-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
válasz
huliganboy #12880 üzenetére
dgyuri0123:
Semmi gond. Én a Volumio-t probálgattam. Mondjuk én sima Hdmi-n etetem az erősítőt. Én azért annyira nem vagyok kibékülve vele. A hang az teljesen jó így is de az androidos app az nem tetszik. Fagyogat és nekem egy kicsit logikátlan. Próbáltam telefonról is meg tabletről is, ugyan az. Viszont ki kell emelni a spotify integrációt. Az elég jól meg van csinálva benne.
huliganboy:
Mivel "gond" volt a hanggal lepróbáltam az összes nagy rendszert stabil/beta/régebbi kiadásokat. Nálam a Xbian vált be a legjobban.Gyors,keveset gondolkodik,pöpec az egész. Az egyik legjobb skin hozzá az Amber. Könnyű telepígetni (superrepo alapból rajta van). Leglassúbb és nekem átláthatatlan az alap skinnel a OSMC. Persze a skin cserélhető de én döcögősnek érzem az Xbian mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Automobilista 2
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÚJ Gamer PC - R5 5500, RTX 3060Ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer PC - R7 2700X, RTX 3060ti és 16gb RAM
- HomeAssistant-hez ideális: Beelink N3450 PC, 6 / 128 GB, Foxpost az árban
- i7-13700 / Z790 / 16 GB DDR4 / 256 GB SSD / 4 TB HDD / RM750X félkonfig
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest