Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi-d
tag
Sziasztok!
Most szereztem egy RPI3-at. Visszaolvasva a topikot szinte csak multimédiával, és web témákkal kapcsolatos hozzászólásokat olvastam. Valaki használja a Pi-t konkrét vezérlési feladatra ( GPIO-n keresztül)? Gondolok pl. hőfok-, teljesítmény szabályzásra, adatgyűjtésre, stb. Vagy ilyen feladatokra alkalmatlan ez a kártya? Eddig az Arduinot próbáltam befogni hasonló feladatokra, de hamar beleütköztem a korlátaiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest