Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Windows 11-hez nyúl az AYANEO értékorientált almárkája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Léghűtés topik
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
totya79
tag
válasz
kis.zsolt
üzenetére
Üdv
Sajnos korai volt az öröm,mégiscsak elalszik valamiért
Szándékosan megnyitva hagytam a filezillát a laptopon,amivel csatlakozva voltam a pi hdd-jéhez.Amikor láttam hogy ismét zöldre váltott a kis ikon a hdd-n,akkor megprobáltam ftp-n megnyitni a fájlokat,és sehol nemvolt semmi adat.Megynyitottem egy uj kapcsolatot a filezillában,megkeresetem ujjra a hdd-t,és ekkor zöldre váltott,és fel is pörgött szépen....
Új hozzászólás Aktív témák
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szándékosan megnyitva hagytam a filezillát a laptopon,amivel csatlakozva voltam a pi hdd-jéhez.Amikor láttam hogy ismét zöldre váltott a kis ikon a hdd-n,akkor megprobáltam ftp-n megnyitni a fájlokat,és sehol nemvolt semmi adat.Megynyitottem egy uj kapcsolatot a filezillában,megkeresetem ujjra a hdd-t,és ekkor zöldre váltott,és fel is pörgött szépen....
wassermann