- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- SSD kibeszélő
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Bluetooth hangszórók
- Ugee UT2 - mókás kis rajztablet
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
válasz Savageboy #35451 üzenetére
Én ezt értem, de mint írtam ezeken a helyeken kicserélve sem működött:
/lib/systemd/system/Greenbone-security-Assistant.service --> itt a 127.0.0.1 címeket átírtam a 0.0.0.0 címre
/etc/default/greenbone-security-assistant --> itt is a 127.0.0.1 címet átírtam a 0.0.0.0 címre (mint GSA -address, illetve a Manager Address)
/etc/default/openvas-manager --> itt a listen 127.0.0.1 címét átírtam a raspi címére, ami a 192.168.1.5
Erről a 3 helyről találtam leírást, mint ami elvileg működik. Vagy lehet még vajon más hely is? Meg tudnám ezeket keresni valahogyan?
Illetve lehet akár azt is, hogy a 0.0.0.0 helyett a Pi címét írom be (192.168.1.5)?
[ Szerkesztve ]
El Psy Kongroo
Új hozzászólás Aktív témák
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- Milyen NAS-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Nők, nőügyek (18+)
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Lenovo M73 mini PC nagy tételben, 50db esetén 14k/db Core i3 4130T 8GB ram 128GB SSD
- HP ProDesk 400 G4 DM
- Egyedi Gamer PC eladó! Ryzen 5 3600/GTX 1080/16GB RAM 3200MHZ/MSI B450/256GB SSD+500GB HDD
- Dell PowerEdge M1000e
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest