Új hozzászólás Aktív témák

• PpenoO

őstag

válasz psg5 #17504 üzenetére

Én a házra gondoltam, amit a kitben adnak. Deformálódó, csúnyán fröccsöntött, rosszul illeszkedő műanyag doboz.

Testbuildet feltelepíteni nem nagy kunszt, de szó szerint lépésről lépesre leírni így fejből nem fog menni.

A lényeg, hogy miután a stabil verziót feltelepítetted az sd kártyára Win32DiskImagerrel az openelecet, hálózatra dugtad és elindítottad az Rpi2őt a beállításokban engedélyezni kell az SSH és a Samba hálózati kapcsolatokat.

Ezután egy Win-es gépen ami szintén hálózaton van, megkeresed az Openelec elérést a hálózatok alatt és azon belül fogsz találni egy Update mappát. Ide kell bemásolni a letöltött teszt verziót.

Miután bemásoltad és újraindítottad a málnát, a tesztverzió szépen feltelepül. Ezután a rendszer/beállítások/rendszer alatt kell aktiválni a full HDMI frame packed 3D módot.

P.S.: elfelejtettem, hogy kadenciahelyesen játssza le a filmeket, bekell állítani a képfrissítési gyakoriságot mindig-re. ezt a rendszer/beállítások/lejátszás alatt találod.

Új hozzászólás Aktív témák