
A DS18B20-akban az a jó, hogy 1-wire szabványon mennek, és semmi módosítás nélkül 10 darab felfűzhető 1 GPIO portra (+3,3V + GND), módosítással 127db. A DHT11/22 és társaik (hőmérséklet és páratartalom mérők) más szabványon kommunikálnak, és 1 szenzorhoz 1 GPIO láb kell (+3,3 V +GND). a második szenzor bekötéséhez egy újabb GPIO láb kell. Ahány programozható GPIO van, annyit köthetsz rá. Ha jól néztem én 21 et számoltam össze (8 szabad, 4 nincs beforrasztva, 9 alapból más funkció, de átkapcsolható), tehát ennyi DHT* szenzort tehetsz rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- NOTEBOOK / MacBook beárazás
- LEGO klub
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hardcore café
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest