Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
A feszültséget még a projektem legelején a HW394-es step-down konverteren mértem üresjáratban, majd összeszerelve a PI Gpio portján az 5V-os kimenetein (2 és 6 pinen) egy MY64-es multiméterrel! A 3.3V-ot még nem néztem...
Ezt pótolni fogom, de már csak holnap! Nem hinném, hogy hibás lenne. Ezt a PI-t a saját dobozából és papírcsomagolásából Én vettem ki, amikor megvettem sok-sok évvel ezelőtt! Vagyis a Főnököm megvette, mert fantáziát látott benne, de végül nem így lett és hónapokig ott volt az asztalán és Én megvettem Tőle.
Igen, ez a számtech alapköve: menteni - menteni - menteni
Ezt a jelenlegit nem hiszem, hogy érdemes lenne lemásolni...egy fekete képes "történet" után lehet, hogy a korábban megokosított SDR-program sem menne már rendesen!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS notebook topic
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Milyen autót vegyek?
- Suzuki topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 11400F , RTX 3060 12GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- AMD gamer PC (R7,Corsair,BeQuiet,Radeon,Arctic,WD,Kingston,Thermalright) Sok garis!MAC MINI csere!
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 32Gb RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- ASUS CORE I7 8700 GAMER MAX PC 16Gb DDR4 RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 1ÉV GAR!
- Asrock B75M-DGS/G2030/4gb DDR3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest