Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Home/Nest
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwin.party
aktív tag
Sziasztok!
Eldöntöttem, én is belépek végre a Pi tulajdonosok (remélem) boldog körébe. A hétvégén szeretnék egy csomagot rendelni, ti melyik boltot ajánlanátok hozzá? (Akár a garancia miatt is.)
Azt láttam párszor, hogy akik hozzászóltak általában megírták ki és mire fogja használni... Én egy torrent szervert szeretnék futtatni rajta. Szeretném az asztali számítógépet kiváltani. Fontos, hogy most is vagy 1057 darab torrentet futtatok. A Pi ezt elbírja? A ráköthető merevlemez mekkora lehet maximum? 4-5 TB-ig tudok nézelődni, mert annyit enged a pénztárcám. Szeretnék távolról is kapcsolódni, mint a Windowson futtatható TeamViewer-rel. Ha csak parancssoros megoldás van az sem gond, majd megtanulom. Most az áramszámlát nézem alapul és egy Pi nem fogyaszt annyit, mint most az asztali konfiguráció.

Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Jófogás tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mobil flották
- BMW topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen routert?
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- További aktív témák...
- RYZEN 5 9600x - XFX RX 9060XT 16GB - 2x16GB DDR5 6000MHz CL32(A-Die) - 1,25TB SSD - NZXT KRAKEN
- i5-9400F / 16GB DDR4 / RX480 8GB / 240GB SSD + 500GB HDD
- GAMER PC : RYZEN 9 9950X3D /// 64 GB DDR5 6400MHZ CL32 /// ROG ASTRAL RTX5090 32 GB /// 1+2 TB SSD
- Intel I7 8700K / 16gb ddr4 / Rtx 2060
- DELL OptiPlex 3050 SFF / i5-7500 - i7-7700 / NVME M.2 / DDR4 / DVD-RW / USB 3.1 / HDMI / több db
- WELOCK smart lock ToucA51 okoszár
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann