Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Egy időben biztosan volt, úgy rémlik próbáltam is, bár elég körülményes volt bevadászni, mert a Pi2-n amin próbáltam nem volt elég tárhely hogy leszedje a ChromeOS image-et és kibontsa belőle.
Illetve ha jól emlékszem továbbra is csak max. 720p-t engedett, mert ez csak egy szoftveres kulcs volt, nem a teljes értékű hardveres ami a TV boxokkal jön. (több Widevine level van)
Nem volt egyértelmű, de mintha ezt periodikusan frissíteni is kellett volna emiatt.Őszintén szólva nekem ehhez nincs türelmem, ha egy fáradt nap után lehuppannék filmezni, pont arra vágyok a legkevésbé hogy még foltozgatni kelljen egy eszközt hogy működjön normálisan. Tök jó dolog a DIY, de azért valahol én húznék egy határt praktikusság tekintetében.
Persze ezt mindenki döntse el maga.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Vírusirtó topic
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Bestbuy játékok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kuponkunyeráló
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- További aktív témák...
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5700 / RTX 5060 Ti / B550M / 32GB RAM 3600MHz / 1TB SSD / 650W Silver
- HP ProLiant DL360p Gen8 1U szerver (2x Xeon E5-2667 v2, 32GB RAM) + RACK SÍN!
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann