- Léghűtés topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen házat vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiZY
tag
válasz
moli.hu #3483 üzenetére
Nem tudom, nekem nincs bajom az eszkoz kepessegeivel, bar lehet nekem alacsonyak az elvarasaim.
Nem Crysis 8at akarok rajta futtatni, hanem egy rtorrentet, meg egy sambat. Arra tokeletes, tobbre meg nem kell, egyelore!
Ha tudnek annyira programozni, akkor megcsinalnam, hidd el! De elkanyarodtunk a tematol...
Új hozzászólás Aktív témák
- Léghűtés topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Villanyszerelés
- weiss: Pant* rant
- Óvodások homokozója
- Milyen házat vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Épített PC - i7-8700k/32GB RAM, 500GB SSD - NO GPU
- Saját PC beszámításra vagy átépítésre keresek
- 5700X / B550 / 16 GB DDR4 / 250 GB SSD / 4 TB HDD / RM650X
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- HP EliteDesk 800 G3 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanci
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest