Új hozzászólás Aktív témák

• mesger82

tag

Jelentem kész vagyok! Idegileg és a megoldással is! Jöjjön egy kis napló, hogy mi is történt:

Mikor meghalt az OSMC kicsit kiborultam, ezért kipróbáltam pube111 fórumtárs javaslatát: LibreELEC + Deluge kombót. Az nekem nem vált be, a letöltési sebesség katasztrófa volt 1-2, max 5MB/s. Próbáltam az uTorrentet, nem tudtam belépni a webkliensébe, a neten fellelhető alapértelmezett jelszó közül egy sem működött. Jött az rtorrent, ott berakta a torrentet a kliens, de egyből fel is függesztette, nem tudtam mit csinálni vele. A flexget-et nem tudtam életre kelteni. Telepítettem a transmissiont is a kiegészítőkből, de se kép se hang.

A megoldás végül az lett, hogy:

- LibreELEC-et telepítettem,
    - Engedélyeztem, hogy lehessen zip-ből is telepíteni a kiegyészítőt,
    - Letöltettem és telepítettem a service.thoradia-t: [link]
    - Telepítettem a Transmissiont, majd kikapcsoltam a menüben,
    - Putty-val rácsatlakoztam a LibreELEC-re:
    cd /storage/.kodi/userdata/addon_data/service.transmission
    nano settings.json
    itt módosítottam, ahogy cigam leírta egy összefoglalójában, kivéve a letöltési mappákat, mert azt átírta. Lehet, hogy LibreELEC-nél máshogy kell megadni, szóval azt a Kodi-ban a Transmission beállításaiban csináltam meg. Elmentettem, a Putty-t bezártam, a Transmissiont elindítottam a Kodiban.
    - A web klienshez gond nélkül tudtam csatlakozni, a letöltés megy, mint a kisangyal (~10MB/s)
    - A Kodi fájl kezelőjével tudok mozgatni, törölni.

Szóval happy end... :DDD

Köszönöm mindannyiótok segítségét! :C :R

Új hozzászólás Aktív témák