Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Egy időben biztosan volt, úgy rémlik próbáltam is, bár elég körülményes volt bevadászni, mert a Pi2-n amin próbáltam nem volt elég tárhely hogy leszedje a ChromeOS image-et és kibontsa belőle.
Illetve ha jól emlékszem továbbra is csak max. 720p-t engedett, mert ez csak egy szoftveres kulcs volt, nem a teljes értékű hardveres ami a TV boxokkal jön. (több Widevine level van)
Nem volt egyértelmű, de mintha ezt periodikusan frissíteni is kellett volna emiatt.Őszintén szólva nekem ehhez nincs türelmem, ha egy fáradt nap után lehuppannék filmezni, pont arra vágyok a legkevésbé hogy még foltozgatni kelljen egy eszközt hogy működjön normálisan. Tök jó dolog a DIY, de azért valahol én húznék egy határt praktikusság tekintetében.
Persze ezt mindenki döntse el maga.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Windows 11
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung kuponkunyeráló
- EA Sports WRC '23
- Túra és kirándulás topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
wassermann