Hirdetés
- Senki sem töröl ennél jobban
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Az időjárás ugyan szomorkás lett, de a hardverek jókedve töretlen
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kompakt vízhűtés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwin.party
aktív tag
Sziasztok!
Kisebb kihagyás után előkaptam a Raspberry Pi 3-at.
Az első indítás után az SD kártyát laptopon leformáztam és egy friss rendszert, az új Raspbian-t telepítettem fel. Az első tapasztalatom, hogy az ethernet hiába jelzi világítással, érzékeli a kábelt, mégse megy az adatforgalom. WiFi-vel megoldva ez a gond, nem para. A másik, hogy hülye vagyok a cucchoz. Pl.: nem tudom a felhasználói engedélyeket beállítani. Van egy külső winchesterem, 3.5-es Axagon külső házban van és ő nagyon megérte az árát.
De pár perc után leáll, ha nincs használatban. Torrentezés lesz a végcél, ehhez már egy qbittorrentet feltelepítettem rá. Van VNC is, hogy távolról elérjem.A jogosultságokat hogyan tudom legkönnyebben elérni? Elég sokszor azt írja ki, ha új mappát hoznék létre, vagy qbitban beállítanám a letöltés helyét, hogy engedély megtagadva. Ja qbitban a diszket sem látom csak az asztalon. Talán nem jól csatoltam fel, de próbálkozom. Mondom, tetszik a cucc, bánom, hogy 1.5 év után kezdtem el foglalkozni vele.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kihasználatlan PC - Ryzen 5 2600X GTX1660 Ti TUF B450 PRO Gaming 16 GB RAM stbstb
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De pár perc után leáll, ha nincs használatban. Torrentezés lesz a végcél, ehhez már egy qbittorrentet feltelepítettem rá. Van VNC is, hogy távolról elérjem.
wassermann