Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
Meg tudjátok mondani, hogy miért nem megy bootoláskor tovább a színes (szivárványos kocka)képen. Ha kiveszem a kártyát, akkor bejön a raspberry alap képernyő és várja a boot eszközt. Ha ekkor teszem be a kártyát, akkor továbbmegy és bejön ez a színes kocka és ott vége. A legszebb, hogy ez az azután van, hogy már egyszer erről felállt a rendszer amikor telepítettem, majd a beállítások és frissítések után kért egy restartot és ennyi. De ilyen volt már olyankor is, amikor kiírtam kártyára egy új rendszert és ugyanezt játszotta el. Kezdünk egyre kevésbé barátok lenni, pedig tegnap kíváncsiságból még a windows 10-et is feltettem. Kár volt, mert majdnem fullon megy a proci tőle, és így nem sok értelme van, nem erre való ez a gép, bár nekem egyelőre csalódás, mert amire akartam semmire sem sem jó (ez túlzás, de így van).
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Lenovo ThinkCentre / Dell OptiPlex / Hp EliteDesk mini, micro PC - Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann