Hirdetés
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Dell notebook topic
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lin3Lord
tag
most ott akadtam el, hogy desktop probalva tokeletesen ment gnokii-val, atraktam rpi-re es felismeri, megjelenik az eszkoz, gnokii --identify is kiirja az adatait, de --sendsms hibara fut:
GNOKII Version 0.6.30
SMS Send failed (Problem occurred internal to model specific code.)ha debugot bekapcsolom akkor se jutok tovabb, latszolag minden lepes az utolsoig OK valasszal ter vissza, majd ott hasal el: http://pastebin.com/Bu60Hz1F
egyelore meg nyomozok a hiba utan, de mostanra elfaradtam, viszont ha valaki tud ra tippet akkor hatalmas koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Homelab racionalizálás 2 (APC SRT2200)
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX5060 8GB!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Ryzen 7 7800X3D +hűtött VRM-es B650M lap +32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Szép Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eladó Apple iPhone 14 128GB kék / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann