- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DEGU83
tag
Osztottam szoroztam, úgy döntöttem, hogy amire nekem kellene a gép az úgy nem lesz jó, ugye két variáns volt, vagy egy rpi3 vagy egy androidos tv box. Egy harmadik variánsnál döntöttem, valami használt mini pc amin elfut egy lájtos linux distro
még annyit engedjetek meg kedves pi-sek, hogy a véleményeteket kikérjem! Tehát amit korábban is írtam, követelmények: hdmi csatlakozási lehetőség, linux, kis fogyasztás, online alapcsatornák(m1,duna stb...) + filmletöltések mindez kábel tv helyett lenne mint tv okosítás, médialejátszó stb.... kérlek írjátok meg mit gondoltok erről. Ja beszéltem a rapsberry pi magyarországi képviseletével, ugyan azt megerősítették amit ti is, hogy ahogy amire én szeretném, nem tudom majd használni. Erre még írjatok légyszi és akkor én meg is köszöntem a fórum jó társaságát, válaszotokat! Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
még annyit engedjetek meg kedves pi-sek, hogy a véleményeteket kikérjem! Tehát amit korábban is írtam, követelmények: hdmi csatlakozási lehetőség, linux, kis fogyasztás, online alapcsatornák(m1,duna stb...) + filmletöltések mindez kábel tv helyett lenne mint tv okosítás, médialejátszó stb.... kérlek írjátok meg mit gondoltok erről. Ja beszéltem a rapsberry pi magyarországi képviseletével, ugyan azt megerősítették amit ti is, hogy ahogy amire én szeretném, nem tudom majd használni. Erre még írjatok légyszi és akkor én meg is köszöntem a fórum jó társaságát, válaszotokat! Üdv
wassermann