- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
jolti05 #21477 üzenetére
Hát amit Te és én linkeltem au USA-ból és nem valószínű, hogy onnan megkapod normális áron.
A mem kártyára meg olvass vissza rengetek instrukciót találsz. Nem kell 32 gb de az írási sebesség az alsó kicsi fileknél legyen 1-2 érték közt.
dualOS-t szeretnék? - bocs de nem tudom, hogy lehetséges-e.
(eBay-en láttam ~10,5e forintért - ez szvsz jó ár.
Milyen tápot ajánlanátok hozzá? - mindenképpen a 3-hoz eredeti táp illene, elég sok mindent akarsz vele csinálni és egész nap ott hagyva IGEN eredeti táp kellene.
Ezeket az infókat én is itt szereztem be az elmúlt fél év alatt végig kísérem a topikot.
Én most vettem alu házat az rpi2+B cuccomhoz mert a ventis szét esett 4 hónap alatt és hangos volt. Neked még hozzá jön a borda.
Ennyivel tudtam kiegészíteni. Szakmai témában sajnos nem tudok segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Thinkcentre M700 MiniPC (i5-6500T/8GB/256SSD)
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garanc
- Vízhűtéses 4K RGB ÚJ Gamer pc Intel Core I7-14700KF 28x5.3GHz RTX 5070TI 16GB GDDR7 32Gb DDR5 RGB 2T
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest