Új hozzászólás Aktív témák

• JulianSinulf

őstag

válasz attilav2 #45044 üzenetére

Lehet, hogy inkább egy villanyos topicban kellene érdeklődni a földelési lehetőségekről.
    Én is laktam ilyen lakásban. Csak a fürdőben és a konyhában volt földelt konnektor.
    Úgyhogy fogtam egy hosszabbítót és átvittem a konyhából a szomszéd szobába, ahol a gép volt. Ha a nappaliba is kellett volna, akkor vagy hosszabbítóval rondán megoldom vagy kábelcsatornában, sokkal szebben oldom meg. Ráadásul a falba be volt öntve az alu kábel. Szóval a csere nem volt lehetséges bontás nélkül. Ettől függetlenül gondolkodtam a kábelek cseréjén, csak aztán végül nem laktam benne annyit, hogy meglépjem. De az egyetlen igazán járható út a kiépítés.
    TV alatt én PC-t használok. Nekem fontos a 4K, ha már 4K képes a TV. Próbáltam Pi4-el, RPiOS-sel, böngészővel. Nézhetetlen volt. Alacsonyabb felbontásra állítva a videót, akkor is. A Pi eleve 4K felbontáson futott. A 4K filmeket már meg sem próbáltam. A PC (szerintem erre a célra) sokkal jobb. De nem is volt célom kiváltani a PC-t Pi-vel.
    Esetleg olyan PC tápot lenne érdemes nézni, aminek nem kell földelt konnektor. A laptopok töltője sem földelt, mégsem ráznak.

Új hozzászólás Aktív témák