- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Everest / AIDA64 topik
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
matthewhu
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy wifis problémám, remélem valaki találkozott már ilyennel és tudja a megoldást. Én már a külföldi oldalakat átnéztem és végigpróbáltam az ötleteket de eddig nem hozott eredményt egyik sem.
Adott egy raspbian rendszer (jelenlegi legújab wheezy 2013-02-09) és egy Ralink RT5370 chipes Wifi dongle . A rendszerre nincs feltelepítve semmi extra, a Wifi bevan confolva /etc/network/interfaces -ben, hogy az itthoni wifire lépjen fel automatikusan. A pi 2A-es tápról működik és az aktív hubba van csatlakoztatva a wifi dongle.
A jelenség az, hogy induláskor felcsatlakozik a wifire a pi, működik rajta a net, el lehet érni ssh-n, de random idő után megszakad a kapcsolat. Többnyire 10-15 perc után már nincs fent a hálózaton, volt hogy pár órát is bírt, de igen rapszodikus. Magát az eszközt látja ilyenkor továbbra is csak a wifiről szakad le valamiért, ifup wlan0 parancsra újracsatlakozik. 2 ugyanilyen dongle-el is próbáltam, de ugyanez a helyzet.
Tudnátok ebben segíteni? Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- INTEL COMPUTE STICK - STCK1A32WFC
- Apple iMac 24" M1 8/256 Green!
- AMD Ryzen 9 3900X / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 RAM / 500GB SSD + 1TB HDD konfig eladó jó áron
- AMD Ryzen 7 5700X / RTX 3060 Ti / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD Mini-ITX konfig eladó jó áron
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest