Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwin.party
aktív tag
Sziasztok!
Eldöntöttem, én is belépek végre a Pi tulajdonosok (remélem) boldog körébe. A hétvégén szeretnék egy csomagot rendelni, ti melyik boltot ajánlanátok hozzá? (Akár a garancia miatt is.)
Azt láttam párszor, hogy akik hozzászóltak általában megírták ki és mire fogja használni... Én egy torrent szervert szeretnék futtatni rajta. Szeretném az asztali számítógépet kiváltani. Fontos, hogy most is vagy 1057 darab torrentet futtatok. A Pi ezt elbírja? A ráköthető merevlemez mekkora lehet maximum? 4-5 TB-ig tudok nézelődni, mert annyit enged a pénztárcám. Szeretnék távolról is kapcsolódni, mint a Windowson futtatható TeamViewer-rel. Ha csak parancssoros megoldás van az sem gond, majd megtanulom. Most az áramszámlát nézem alapul és egy Pi nem fogyaszt annyit, mint most az asztali konfiguráció.

Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fotók, videók mobillal
- Parfüm topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Revolut
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- i5 12500/ 32GB DDR5/ RTX5060/ 1TB m.2 SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- !AKCIÓ+GARI! GAMER PC Intel Core i9-14900K/ASRock Z690 PG Riptide/RTX 3080 10GB/32 GB DDR4 3200 MHz
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann