Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
toth_janika
üzenetére
Nem is tudsz típust beállítani?
Amúgy azért adja SMB-n a "Filmek" nevet, mert az a mappa neve.
Nekem mondjuk az a forrás neve, hogy External és kézzel beállítottam "Movie" típusúra: [link]Itt a kérdésedre a válasz: [link]
Note: UPnP won't work with the library features (scanning data in like summaries and movie covers) in Kodi, but just about all the other options should be fine.Szerintem az alapvető gond az, hogy a DLNA nem ad elég metadata infót (vagy nem konziosztens az adat, pl változik az UPNP URL minden egyes lekérésnél) és így a Kodi nem tudja konzisztens módon kezelni a DLNA-ból jövő adatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- PlayStation 5
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- GMKtec K6 Ryzen 7 7840HS 32GB RAM 1TB SSD WIN 11 Pro garancia 2028 októberig, Foxpost az árban
- GAMER PC! i7-12700KF / RTX 3060 Ti / Z690 / 16GB 3200MHz / Z690 / 1TB NVMe / 700w!
- Ryzen 5 3600X Komplett PC 32GB RAM, 1.5TB NVMe SSD, Vízhűtés
- GAMER PC! Ryzen 5500 / RTX 4060 / 16GB DDR4 / B450 / 500GB SSD / 400w!
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5070 / 32GB DDR / B760 / 1TB Gen4 / 750w Gold! BeszámítOK
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Pixel 7 pro 128/8
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann