Hirdetés
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Dell notebook topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwin.party
aktív tag
Sziasztok!
Eldöntöttem, én is belépek végre a Pi tulajdonosok (remélem) boldog körébe. A hétvégén szeretnék egy csomagot rendelni, ti melyik boltot ajánlanátok hozzá? (Akár a garancia miatt is.)
Azt láttam párszor, hogy akik hozzászóltak általában megírták ki és mire fogja használni... Én egy torrent szervert szeretnék futtatni rajta. Szeretném az asztali számítógépet kiváltani. Fontos, hogy most is vagy 1057 darab torrentet futtatok. A Pi ezt elbírja? A ráköthető merevlemez mekkora lehet maximum? 4-5 TB-ig tudok nézelődni, mert annyit enged a pénztárcám. Szeretnék távolról is kapcsolódni, mint a Windowson futtatható TeamViewer-rel. Ha csak parancssoros megoldás van az sem gond, majd megtanulom. Most az áramszámlát nézem alapul és egy Pi nem fogyaszt annyit, mint most az asztali konfiguráció.

Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- BestBuy topik
- Arc Raiders
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

wassermann