- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szalay_1
csendes tag
Én A RaspBMC utódját használom OMSC-Kodit nem az Openelec alól futtatom.
arra viszont emlékszem, mikor az RC1-et installáltam ott nem volt a málna ikon alatt
"remote' ikon, de az RC2 től felfele már van remote ikon.
Idéz: " bepakoltam a konfigurációs fájlt, újraindítás után semmi változás."
persze, hogy nem is lesz változás, neked minden féle képpen Aktiválnod kell
a saját .conf fájlodat. magától honnan tudja melyik .conf fájlt akarod használni?
A lényeg, hogy meg kell találnod a Főmenü/programok/????setting/Remotes
????setting = én NEM openelecet használok így nem tudom pontosan mi a neve
de lehetséges, hogy a neve "openelecsetting"ezt jól megkavarták, egy rohadt képet nem találok a neten a Kodi/remote settinghez, hogy megmutassam, csak a múmia XMBC-rő van tele a net.
de ha Kodit használsz meg lehet találnod a REMOTE settinget, más képen nem tudod aktiválni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest