- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
Meg tudjátok mondani, hogy miért nem megy bootoláskor tovább a színes (szivárványos kocka)képen. Ha kiveszem a kártyát, akkor bejön a raspberry alap képernyő és várja a boot eszközt. Ha ekkor teszem be a kártyát, akkor továbbmegy és bejön ez a színes kocka és ott vége. A legszebb, hogy ez az azután van, hogy már egyszer erről felállt a rendszer amikor telepítettem, majd a beállítások és frissítések után kért egy restartot és ennyi. De ilyen volt már olyankor is, amikor kiírtam kártyára egy új rendszert és ugyanezt játszotta el. Kezdünk egyre kevésbé barátok lenni, pedig tegnap kíváncsiságból még a windows 10-et is feltettem. Kár volt, mert majdnem fullon megy a proci tőle, és így nem sok értelme van, nem erre való ez a gép, bár nekem egyelőre csalódás, mert amire akartam semmire sem sem jó (ez túlzás, de így van).
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Formula-1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óra topik
- További aktív témák...
- Lenovo M720s Core i5 9500 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- Samsung Galaxy A35 256GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann