- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Mini PC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Rácuppan a Steam eszközökre a Unity
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Plazma TV topic
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
duffbeer
őstag
válasz
zsolt_64
üzenetére
Akkor megnyugodtam, ha másnál is van ilyen. Próbáltam több szerverrel, közelivel, távolival, de nem volt változás. Akkor valami bug. Nem foglalkozunk vele.
Torrenten hozza a gigabitet. 90-100MB/s-re felkúszik, SSD bírja. Feltöltésnél még ilyet nem láttam, de alapvetően tudnia kellene, mert hálózaton adatmmozgatásnál is tudja az elvárt tempót oda-vissza. Bár van egy érdekesség, qBittorrentet használok, ha meglódul a letöltés, 80-90MB/s körül (mindeközben CPU terhelés 4 magon kb 80-90%), megy egy darabig, majd leesik nullához közel, majd ismét felmegy. Nem tudom mire véljem, figyeltem proci hőmérsékletet is, fel-felkúszik, de 65C fölé nem megy. Arra is gondoltam, hogy talán hirtelen túlmelegedés miatt lehet?
Aztán visszahűl és megy minden ahogy kell... Passz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Diablo IV
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Mini PC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Rácuppan a Steam eszközökre a Unity
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- 2 x Dell Optiplex 7010 USFF i5-3470S 16GB RAM Home Lab csomag
- Fujitsu Esprimo P520 E85+ PC, i5-4570 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 240 GB SSD
- AMD Ryzen 7 Gamer! Ryzen 7 5700X / B550 Aorus Elite/RX 6600 XT 8GB OC / 500GB M.2 SSD+HDD /700W/LED
- Ryzen 5 Gamer! Ryzen 5 3400G PRO / 16GB DDR4 / Nvidia GTX 1660 Ti 6GB OC / SSD+HDD / 600W /RGB LED!
- Brutál Gamer PC - RTX 4070 Super / Ryzen 7 5700X / 32GB RAM / 1TB NVMe Garanciás!!!
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760 i5 12600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Használt 1TB NVME SSD-k.
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Aztán visszahűl és megy minden ahogy kell... Passz.
wassermann