Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- OLED monitor topic
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horvi
őstag
Sziasztok,
Van nékem egy RPi B modellem amit médialejátszónak használnék Openelec-el. A probléma az, hogy nem tudom irányítani a TV távirányítójával. Régebben működött a dolog de most valahogy az istennek sem tudom működésre bírni a dolgot.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy valaki találkozott már ilyesmivel és ha igen mi volt rá a megoldás?
Esetleg aki már használt külön távirányítót a pi-hez ilyen ebayes cucc pl az meg tudná osztani a tapasztalatait?
Illetve olvastam itt fórumon, hogy többen az okostelót használják távirányítónak. Akinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban az tudna ötletet adni? Egy WP8-hoz kellene. Láttam, hogy androidos körökben a yatse a népszerű.
Előre is köszi!Üdv,
Horvi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hardcore café
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pánik a memóriapiacon
- Robotporszívók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Ipari Ütésálló PC - Westek A1075R Rugged Computer-Intel i7 5557U 16GB-128GB SSD
- Dell OptiPlex 5050 számítógép (I5/8gb/240 NVMe SSD)
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5800X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 3080 10GB DDR6 2ÉV GAR
- Eladó felújított számítógép
- mini pc/ WIN11/ i5 12500T/ 32GB DDR5/ 512GB gen4 SSD/ WiFi6/ 1 év garancia, számla/ ingyen szállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Akció! Playstation VR 2! Újszerű állapot.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
wassermann