Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ghodyl

tag

válasz apezka #26109 üzenetére

Köszi szépen az infókat! Szóval meglehet vele csinálni, ez jó hír :D Ha a gépemtől függetlenül működik az még jobb, szóval linux az nem hangzik rosszul. Igen éreztem hogy az információ kinyerés is kényes része, de a kis gép akkor sok mindenre képes, ez esetben már csak a szoftver hiányzik, amit már valahogy csak megoldok. Igen a 7" nagy de amit linkeltél 2,8" már elgondolkodtatott még egy ideig gyűjtöm az infókat aztán hátha úgy nézki hogy működő képes a dolog, ha nem , akkor lesz belőle valami más :D A mátrix kijelzős ötlet tetszik, keresek egy kisebb típust de eddig bejövős.

Nyugodtan megkérdezheted, azért mert én ezt ismerem mint kis számítógép. a tálcán futó kis alkalmazást azért kerülném el mert ha éppen filmet nézek, dolgozom vagy csak éppen szórakozom a gépen, akkor is lássam ezeket, és menőn néz ki hogy amúgy messziről egy órának tűnik , ami mindenféle dolgokat megmutat nekem :D
    Lehet igazad van, de hát madárból van bőven :D és érdekes projektnek tűnik.

azbest
    Igen a telefonom képes rá, de ha töltőn van. vagy csak lerakom az éjjeli szekrényre, akkor oda kell mennem érte, ez meg folyton mutatná :)

htc07
    Ez egy külső kijelző ami képes bizonyos adatokat kinyerni ? mennyire lehet testre szabni? vagy csak kijelző ként működik és bizonyos alkalmazások képesek rá adatot küldeni ? :)

Új hozzászólás Aktív témák