Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Köszönöm, ez az ami nekem kell
Más... emlékeztek rá, hogy szereztem egy fasza 2 diszkes raid házat? Nos, az automata HDD spindown nem ment vele, manuálisan viszont igen. Sehogy nem jöttem rá miért. Találtam egy alapvetően fasza scriptet is hozzá, de az se ment.
Megvan a megoldás. A smartctl azt mondja, hogy unsupported usb bridge (holott mondom, a hdparm -y tökéletes). Viszont a smartctl a -d kapcsolóval működésre bírható, így végső soron megy az említett script is (serviceként furt), nagyon fasza módon 20 perc után leállítja a diszket.
Jelenleg csak filmek vannak rajta, torrent most nem tölt és nem is seedel, de a script figyeli, hogy van-e a lemezen aktivitás, és ha nincs, akkor állítja le.Szóval megy ez, csak a balfék smartctl gyártói tehetnek róla, hogy hivatalosan nem támogatnak egy olyan házat, ami egyébként kiválóan megy a szoftverük átlal
Új hozzászólás Aktív témák
- Life is Strange: Reunion - Visszatér Max és Chloe, mindkettőjükkel játszhatunk
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lexus, Toyota topik
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 8500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX1660 Super 6GB!
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RX9060XT 8GB!
- Eladó Konfig I5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Eladó Konfig I5 6500 16GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ELADÓ GARANCIÁS GAMER PC! RYZEN 7 9800X3D, RX 9070XT, 32DDR5, 1TB SSD.
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann