- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Philips LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Milyen processzort vegyek?
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mesger82
csendes tag
Jelentem kész vagyok! Idegileg és a megoldással is! Jöjjön egy kis napló, hogy mi is történt:
Mikor meghalt az OSMC kicsit kiborultam, ezért kipróbáltam pube111 fórumtárs javaslatát: LibreELEC + Deluge kombót. Az nekem nem vált be, a letöltési sebesség katasztrófa volt 1-2, max 5MB/s. Próbáltam az uTorrentet, nem tudtam belépni a webkliensébe, a neten fellelhető alapértelmezett jelszó közül egy sem működött. Jött az rtorrent, ott berakta a torrentet a kliens, de egyből fel is függesztette, nem tudtam mit csinálni vele. A flexget-et nem tudtam életre kelteni. Telepítettem a transmissiont is a kiegészítőkből, de se kép se hang.
A megoldás végül az lett, hogy:
- LibreELEC-et telepítettem,
- Engedélyeztem, hogy lehessen zip-ből is telepíteni a kiegyészítőt,
- Letöltettem és telepítettem a service.thoradia-t: [link]
- Telepítettem a Transmissiont, majd kikapcsoltam a menüben,
- Putty-val rácsatlakoztam a LibreELEC-re:cd /storage/.kodi/userdata/addon_data/service.transmission
nano settings.json
itt módosítottam, ahogy cigam leírta egy összefoglalójában, kivéve a letöltési mappákat, mert azt átírta. Lehet, hogy LibreELEC-nél máshogy kell megadni, szóval azt a Kodi-ban a Transmission beállításaiban csináltam meg. Elmentettem, a Putty-t bezártam, a Transmissiont elindítottam a Kodiban.
- A web klienshez gond nélkül tudtam csatlakozni, a letöltés megy, mint a kisangyal (~10MB/s)
- A Kodi fájl kezelőjével tudok mozgatni, törölni.Szóval happy end...
Köszönöm mindannyiótok segítségét!
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest