Hirdetés
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
hunaqua
üzenetére
Szerintem az a legnagyobb gond, hogy egyéb kiegészítők kellene csak az üzembe helyezéshez. Hiába akarod wifiről üzemeltetni, a kezdeti konfigurációhoz vagy kell egy billentyűzet és HDMI átalakító, hogy lásd mit csinálsz, de lehet, hogy még egy USB hub sem árt, ha magát az adaptert is egyszerre rá akarod kötni.
Vagy kell egy LAN adapter, feltéve, hogy az konfigurálás nélkül is elindul.
Én pl. egy RPi2-vel csináltam meg a kezdeti konfigot és aztán tettem át az SD kártyát a Zeroba.
Most az öntözőmhöz olyan image-et csináltam, hogy a wifi konfigurációs fájlt egyszerűen átraktam az SD kártya FAT partíciójára, így offline tudom szerkeszteni. Ezután csak bedugom a kártyát a Zeroba és ha egyébként támogatja a wifi adaptert, akkor azonnal felcsatlakozik és lehet távolról belépni.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Diablo IV
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Mac Mini M1 8/256
- Beugró Gamer PC - GTX 1650 4GB - 16GB RAM - I5 4590 -128GB SSD - 500GB HDD -
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- HomeAssistant, szerver, böngészés: 3,4 GHz Pentium 6500Y, 8 / 128 GB és egyéb konfigurációk
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek összeállítása, alkatrészek + HomeAssistant
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann