Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megérkezett az új, M4-es iPad Air
- Milyen notebookot vegyek?
- Plazma TV topic
- UHD filmek lejátszása
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy-két
tag
DLNA nem oldotta meg a problémát, így kipróbáltam a rendszer szintű csatolást, de nem akar működni a felcsatolás.
nano /storage/.config/system.d/storage-movies.mount
//itt beadtam ezt
[Unit]
Description=test nfs mount script
Requires=network-online.service
After=network-online.service
Before=kodi.service
//open media vault-os a hálózati adattároló
[Mount]
What=192.168.1.21:/export/KulsoWinyo
Where=/storage/KulsoWinyo
Options=
Type=nfs
[Install]
WantedBy=multi-user.target
//aztán engedélyeztem
systemctl enable storage-movies.mount
//és volt reboot isDe érzem hogy valahol itt kell lennie a hibának, mert NFS, DLNA és Samba esetén is a sávszélesség neki, de ugyebár azt a csatolást a kodi-n belül csináltam. Szólt a kodi is hogy a tároló sebessége alacsonyabb mint a lejátszásé

Más: a hw dekódolás mindkettő (omx, meg mmal (?) be volt kapcsolva, próbáltam ígyis úgyis, hogy hol egyik volt bekapcsolva, hol másik, nem segített.
MMal az szaggat, omx, meg csak hangot ad, madj szaggat, s utána bekésve megjön a kép is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 5
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Filmvilág
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Horgász topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- További aktív témák...
- GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6400MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit egyben eladó! GAR/SZÁMLA!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- PRÉMIUM AM5 GAMER PC!!!Ryzen 7 9700x/RX 9070 XT/ASUS B650E/G.SKILL 32GB DDR5 EXPO /WD SN 810 1TB SSD
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Oppo A14 4/64GB Kék / 12 hó jótállás
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann