Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.zolka
aktív tag
Elolvastam, de számomra, mint maga a kütyü is, kínai!
Most látok ilyet először, úgyhogy sajnos még fogalmam sincs, hogy mit, hova, ezért is kérdezek.
Ott tartok, hogy az SD kártyán az Openelec. Belenéztem a config.txt-be, és sokk kettős keresztet látok, közöttük egy-két szöveg, túlhúzásról, kijelzőről, stb. Audio részre utaló sorokat nem találtam, és azt, hogy hova kéne beírnom valamit, vagy változtatnom valamin, azt meg nem tudom. Kezdjek egy új sort, vagy valamelyik után írjak be valamit? Kell elé kettős kereszt? Mögé? Alá? Köré? És csak azt írjam be, hogy: dtoverlay=iqaudio-dacplusDe hova?! És hogyan?
Hidd el, ha kicsit is sejteném, hogy hogyan is működik ez az egész, már túl lennék rajta, és csak arról írnék, hogy húúúú... de jól szól ez a kis kínai bisz-basz!
Új hozzászólás Aktív témák
- HBO Max
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tölthető a Battlefield 6 nyílt bétája
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest