Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- IFA 2025: Véd, világít, vetít
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
Sziasztok,
Látom nagy itt a forgalom, ezért bedobnám azt a kérdést, hogy fordított valaki új QT5-t Raspberry-hez? Tudom, hogy elég perverz dolog, nekem sincs kedvem napokig forgatni szerencsétlen mini géppel, ezért valami cross compile megoldáson gondolkodom, csak az érdekelt volna, hogyha valaki csinált ilyet, akkor hogy csinálta.
Támadt az az elvetemült ötletem, hogy forgatok egy zsír új qBitorrent-et, de úgy tűnik nem szereti azt a szintén ősrégi QT5 QMAKE-t ami a repoban van. Stretch Raspbian disztro, Pi 3b+
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel i3-10100F + RX 5500 XT 4GB + kingston hyperx fury 32gb 2x16gb + B460M-DS3H Félkonfig eladó
- Asztali PC , i7 12700e , RTX 3060 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Eladó AM5 DDR5 Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Eladó AM5 DDR5 Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RTX3060Ti 8GB!
- Eladó MacMini 2014 Late
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest