Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SomaSom551
újonc
Sziasztok!
Lenne Egy Kérdésem: Vettem Egy Raspberry Pi 2 Model B-t és egy Kingstone 8 GB microSD kártyát.
Ez eddig jó de itt a probléma, felraktam a Raspbian OS-t bele tettem az SD kártyát a Raspberry-be, és be is boot-olt be léptem bele putty-val, beírtam hogy: sudo apt-get upgrade 53 szoftvert telepített, le akartam tölteni valamit github-ról és nincs hely.
Na itt akadtam ki hogy nincs hely be tettem a gép-be és megnéztem.
A 8 GB-os SD kártya 53 MB? Ez Mi? Megkéne oldanom hogy az SD kártyát ugy formázza hogy 8 GB legyen.
Egyébként a lemezképet a 2013-09-10-wheezy-raspbian.img-t Rufus-sal írtam ki.Kérem aki tud rá megoldást vagy tip-pet az írja le.
Köszi! Sziasztok!
UI: Van Egy Kép Is:
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Na itt akadtam ki hogy nincs hely be tettem a gép-be és megnéztem.
wassermann