Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
Meg tudjátok mondani, hogy miért nem megy bootoláskor tovább a színes (szivárványos kocka)képen. Ha kiveszem a kártyát, akkor bejön a raspberry alap képernyő és várja a boot eszközt. Ha ekkor teszem be a kártyát, akkor továbbmegy és bejön ez a színes kocka és ott vége. A legszebb, hogy ez az azután van, hogy már egyszer erről felállt a rendszer amikor telepítettem, majd a beállítások és frissítések után kért egy restartot és ennyi. De ilyen volt már olyankor is, amikor kiírtam kártyára egy új rendszert és ugyanezt játszotta el. Kezdünk egyre kevésbé barátok lenni, pedig tegnap kíváncsiságból még a windows 10-et is feltettem. Kár volt, mert majdnem fullon megy a proci tőle, és így nem sok értelme van, nem erre való ez a gép, bár nekem egyelőre csalódás, mert amire akartam semmire sem sem jó (ez túlzás, de így van).
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Elite: Dangerous
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gyúrósok ide!
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- APC SRT1000RMXLI - Szünetmentes tápegység - új ára 640.000Ft
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- Arctic Gamer - Intel Xeon E5-2630 V4 / RX 480 8GB Nitro+ / 16GB DDR4 / 512GB Nvme - VADI ÚJ GÉP
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 + Ryzen 7800X3D + Kingston 2x8GB DDR5 6000MHz + TH Assassin 120 SE
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Samsung Odyssey G5 LS27CG510 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann