Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Dell notebook topic
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
Meg tudjátok mondani, hogy miért nem megy bootoláskor tovább a színes (szivárványos kocka)képen. Ha kiveszem a kártyát, akkor bejön a raspberry alap képernyő és várja a boot eszközt. Ha ekkor teszem be a kártyát, akkor továbbmegy és bejön ez a színes kocka és ott vége. A legszebb, hogy ez az azután van, hogy már egyszer erről felállt a rendszer amikor telepítettem, majd a beállítások és frissítések után kért egy restartot és ennyi. De ilyen volt már olyankor is, amikor kiírtam kártyára egy új rendszert és ugyanezt játszotta el. Kezdünk egyre kevésbé barátok lenni, pedig tegnap kíváncsiságból még a windows 10-et is feltettem. Kár volt, mert majdnem fullon megy a proci tőle, és így nem sok értelme van, nem erre való ez a gép, bár nekem egyelőre csalódás, mert amire akartam semmire sem sem jó (ez túlzás, de így van).
Új hozzászólás Aktív témák
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Gamer PC, RGB ház, i5-8500, 16GB DDR4, RTX-2060 6GB
- Asztali PC , 13100F , RX 6600 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700G / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann