- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen processzort vegyek?
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
RtgLaci #11607 üzenetére
Szia!
Nekem volt ilyen problémám. Ugye az openelec ramból fut. És valamiért nem menti le az adatokat mikor kikapcsolod. Igazából én sem jöttem rá, miért van ez, de mikor noobsból raktam fel az openelecet, akkor nem lett ilyesmi problémám. (Az openelec mellé az 512 mb data is jól jöhet)
Divx-et is alapból tudja. Csak ki kell választani a filmet a videó menüpont alól. Jpg-t pedig lazán megnyit a képek menüből.
GazRic: 2. Kérdés:
Igen. Nekem simán letolja a 3d-s rippeket is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen NAS-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest