- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Notebook hibák
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy-két
tag
DLNA nem oldotta meg a problémát, így kipróbáltam a rendszer szintű csatolást, de nem akar működni a felcsatolás.
nano /storage/.config/system.d/storage-movies.mount
//itt beadtam ezt
[Unit]
Description=test nfs mount script
Requires=network-online.service
After=network-online.service
Before=kodi.service
//open media vault-os a hálózati adattároló
[Mount]
What=192.168.1.21:/export/KulsoWinyo
Where=/storage/KulsoWinyo
Options=
Type=nfs
[Install]
WantedBy=multi-user.target
//aztán engedélyeztem
systemctl enable storage-movies.mount
//és volt reboot isDe érzem hogy valahol itt kell lennie a hibának, mert NFS, DLNA és Samba esetén is a sávszélesség neki, de ugyebár azt a csatolást a kodi-n belül csináltam. Szólt a kodi is hogy a tároló sebessége alacsonyabb mint a lejátszásé

Más: a hw dekódolás mindkettő (omx, meg mmal (?) be volt kapcsolva, próbáltam ígyis úgyis, hogy hol egyik volt bekapcsolva, hol másik, nem segített.
MMal az szaggat, omx, meg csak hangot ad, madj szaggat, s utána bekésve megjön a kép is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 600 G6 mini - Core i5 10500T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- HP Z440 GAMER OPTIMUM WORKSTATION PC 4X3.6GHz 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB DDR6 WIN11 1ÉV GAR!
- Zotac Magnus One barebone számítógép Core i5 processzor, 32 GB memória és RTX 3060 VGA kártyával
- Dell OptiPlex 3010 MT , i3-3240, 8Gb RAM, 256GB SSD- KIS HIBÁS!!
- Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG Crosshair VIII Dark Hero + 2x16GB Corsair Vengeance RGB Pro 3600MHz CL18
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

wassermann