- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple MacBook
- OLED monitor topic
- Mini-ITX
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tg44
csendes tag
válasz
designREX
üzenetére
Nekem nem xbmc-m van hanem raspbianom. tettem fel rá egy dnsmasq-t, egy hostapd-t, és egy mpd-t. Megoldottam hogy usb-t automountolja, hogy az mpd könyvtárába be legyen symlinkelve az usb, és hogy az mpd keressen a symlinkek alatt is. Ezután ha ezeket beconfiguráltad és hostol wifit 2 opciód van, vagy felteszel egy tomcatot, és valami böngészős cuccot az mpd-hez, vagy keresel android klienst hozzá, és azt telepíted a telefonodra.
Én ezt moddoltam hogy mindenen menjen, és kényelmesen lehessen benne keresni, de itt van egy elég bő lista.Tovább menve, windows alól találtam megoldást arra, hogy a teljes gépről jövő zajt streamelje a málnára, így pl youtubeplaylistet is lehet vele lejátszatni (sajnos a youtubekliensek localon nem akartak működni, az xbmc-t meg még nem volt időm energiám és lehetőségem megnézni hogy mit tud e-téren.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kedvenc zene a mai napra
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Építő/felújító topik
- Crimson Desert
- Renault, Dacia topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- CoolerMaster N200 Mini ITX i3 9100 Wi Fi Win11 Pro
- Dell ReadyRails A6 1U Rail Kit R210, R210 II, Dx600G, stb. szerverekhez (JWFR6, W6XNW, YNG10)
- Rtx 2080Ti/ Ryzen 5 4600G/ 16GB G.Skill/ 1TB M2/ Win11/ Garancia
- DDR4 ECC SZERVER memóriák eladóak
- R7 5800X / MSI B550 TOMAHAWK / RX 6800 / 32 GB DDR4 / SAMSUNG 980 PRO 500GB M2 / HDD 6 TB
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- 27% - LG UltraGear 27GS75Q-B Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / G-Sync / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann